serveur cloud ovh

Laaja instanssivalikoima taattuine suorituskykyineen

Tutustu erilaisiin korkealuokkaisiin instansseihin, joiden resurssit on taattu kaikissa tilanteissa. General Purpose -instansseissa resurssit jakautuvat tasapainoisesti ja vastaavat erittäin monia käyttökohteita. CPU-instanssit ovat laskentakapasiteetiltaan ainutlaatuinen tuoteperhe. RAM-instanssit puolestaan tarjoavat suuren määrän muistia.

Kehitettävyys

jos et ole vielä tunnistanut tarpeitasi CPU-RAM-tasapainon suhteen, näillä instansseilla voit aloittaa rauhallisin mielin ja pitää kaikki kehityssuunnat avoimina.

100 % resursseja, 100 % aikaa

Tuotesarjassa on taatut resurssit, joten palvelin on aina käytössäsi täysitehoisena. Resursseja ei jaeta, ja ne ovat varattu käyttöösi jatkuvasti, jotta tehoa olisi aina saatavilla tarvittaessa.

Paikalliset SSD-levyt

Optimaalisen tehon varmistamiseksi niin luvun kuin kirjoituksen suhteen hypervisor-ohjelmat isännöivät lokaalisti virtuaalikoneiden levyjä. Tästä tallennustilasta vastaa RAID-tekniikkaa käyttävä SSD-levyklusteri, joka tuo tietojen käsittelyyn kestävyyttä ja tehokkuutta.

Tuotesarjamme

 
comparatif serveur cloud ressources garanties

General Purpose

comparatif serveur cloud cpu

CPU

public cloud ram

RAM

Kuvaus Ota käyttöön taattujen resurssien pilvi-instanssit, joissa on ihanteellinen CPU-RAM-tasapaino moniin käyttötarkoituksiin Nauti taattujen resurssien pilvipalvelimista, jotka sopivat erityisesti suurta laskentatehoa vaativiin sovelluksiin Luo ihanteelliset instanssit tietokannoille, muistia vaativiin sovelluksiin ja muihin intensiivisiin RAM-käyttökohteisiin
Nimi b2 c2 r2
Ydinten lukumäärä

2 vCores - 32 vCores

+2 GHz

2 vCores - 32 vCores

+3 GHz

2 vCores - 32 vCores

+2 GHz

Muisti 7 GB – 120 GB RAM 7 GB – 120 GB RAM 15 GB – 240 GB RAM
Tallennustila 50–400 GB levytila 50–400 GB levytila 50–400 GB levytila

 

Käyttökokemuksia

Edustapalvelinklusterit

CPU-RAM-suhteensa ansiosta General Purpose -instanssit sopivat erityisen hyvin isännöimään monitasoisen sovelluksen ensimmäistä linjaa. Edustapalvelinklusterit, kuten verkkopalvelimet Apache tai Nginx, saattavat vaatia suuren vCore-kapasiteetin monien samanaikaisten yhteyksien luomiseksi.

Distribuoitu tietokanta

Tietokannat on usein optimoitu suuren muistimäärän käyttämiseksi ja levy-yhteyksien minimoimiseksi. RAM-instanssit tarjoavat 15 GB RAM-muistia per vCore (r2–15 lukuun ottamatta). Niissä on siten paras suoritusteho MySQL/Galera- tai MongoDB-kyselyihin.

Ammattilaiset

Monet sovellukset tarvitsevat tilapäisesti laskentatoimintoja tiettyjen tehtävien suorittamiseksi. Kun työ on valmis, nukkuvaa palvelinta ei kannata säilyttää. CPU-instanssit sopivat tämäntyyppisten tehtävien suorittamiseen nopeasti. Esimerkkinä koneoppimiseen liittyvät laskentatoiminnot.

Käyttö

Käynnistä instanssi
openstack server create --flavor b2-60-flex --image debian server01

Instanssin koon muuttaminen
openstack server resize --flavor c2-120-flex --confirm server01

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Flexible

Kun valitset vaihtoehdon flexible, voit pienentää tai kasvattaa instanssisi kokoa koska tahansa. Voit myös vaihtaa instanssiperhettä esimerkiksi siirtymällä mallista b2–60 malliin c2–120.

Rajoittamattomat tilannekuvat

Kuten kaikissa instansseissa, voit ottaa tilannekuvan toimintoja pysäyttämättä koska tahansa. Se replikoi järjestelmälevysi tilan dedikoituun paikkaan, jotta se voidaan palauttaa sellaisenaan jatkossa.

Laaja valikoima distribuutioita

Ota käyttöön yli 15 Linux-, Windows- ja FreeBSD-distribuutiota. Voit myös tuoda kuvasi: monet tunnetuimmat Private- ja Public Cloud -formaatit ovat tuettuja.

Levytilan lisääminen

Kun instanssit yhdistetään Block Storage-palveluun, niihin voidaan lisätä joustavaa tallennustilaa. Voit myös ottaa käyttöön instanssisi lisälevyillä, sijoittamalla järjestelmän kyseiseen tilaan.

tarif public cloud

Guaranteed Resources -laskutus

Guaranteed Resources -instanssiemme laskutus noudattaa samaa periaatetta kuin muidenkin instanssien, eli maksat niistä juoksevasti joka kuun lopussa. Hinta on sidonnainen instanssin kokoon ja käytön kestoon.