hadoop big data ovh

Saat Big Data Hadoop -klusterin käyttöön muutamalla klikkauksella

Big data -klusterin käyttöönotto on pitkä ja sitova prosessi. OVH Analytics Data Platform vastaa ammattikäytön tarpeisiin yksinkertaisesti. Saat alle tunnissa käyttöösi Apache Hadoop -klusterin, joka on konfiguroitu etukäteen ja valmis käyttöön.

Avoimen lähdekoodin Hadoop-standardiohjelmiston perusteella konfiguroimme etukäteen kaikki palvelut, joita tarvitset tietojen käsittelyyn, ja turvaamme tietoliikenteesi ulkomaailman sekä käyttäjiesi suhteen.

Ota käyttöön OVH Analytics Data Platform monissa eri kohteissa: markkina-analyysi, liiketoimintatiedon hallinta, IoT ja ennustava kunnossapito. Valinta on sinun!

Saatavilla olevat palvelut

Kun olet ottanut klusterin käyttöön, voit hyödyntää kaikkia alla mainittuja palveluita.

Tuotteidemme perustana on avoimen lähdekoodin Apache Hadoop -distribuutio yhdistettynä turva- ja hallinnointikerrokseen, joka sisältää

  • yhdyskäytävän ja vallikoneen tietoliikenteesi turvaamiseksi ulkomaailmalta.
  • Käytössä ovat myös Identity Management Service (Kerberos ja LDAP), WebSSH ja Apache Ambari toimenpiteidesi suojaamiseksi.
  • Ambari-ohjelmisto helpottaa hallinnointia web-käyttöliittymästä.
 Dataflow Sqoop, Flume
Security Ranger, Kerberos, Know, FreelPAidM
Storage HDFS, HBase
Monitoring Ambari, Logs Search, Ambari Infra
 Scheduling Oozie
Messaging Kafka
Processing YARN, Map Reduce 2, Tea, Pig, Slider, Hive, Spark 2, Presto

 

Arkkitehtuuri

OVH Analytics Data Platform

Käyttö

1

Luo Public Cloud -projekti

Klusterisi perustana on joustava ja tehokas Public Cloud -infrastruktuuri, joka on saatavilla useissa eri maantieteellisissä sijainneissa. Palvelusi laskutetaan perustuen instansseihin ja niiden käyttöön.

2

Ota käyttöön klusterisi

Aloita Analytics Data Platform -klusterin täydellinen käyttöönotto muutamalla klikkauksella OVH huolehtii konfiguraatiosta kokonaisuudessaan.

3

Kirjaudu käyttöliittymään

Klusterisi on käyttövalmis alle tunnissa. Kirjaudut vain graafiseen käyttöliittymään, niin pääset nauttimaan big datan tehokkuudesta!

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

tarif public cloud

Analytics Data Platform – laskutus

Hadoop-klusteri toimitetaan esikonfiguroituna noin yhdessä tunnissa. Laskutus perustuu käytettyihin instansseihin ja lisälevyihin. Klusterin käyttö lisätään erikseen instanssin hintaan.

Tarvitsetko 100 %:sti ulkoistetun big data -tuotteen?

Cloudera

Tarvitsetko tukea, 100 %:sti ulkoistetun ja dedikoituun pilvi-infrastruktuuriin sijoitetun ratkaisun? Tutustu Cloudera Managed -tuotteisiin, jotka sopivat kaikkein kriittisimpiinkin käyttökohteisiisi.