Public cloud
Kokeile Public Cloudia ilmaiseksi

Hyödynnä nyt 30 € hyvitys[1] koodilla: CLOUD

Public Cloud Ecosystem

Public Cloud

Vauhdita toimintaasi automatisoimalla infrastruktuurisi

OVH:n Public Cloud tarjoaa suuren määrän käytön perusteella laskutettavia pilvipalveluja. Infrastruktuuri on yksinkertaistettu toimintaasi varten: saat käyttöösi joustavasti räätälöitäviä resursseja, jotta voit mukauttaa käytön tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten standardipalvelu tai suuri ja kokonaisvaltainen käyttöönotto.

Tutustu tuotteisiimme

Network

Containers and Orchestration

Management Interfaces

Project Management

Ota ensimmäiset pilviresurssisi käyttöön muutamassa minuutissa

Käyttöösi mukautuva pilvipalvelu

API, CLI, orkestrointiapuri tai web-käyttöliittymä: olivat tarpeesi mitä tahansa, Public Cloud -palvelumme tarjoaa hallinnointiin erilaisia käyttöliittymiä.

Hallinnoi palvelujasi tavallisten orkestrointityökalujesi avulla

CLI

Käsittele pilviresurssejasi web-konsolimme kautta

web-console

 

The advantages of Public Cloud

Mitkä ovat Public Cloudin edut?

OVH:n Public Cloud on hinnan ja suorituskyvyn suhteen erittäin kilpailukykyinen. Haluamme lisäksi tarjota ennakoitavan laskutuksen ja sitoudumme palveluidemme täyteen palautuvuuteen.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet:

$

Pay-as-you-go

Käytä pilviresursseja ilman sitoutumista määräajaksi ja ota käyttöön tarpeisiisi sopiva laskutus. Palvelimien tai tallennustilan käyttöönottoa ei tarvitse ennakoida, joten et joudu maksamaan nukkuvasta infrastruktuurista: luo resursseja niitä tarvitessasi ja poista tarpeettomat käytöstä. Vain todellisesta käytöstä laskutetaan.

Yksinkertainen ja läpinäkyvä laskutus

Resurssisi ja palvelusi on jaettu projekteihin. Siten voit segmentoida käytön yrityksesi tarpeiden mukaan. Saat projektikohtaisen laskun kuukauden lopussa, joten voit hallinnoida käyttöä yksinkertaisesti ja selkeästi. Sinulla on myös mahdollisuus saada käyttöennuste ja ottaa käyttöön varoituksia.

Standardimuotoiset ohjelmointirajapinnat

Kaikki Public Cloud -palvelut ovat käytössäsi standardimuotoisten ja pilvipalveluille tyypillisten ohjelmointirajapintojen kautta: Esimerkiksi Infrastructure as a Service (IaaS) perustuu OpenStack-teknologiaan, ja säilöjen orkestroinnista huolehtii Kubernetes. Voit siis ohjelmoida pilviresurssiesi toiminnan valitsemiesi työkalujen avulla.

tarif public cloud

Palveluiden hinnat

Public Cloud tarjoaa erinomaista suorituskykyä erittäin edulliseen hintaan. Palvelut sisältävät erilaisia tuotteita, ja resurssien kokoa on mahdollista muuttaa joustavasti, jotta voisit hallita käyttöä tarpeidesi mukaan. Kiinnitämme huomiota erityisesti kustannusten ennustettavuuteen emmekä laskuta tapahtumista, joita on vaikea ennakoida (instanssien verkkoliikenne Aasian ja Tyynenmeren aluetta lukuun ottamatta, tallennustilan toimenpiteet, yhteydet ohjelmointirajapintaan jne.).

Tuki ja tiedot

Dokumentointi OVH
Opas ja apua

Miksi valita OVH:n Public Cloud -instanssit?

Public Cloud -instansseissa (virtuaalipalvelimissa) yhdistyy joustavuus ja taatut resurssit. Saat käyttöösi alle minuutissa prosessorin, keskusmuistin ja tallennustilaa ilman liiallista muistinvarausta sekä ylläpitäjän käyttöoikeudet (root). OVH:n Public Cloud voidaan laskuttaa tuntiperusteisesti. Saat käyttöösi useita toimintoja, kuten resurssien lisäämisen ilman uutta asennusta. OpenStack-ohjelmointirajapinta auttaa sinua automatisoimaan infrastruktuurisi.

 

Minkä ratkaisun valitsisin?

Pilvipalvelussa on saatavilla erilaisia ratkaisuja, jotka vastaavat toimintasi tarpeisiin. Tarjoamme seuraavat ratkaisut: IaaS (Infrastructure as a Service), jonka ansiosta voit nauttia infrastruktuurista ilman materiaalisia haasteita, PaaS (Platform as a Service), jonka ansiosta voit keskittyä sovelluksiesi asennukseen ja käyttöön, sekä SaaS (Software as a Service), jossa olet suoraan ohjelmiston käyttäjä etkä huolehdi sen hallinnoinnista.

Korkea käytettävyys, yksinkertaisuus, joustavuus ja palautuvuus

Public Cloud -palveluamme isännöivät datakeskuksemme. Pilvi sijaitsee insinööriemme kokoamilla palvelimilla, jotka ovat taatusti tehokkaita. Hallitsemme siis koko palvelukokonaisuutta valmistuksesta käyttöönottoon saakka. Palvelu on helppokäyttöinen, joten voit hallinnoida sitä mielesi mukaan. Public Cloud on joustava ja voidaan sopeuttaa kaikkiin tarpeisiisi. Eikä siinä kaikki, sillä tietojesi palautuvuus varmistetaan käyttämällä standardimuotoisia ohjelmointirajapintoja (API). Luo oma hybridipilvesi näppärillä yhteensopivilla tuotteillamme.

 

Public cloud
Kokeile Public Cloudia ilmaiseksi

Hyödynnä nyt 30 € hyvitys[1] koodilla: CLOUD