Cloud Archive de Public Cloud

Pitkäkestoisesta tallennuksesta tietojen turvalliseen arkistointiin

Olivat kyseessä sitten ammattikäytön tarpeet tai lakisääteiset vaatimukset, tietojen pitkäkestoinen säilyttäminen on usein välttämätöntä. Merkitystä on tällöin kahdella tärkeällä tekijällä: tallennukseen liittyvällä kustannuksella, jonka tulee olla alhainen, sekä tietoturvalla ja tietojen saatavuudella, joiden tulee olla taattuja. OVH:n Cloud Archive -tuote on luotu tähän tarkoitukseen.

Turvallinen ja luotettava

Arkistoituja tietoja käsitellään erittäin varovaisesti. Kukin tiedosto fragmentoidaan ja tallennetaan useita kertoja redundoituun infrastruktuuriin. Kukin fragmentti on kirjoitettu eri tallennusyksikköön, ja järjestelmä varmistaa jatkuvasti tietojen koskemattomuuden. Jos fragmentti puuttuu, se rekonstruoidaan erityisellä algoritmilla tiedoston muista osista.

Palautuva ja standardimuotoinen

OVH asettaa käyttäjien vapauden etusijalle. Kun säilytät tietojasi palveluidemme avulla, takaamme mahdollisuuden saada ne takaisin yksinkertaisilla standardiprotokollilla, kuten SCP tai rsync.

Kustannustehokas

Cloud Archive -klusterit on luotu turvaamaan tietosi kustannustehokkaasti. Tiedot voidaan palauttaa luodusta arkkitehtuurista viiveellä, joka on 10 minuutista 12 tuntiin, riippuen viimeisestä kirjautumisesta.

Käyttökokemuksia

Lokien arkistointi

Lokien säilyttäminen on tärkeää lakisääteisistä, arkistointi- tai tilastollisista syistä ja edellyttää erityistä huolellisuutta. Klassiset järjestelmät säilyttävät tietoja vain harvoin enemmän kuin muutaman päivän tai muutamia viikkoja. Kun lataat tiedot Cloud Archiveen, voit varmasti säilyttää niitä toivotun ajan.

Varmuuskopio

Nykyisissä arkkitehtuureissa on monia varmuuskopiointijärjestelmiä. Oli kyseessä sitten käyttöjärjestelmän tai sovellusten varmuuskopiointi, niihin käytetään useimmiten turvalliseksi todistettuja protokollia, kuten SCP tai rsync.

Magneettinauhojen korvaaminen

Magneettinauhoille arkistoiminen oli alan standarditoimenpide vuosien ajan kustannustehokkuutensa ansiosta. Nykypäivän Cloud Archive vastaa samoihin tallennustarpeisiin tuoden samalla paljon enemmän joustavuutta erittäin kilpailukykyisellä hinnalla, korvaten magneettinauha-arkistoinnin.

Käyttö

Arkiston lataaminen

rsync -av archive.tar.gz pca@ovh:repo/

Arkiston talteenotto

rsync -av pca@ovh:repo/archive.tar.gz.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

API Swift

Cloud Archive -klustereissa käytetään OpenStack Swift -tallennusratkaisua. Sen standardi-API on käytettävissä klassisilla työkaluilla.

SSH-protokollat

API Swift -rajapinnan lisäksi voit käyttää tiedonsiirtoon tavallisia työkaluja, kuten SFTP, SCP ja rsync.

Suurikokoinen arkisto

Cloud Archive sopii niin pienten kohteiden kuin suurikokoisten tiedostojen säilytykseen ilman kokorajoituksia. Voit säilyttää esimerkiksi usean TB:n kokoisia tiedostoja.

Checksum

Cloud archive -tiedostojen metatiedoissa on automaattisesti MD5-allekirjoitus, joka takaa siirretyn kohteen koskemattomuuden.

Arkiston voimassaolon päättyminen

Tiedostojen attribuuttina voi olla voimassaolon päättyminen. Siinä tapauksessa ne poistetaan määräajan umpeutuessa.

tarif public cloud

Cloud Archive -laskutus

Cloud Archive laskutetaan GB- ja tuntiperusteisesti. Ilmoitetut hinnat vastaavat koko kuukauden jatkunutta käyttöä. Niihin lisätään myös lähtevän ja saapuvan liikenteen kulut.