Public Cloud Instance Backup

Räätälöidyt järjestelmän varmuuskopioinnit

Automaattisten käyttöönottojen ja ”koodimuotoisen infrastruktuurin” yhteydessä monet tilanteet voivat edellyttää järjestelmän varmuuskopiointia. Instanssit voidaan varmuuskopioida koska tahansa. Kone toteuttaa instanssin levyn viennin. Sen ansiosta voit kehittää käyttöönottoja.

Turvallinen ja luotettava

Instanssit käyttävät hypervisor-ohjelmia, joissa niiden järjestelmälevyt sijaitsevat. Varmuuskopioinstanssi kopioi tiedot toiseen tallennusjärjestelmään ja takaa niiden kolminkertaisen replikaation luotettavan varmuuskopioinnin turvaamiseksi.

Yksinkertaistettu palautuvuus

Varmuuskopioinstanssit käyttäytyvät kuin Private Image Catalog -elementit. Kun ne ovat saatavilla, niitä voidaan käyttää alkuperäisen instanssin palauttamiseen tai järjestelmäkuvina muille samaan käynnistysmenetelmään perustuville instansseille.

Käyttö

Luo ainutlaatuinen varmuuskopioinstanssi

openstack server image create --name inst01-bkp01 inst01

 

Luo varmuuskopiorotaatio seitsemän yhteyden historiatiedoilla 

openstack server backup create --rotate 7 inst01

 

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Tietojen vieminen

Palautuvuusperiaatteemme mukaisesti sinulla on mahdollisuus ottaa varmuuskopio talteen yksinkertaisesti sellaisenaan klassisten työkalujen, kuten CLI OpenStack, avulla.

Järjestelmän migraatio toiseen sijaintiin

Kun varmuuskopio on luotu, se voidaan viedä ja tuoda Private Image Catalogiin toisessa sijainnissa esimerkiksi instanssin järjestelmämigraation yhteydessä.

Varmuuskopioiden rotaatio

OpenStack sisältää varmuuskopioiden rotaation Määrittämällä rotaatioon kuuluvien osien lukumäärän järjestelmä hallitsee automaattisesti historiatietojen ylläpitoa ja poistaa vanhemman varmuuskopion uutta luotaessa.

tarif public cloud

Varmuuskopioinstanssien laskutus

Varmuuskopioinstanssien laskutus on GB- ja tuntiperusteinen. Hinnat on ilmoitettu koko kuukauden käytössä ollutta GB:a kohden.