Comparatif Block Storage

Turvallinen ja joustava, tarpeidesi mukaan muokattava tallennustila

Kun pysyvät tallennustarpeet ovat tärkeitä, lisälevyt vastaavat kysyntään välittömästi lisäämällä instanssien kapasiteettia toimintojen keskeytymättä. Lisälevyjä isännöidään turvallisesti klustereissamme, ja ne vastaavat suuria tietomääriä käsittelevien sovellusten tarpeisiin.

Turvattu replikaatiolla

Lisälevyjä isännöivät klusterit distribuoivat jokaisesta tiedosta kolme replikaa erillisille levyille. Tämä on parempi kuin klassinen RAID-järjestelmä, sillä tiedot jakautuvat eri palvelimille. Näin voidaan varmistaa tietojen säilyvyys kaikissa tilanteissa.

Perustana Ceph

Ceph on avoimen lähdekoodin teknologia. Sen ansiosta voidaan käyttää merkittäviä infrastruktuureja vaativissa automaatiokonteksteissa ja varmistaa samalla klustereiden skaalattavuus sekä palvelun luotettavuus. OVH on Ceph-säätiön kumppani ja osallistuu tämän OVH-pilven toiminnalle olennaisen osan kehitykseen.

Block Storage -tuotteemme

Classic High Speed
”Classic”-lisälevyt ovat hinta-GB-suhteeltaan ihanteellisia suurien tietomäärien säilyttämiseen, kun suorituskyvyn suhteen ei ole erityistarpeita. ”High speed” -lisälevyt vastaavat tarpeisiin, joissa tallennustilaan tulee liittyä korkeaa suorituskykyä luvun ja kirjoituksen suhteen.
Kolminkertainen replikaatio Kolminkertainen replikaatio
200 taattua IOPSia Jopa 3 000 IOPSia

 

Käyttö

Lisälevyn luominen
openstack volume create --type high-speed --size 300 logsdb01

Lisälevyn koon muokkaaminen
openstack volume set logdb01 --size 1024

Lisälevyn liittäminen instanssiin
openstack server add volume inst01 logdb01

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Koon muuttaminen

Lisälevyjen koko on 1 GB - 4 TB. Voit aloittaa pienellä tilalla ja lisätä sitä tarpeidesi kasvaessa.

Tilannekuvat

Ota tilannekuvia koska tahansa jäädyttääksesi tietojen tila lisälevyn toiminnan keskeytymättä. Siten saat pääsyn tietoihisi toivomanasi ajankohtana.

Tietojen tuominen ja vieminen

Palautuvuusperiaatteen mukaisesti OVH antaa sinulla mahdollisuuden saada lisälevyn tiedot takaisin sellaisinaan, käyttäen klassisia työkaluja, kuten OpenStack CLI. Sinulla on myös mahdollisuus tuoda lisälevy OVH:n alustalle, jotta voit käyttää sitä suoraan instansseissasi.

Instanssien välinen migraatio

Lisälevyt voidaan liittää ja poistaa toimintojen keskeytymättä. Lisälevyä voidaan myös käyttää tietojen siirtämiseen instanssilta toiselle, saman lokalisaation sisällä ja erittäin nopeasti.

tarif public cloud

Block Storage -laskutus

Lisälevyt laskutetaan GB:a ja tuntia kohden. Hinta on sidonnainen valittuun tuotteeseen. Hinnat on ilmoitettu koko kuukauden käytössä ollutta GB:a kohden.