public cloud compute  gpu

Nämä pilvipalvelimet selviävät suuresta määrästä samanaikaisia toimintoja

GPU-instansseissa on NVIDIA Tesla V100 -grafiikkasuorittimet, jotka vastaavat suuritehoisen paralleelilaskennan tarpeisiin. OVHcloud-tarjontaan kuuluvat tuotteet ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaiseksi ja laskutettavissa tunneittain. Nämä pilvipalvelimet sopivat koneoppimisen ja syväoppimisen tarpeisiin.

Perustana NVIDIA Tesla V100

Nämä grafiikkasuorittimet ovat markkinoiden tehokkaimpia ja luotu käytettäviksi datakeskuksissa. Ne vauhdittavat laskentaa tekoälyn (AI) ja graafisen laskennan alalla.

NVIDIA GPU Cloud

Jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, OVH ja NVIDIA ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen erittäin suorituskykyisen grafiikkasuorittimen vauhdittaman alustan syväoppimisen, suurteholaskennan ja tekoälyn (AI) tarpeisiin. Nämä monipuoliset tuotteet ovat yksinkertaisin tapa sijoittaa ja ylläpitää grafiikkasuorittimen vauhdittamia säilöjä. Lisätietoja.

Yhdestä neljään taatun tehon korttia

Tesla-kortit ovat suoraan instanssin käytössä PCI Passthrough’n kautta ilman virtualisointikerrosta, joten koko niiden teho on omistettu käyttöösi. Jopa neljä korttia voidaan yhdistää suorituskyvyn lisäämiseksi. Materiaalin laskentakapasiteetti on siten täysin sovelluksesi käytössä.

NVIDIA Tesla V100 ominaisuudet

Tehokas NVIDIA GPU Boost

Kaksisuuntainen kaistanleveys

Muisti CoWoS Stacked HBM2
  • double precision, 7 teraFLOPS;
  • simple precision, 14 teraFLOPS;
  • syväoppiminen, 112 teraFLOPS.
  • PCIe 32 GB/s.
  • kapasiteetti, 16 GB HBM2;
  • kaistanleveys, 900 GB/s.

 

Käyttökokemuksia

Kuvantunnistus

Kuvien tietojen erottaminen niiden luokittelemiseksi, elementtien tunnistamiseksi tai monipuolisempien dokumenttien rakentamiseksi on tarpeellista monella alalla. Lääketieteen kuviin, sosiaaliseen mediaan sekä yleisön suojaamiseen ja turvaamiseen liittyvät toiminnot ovat mahdollisia ja helppokäyttöisiä GPU Tesla V100:aan yhdistettyjen ohjelmistokehyksien, kuten Caffe2:n avulla .

Tilanneanalyysi

Reaaliaika on tärkeä tekijä jossain tapauksissa, ja soveltuva reaktio on tarpeellinen erilaisissa ennakoimattomissa tilanteissa. Tämäntyyppisiä tarpeita liittyy esimerkiksi autonomisiin autoihin tai internetverkon liikenteen analysoimiseen. Syväoppiminen on tällöin tärkeä tekijä. Se muodostaa neuroverkkoja, jotka oppivat itsestään opetusjakson kautta.

Ihmisten välinen vuorovaikutus

Ihminen on aikojen kuluessa oppinut olemaan vuorovaikutuksessa koneiden kanssa. Elämme aikakautta, jolloin koneet oppivat olemaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Oli kyse sitten äänen tunnistuksesta tai tunteiden tunnistuksesta äänen tai videon avulla, eri työkalut kuten Tensorflow auttavat siirtämään vuorovaikutuksen rajoja ja avaavat mahdollisuuden monenlaisiin uusiin käyttökohteisiin.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Käyttö

1

Aloita

Aloita instanssisi käyttö valitsemalla sopiva T1-malli sekä image NGC.

2

Määritä

$ docker pull nvcr.io/nvidia/tensorflow
$ nvidia-docker run nvidia/tensorflow t1

3

Käyttö

AI-ohjelmistokehys on saatavilla laskennan aloittamiseen.

tarif public cloud

Grafiikkasuorittimen laskutus

Grafiikkasuoritininstanssiemme laskutus noudattaa samaa periaatetta kuin muidenkin instanssien, eli maksat niistä juoksevasti joka kuun lopussa. Hinta on sidonnainen instanssin kokoon ja käytön kestoon.