Suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan

OVH takaa omalla Anti-DDoS-ratkaisullaan, että verkkosivusi ovat aina käytettävissä, myös hyökkäysten aikana!

Mitä tarkoittaa DDoS?

DDoS-hyökkäyksen tarkoituksena on kaataa sivusto kuormittamalla palvelimen kaistaa tai monopolisoimalla sen resursseja. Yleensä tavatuissa tapauksissa kyseessä on tason 7 hyökkäys, kaikkein korkein taso, joka perustuu PHP-massapyyntöihin järjestelmän ylikuormittamiseksi.


Nykyään riski kohdata hyökkäys on todellisempi, ja hälytysten määrä on moninkertaistunut tietotekniikan ja hyökkäyksiin tarvittavien työkalujen demokratisaation seurauksena. Yksistään hyökkäysten määrä ei ole lisääntynyt, vaan myös niiden kuormitus eli voima aiheuttaa haittaa kaikkein raskaimmissakin infrastruktuureissa on kasvanut.


Tietoturva OVH:n tapaan

OVH:n prioriteettina on aina ollut asiakkaiden online-sovellusten turvallisuus ja jatkuvuus. Vuosien kuluessa kokemus on opettanut odottamaan, hallitsemaan ja ehkäisemään hyökkäyksiä. Dedikoiduille palvelimille ja Cloud-tuotteille on kehitetty älykkäitä ja lujia työkaluja massiivisia hyökkäyksiä vastaan.


Näitä työkaluja on kehitetty ja otettu käyttöön toisissa tuotteissa, kuten webhotelleissa, joissa ei ennen ollut näin hyvää suojausta. Ennen oli pakko sulkea koko massiivisten pyyntöjen kohteena ollut sivusto kokonaan, jotta hyökkäys ei olisi vahingoittanut koko palvelua ja muita asiakkaita.


Nykyään OVH on integroinut hyökkäyksiä vastaan VAC-teknologiaan perustuvan mitigaatioratkaisun. Ratkaisu yhdistää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka analysoivat reaaliaikaisesti ja nopeasti liikennettä. Hyökkäykset tunnistetaan ja ne pysäytetään, samalla laillinen liikenne saa edetä. Kuormantasaus hoituu paremmin kun PHP-FPM:n avulla palvelimet muuttuvat reaktiivisemmiksi. Palvelimen tukehtumisesta ei ole enää pelkoa.


Lisätietoa löydät täydellisestä Anti-DDoS -suojauksen esityksestä.