VMware vSphere

Ohjaa Private Cloud -tuottetasi VMware vSphere-järjestelmällä
OVH ja VMware tarjoavat esiasennetun vSphere 6.X (tai 5.X) -lisenssin Private Cloud -tuotteeseen. Lisenssi laajennetaan automaattisesti pakettisi kaikkiin palvelimiin ja räkkeihin. OVH huolehtii automatisoidusta käyttöönotosta, päivityksistä ja ihanteellisesta konfiguraatiosta, minkä ansiosta voit itse keskittyä virtualisointiratkaisun käyttöön.

Hypervisor "as a service" virtuaalikoneiden luomiseen ja ohjaamiseen rajoituksetta!

Etusivu vSphere
OVH Liitännäinen: lisää Datastoreja viidessä minuutissa
OVH Liitännäinen: oman verkon hallinta
OVH Liitännäinen: Häiriönsietokyvyn testaus

Enterprise Plus -lisenssi sisältyy tuotteeseen, hyödynnä kaikkia käytettävissä olevia toiminnallisuuksia

Private Cloud vSphere takaa, että palvelujasi ylläpidetään VMwaren kehittäjien vaatimuksia vastaavalla alustalla. VMwaren tukemalla Private Cloud -alustalla on sitäpaitsi vCloud Datacenter -sertifiointi, korkein ohjelmistotuottajan myöntämä sertifikaatti palveluntarjoajille.

OVH mahdollistaa pääsyn kaikkiin VMware vSphere -toiminnallisukksiin Enterprise Plus -lisenssillä.

VMWare High Availability

High Availability (korkea käyttöisyys) tarjoaa suojan laitteistovikoja ja käyttöjärjestelmän vikatiloja vastaan. Palvelu valvoo jatkuvasti virtuaalikoneitasi. Jos yksi niistä ei ole enää käytettävissä High Availability käynnistää sen automaattisesti uudestaan toisella Private Cloud -tuotteesi palvelimella. Muutaman minuutin kuluessa, ilman minkäänlaista ihmisen tekemää interventiota, virtuaalikoneesi on taas käytettävissä.

VMware vMotion

Voit siirtää käytössä olevat virtuaalikoneesi yhdeltä isäntäkoneelta toiselle vMotionin avulla, vain yhdellä klikkauksella. Siirto ei aiheuta palvelukatkosta: virtuaalikoneen aktiivinen muisti ja levytila siirretään välittömästi. Lisäksi virtuaalikoneet säilyttävät verkon virtualisoinnin ansiosta verkkoyhteyden ja verkkoidentiteettinsä siirron aikana. Näin palvelimella tehty huoltotyö ei vaikuta loppukäyttäjään.

VMware DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimoi Dedicated Cloud -infrastruktuuria automaattisesti. Olivatpa ruuhkahuippusi miten kovia tahansa, tämä ominaisuus jakaa VM:n kuorman palvelintesi kesken. Voit aloittaa tuotannon ja silti pitää klusterin kulut kurissa.

VMware vNetwork Distributed Switch

Keskitä virtuaalikoneidesi jakelu, hallinta ja monitorointi käyttäen Combination network -klusteria. VNetwork Distributed Switch mahdollistaa erityisen palvelulaatuasetuksen (QoS) käyttämisen eri verkoille, maksimikaistaleveyden varaamalla.

VMware Storage vMotion

Voit siirtää virtuaalikoneesi tiedostoja tiedostosäilöstä toiseen ilman katkoja. Storage vMotion varmistaa toimintojen yhtenäisyyden. Mikäli tiedostosäilöllesi suoritetaan ajastettua huoltoa, tämä palvelu on silti käytössä. Ominaisuus on erityisen kätevä hankkiessasi uusia tiedostopalvelimia ja halutessasi tehdä migraation.

VMware Hot Add

Hot Add -ominaisuuden ansiosta projektisi eivät enää takkuile, sillä se mahdollistaa virtuaalikoneelle varatun prosessori- ja muistiresurssimäärän noston! Toiminto suoritetaan välittömästi ilman toimintakatkosta. Lisäksi operaatio ei ole monimutkainen — sinun täytyy vain siirtää hiiren kursoria!

VMWare Update Manager

Update Manager -palvelulla isäntäpalvelimien päivittäminen on lasten leikkiä! Tehtävät ovat täysin automatisoituja. Ohjauspaneelista voit lisäksi nähdä korjausten tilan Private Cloud -tuotteessasi. Tämä prosessi yksinkertaistaa merkittävästi päivitysten hallintaa suojaten kuitenkin samalla infrastruktuuriasi bugeilta ja tietoturvahaavoittuvuuksilta.

VMWare API vStorage

Suojaa helposti Privater Cloud -tuotteesi API vStorage -palvelulla. Näillä ohjelmointikäyttöliittymillä voit varmuuskopioida kaikki infrastruktuurisi virtuaalikoneet, keskiketystä varmuuskopiosta tai yhdestä virtuaalikoneesta alkaen. Enää ei siis tarvitse hallita varmuuskopiointia jokaisessa virtuaalikoneessa tai isäntäpalvelimessa.

VMWare Thin Provisioning

Thin Provisioning vähentää levytilan tarvetta dynaamisen levyjakelun ansiosta. Virtuaalikoneillasi on oikea määrä levyä ilman levyn suorituskyvyn heikkenemistä. Tarvittavan levytilan määrä on myöskin pienempi, joten sijoitus- ja käyttökulut ovat alhaisemmat.

Virtuaalikoneiden luominen kauppapaikalla tai OVF:ssä.

Voit pakata ja jakaa virtuaalikoneesi VMware Marketplace -alustan avulla. Löydät satoja esikonfiguroituja virtuaalikoneita. Lisäksi .ofv-tiedostot voidaan suorittaa välittömästi yksinkertaista käyttöönottoa ajatellen.

VMware Storage I/O Control

Storage I/O Control mahdollistaa sääntöjen ja asetuksien määrittelyn virtuaalikoneiden I/O-nopeutta ja -laatua varten.

VMware network I/O Control

Network I/O Control -ominaisuuden avulla voit määritellä eri säännöt jokaiselle virtuaalikoneelle ja sovellukselle 100-prosenttista saatavuutta varten. Mahdollisessa ruuhkatilanteessa resursseja varataan korkeamman prioriteetin sovelluksille.

vSpheren personointi

OVH:n liitännäiset

OVH on lisännyt toiminnallisuuksia vSphere-käyttöliittymän sisälle helpottamaan Private Cloud -tuotteesi ohjausta.

OVH Private Cloud

Mahdollisuus ylimääräisten isäntäpalvelinten tilaukseen viidessä minuutissa

OVH Network

Mahdollisuus päästä IP-osoitteiden listaan, niiden käyttötilaan sekä reverseen.

OVH Storage

Mahdollistaa ylimääräisen tallennustilan lisäyksen 5 minuutin toimitusajalla.

Suorituskykytesti

Uudelleenkäynnistyksen sääntöjen (HA), palvelun jatkuvuuden (Fault Tolerance) sekä kuormantasauksen (DRS) testaamiseksi kestävyystesti simuloi isäntäpalvelimen verkon katkaisua. Näin voidaan testata asennettua korkean käytettävyyden mekaniikkaa.

Defined Network VMware -ohjelmisto: NSX

NSX:llä, vSpheren natiivilla ratkaisulla, järjestelmän tietoturvan käyttö on helppoa, ja pääset verkkopalvelujen kuten palomuuri-, VPN-, kuormantasaaja-, NAT- tai DHCP-kirjastoon. NSX sisältyy joihinkin esikonfiguroituihin paketteihin ja on lisävalintana räätälöidyissä paketeissa. Kaikki Software Defined Datacenter -tuotteet sisältävät NSX:n oletuksena.