Public Cloud

Korkeaa suorituskykyä ja tietoturvaa yritysasiakkaille

Miten OVH:n pilviratkaisu eroaa muista?


Public Cloudin historia

OVH:N Public Cloudin syntytarina sen infrastruktuurin suunnittelijoiden ja rakentajien kertomana.

100 %:n SLA:n ansiosta
SLA 99,999 %
Olemme sitouneet ylläpitämään kaikkein vaativimipiakin tuotantoympäristöjä aidosti tuetulla korkean saatavuuden ohjelmistolla, täysin OVH:n hallinnoimalla infrastruktuurilla ja uusimman sukupolven laitteistolla.
Innovatiivinen hinnoittelu
Innovatiivinen hinnoittelu
Aloita projektisi ja käynnistä koneesi aina oikeaan hintaan valitsemalla joko käyttöön perustuva tuntiveloitus tai kuukausiveloitus, jolla on mahdollista säästää 50%.

Sisältää kaiken tarvittavan
Sisältää kaiken tarvittavan
Voit hyödyntää kaikilla instansseilla dedikoituja ja CPU- ja RAM taattuja resursseja, levyä ja verkkoa, käyttöjärjestelmää sekä konesalia ja SSH-avainta ilman ylimääräisiä kuluja liikenteestä tai pyynnöistä.
Palautettavuus
Palautettavuus
OpenStack- markkinoiden standardit, joiden kehittämisessä OVH on mukana, varmistavat cloud- ympäristöjesi siirrettävyyden ja hybiriditoiminnan OVH:n ja muiden cloud palveluntarjoajien välillä.


Cloud-hallintapaneeli: intuitiivinen ja kattava käyttöliittymä

Pilveen integroidut palvelut

Pay As You Go

Instanssit tunneittain, tallennus gigatavuittain

Kuukausilaskutus

Kuukausitilaus instansseissa halventaa hintaa

Korkeakäyttöinen levy

Datan kolminkertainen replikointi

Yksinkertainen hallintapaneeli

Kaikkien pilvipalveluiden hallinta

OVH:n & OpenStackin API

Kaikkien palveluiden hallinta ja automatisointi

OVH:n verkko

OVH:n maailmanlaajuinen verkkoinfrastuktuuri

Tutustu aiheisiin

Mikä on Public Cloud-palvelun laskutustapa?

Kulutukseen perustuva lasku lähetetään kuukauden ensimmäisen ja viidennen päivän välillä, ja se sisältää edellisen kuukauden kulutuksen.
Kuukausilaskutuksessa laskutetaan samalla kertaa tulevan kuukauden lasku ja edellisen kuukauden mahdolliset ylitykset (instanssit, Object Storage). Jos kuukausilaskutukseen on siirrytty resurssin osalta keskellä kuukautta, sinulta laskutetaan välittömästi kuluvan kuukauden kulutusta vastaava summa.
Jokaisesta instanssista laskutetaan niin kauan kun sitä ei ole poistettu OVH:n hallintapaneelista.

Mitä SLA-tasoa Public Cloud tarjoaa

Public Cloud takaa 99,999% palvelutason kaikille vapaille resursseille. (Compute, varastointi, verkko)
Mikäli tukemme havaitsee yhteyden katkenneen eikä katkos vastaa mitään suunniteltua huoltotoimenpidettä, hyvitetään jokaiselta minuutilta seisonta-aikana 0,5 % (enintään 100 % koko kuun kulutuksesta).

Miksi Public Cloud toimii OpenStackin kautta?

OpenStack avoimen lähdekoodin järjestelmistä muodostuva kokonaisuus, jonka kautta on mahdollista käyttää Cloud compunting (IaaS) infrastruktuureja. OpenStack- järjestön jäsenenä OVH tarjoaa käyttöösi API:n ja hallintaliittymän lisäksi, OpenStackin standardi API:t ja Horizon- hallintapaneelin.
Käytännössä voit siis siirtyä OVH:N ulkopuolisen palveluntarjoajan alustalta ja päinvastoin, automatisoida Cloud- infrastruktuureja tai hallinnoida palvelimia tai levyjä.

Laskuttaako Public Cloud instanssien sisään tulevaa ja ulos menevää kaistanleveyttä?

Ei laskuteta. Tuleva ja lähtevä kaista on ilmainen Public Cloud -palvelussa.

Asiakas-caset, OVH:n pilvi yhdistyy yrityksen omaan infrastruktuuriin

SYSADMIN BADASS
NextRadioTV

Skaalautuva ja liikennöintikuormat tehokkaasti käsittelevä infrastruktuuri

SYSADMIN BADASS on jalkapallouutisointiin keskittyvän sofoot.com-sivuston infrastruktuurista vastaava palveluntarjoaja. Sivustoa isännöitiin aluksi yksittäisellä dedikoidulla palvelimella ja sen suosio on kasvanut jatkuvasti sen luomisvuodesta 2006 alkaen.

Kun jalkapallon World Cup vuonna 2014 lähestyi, sivuston isännöinti suunniteltiin kokonaan uusiksi skaalautuvan alustan päälle, sillä sivustolle odotettiin kävijämääräksi noin 500 000 uniikkia vierailijaa päivässä. Tavoitteena oli palvelukatkoton toiminta kisakuukauden ajan.


BFM:n, RMC:n ja 01netin digitaalisen liiketoiminnan hostaavan infrastruktuurin kulisseissa

Eri medioiden web-liiketoiminnan (web- ja mobiilisovellukset) hostaamisekseen NextRadioTV käyttää OVH:n korkeakäyttöistä infrastruktuuria, joka kestää jopa 9 miljoonan päivittäisen vierailijan kävijäpiikit.

Dedikoitu ja julkinen pilvi sekä dedikoidut palvelimet yhdessä muodostavat NextRadioTV:n kestävän ja skaalattavan hybridin infrastruktuurin, jonka resurssit ovat ryhmän yhteisessä käytössä kuuden eri www-sivuston ja 15 sovelluksen kesken.