OVH:n maksuinfrastruktuuri

SDDC:n teho maksujärjestelmien käyttöön

OVH Payment Infrastructure

Maksukorttien tiedot ovat erittäin himoittuja ja niihin kohdistuvia huijauksia on erittäin paljon. Maksutietojärjestelmien toimijoiden turvallisuusvaatimukset ovatkin siksi äärimmäisen korkeat. OVH on ottanut käyttöön alan kehittyneimmät tietoturvatoimet parhaan tietoturvatason varmistamiseksi maksuinfrastruktuureita varten.
Tällä hetkellä ainoastaan Ranskan ja Kanadan konesaleillemme on myönnetty PCI DSS -sertifiointi. Toimenpiteet ovat kuitenkin käynnissä, jotta Iso-Britannian, Saksan ja Puolan konesalimme saisivat vastaavat tunnustukset.

Payment Infrastructure -aloituspaketit

Paketit sisältävät OVH:n esivalmitsemia aloituskonfiguraatioita. Isäntäpalvelinten laitteistojen ja datasäilöjen erityisominaisuudet ovat joustavia ja niitä voidaan haluttaessa muokata.

SDDC
Payment Infrastructure Ready

Käytätkö elektronista maksuinfrastruktuuria? Tai maksuratkaisun sisältävää sovellusta? Siirrätkö pankkikorttien tietoja tai arkaluontoisia taloustietoja? Tilaa aloituspaketti ja pääset hyödyntämään PCI DSS -tietoturvastandardin mukaista infrastruktuuria.

Tulossa pian

SDDC
PCI DSS Payment Infrastructure

Tämä aloituspaketti on PCI DSS 3.2 -sertifioitu, ja sisältää kaiken välttämättömän, jota tarvitset muuttaaksesi oman toimintasi täyttämään PCI DSS -sertifioinnin ehdot. PCI DSS 3.2 -vaatimukset täyttävä ja OVH:n toimittamaan palveluun sovellettava. PCI DSS -sopimus on allekirjoitettava standardivaatimusten ja siihen liittyvän dokumentaation ehtojen täyttämiseksi. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin palveluiden PCI DSS -tietoturvastandardin mukaisen toiminnan takaamiseksi.

2 x Intel Intel Xeon E5-1650v4
6 cores/12 threads3.6 GHz - 2 x 64 GB RAM

2 x Datastore 1.2 GB NFS
1 x Datastore SSD-Accelerated 1.2 TB NFS
vCenter + vSphere
Enterprise Plus -lisenssi
NSX ja vRealize Operations
Sisältää edistyneen tietoturvan
AoC (vaatimustenmukaisuustodistus)
PCI DSS -sopimus
2 540,20 /kk

Toimintatapojen muuttamiseksi vaatimusten mukaiseksi, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Olet jo Private Cloud -asiakas. Infrastruktuuri on yhteensopiva PCI-DSS 3.2:n kanssa.

Jos olet Private Cloud -asiakas (tai käytössäsi on vanha Entreprise-/Infrastructure-malli) ja haluat siirtyä Private Cloud Payment Infrastructure -tuotteeseen.

Kohti PCI DSS -tietoturvastandardin täyttävää maksuratkaisua

Vahva tietoturva

 • ACL-infrastruktuuri
 • Istunnon time out
 • SMS-monitorointi ja toimintojen vahvistus tunnisteella
 • Liikenteen analysointi ja vilpillisten tapahtumien valvonta
 • Päivittäinen raportointi arkaluontoisista toiminnoista
 • Käyttäjä- ja administraattoritilien tarkka hallinnointi
 • Erikoiskäsittely fyysisten medioiden hävittämiseksi
 • Vahvistettava jäljitettävyys

Yksinkertainen yhdenmukaisuusvaatimusten täytäntöönpano

Yhdenmukaisuusvaatimusten täyttäminen on yksinkertaisempaa, koska käytät hyväksytyn auditoijan (QSA) hyväksymää PCI DSS 3.2 PSP Level 1 -sertifikaatin mukaista SDDC-infrastuktuuria. Opastamme sinua seuraavissa vaiheissa yhdenmukaisuusvaatimusten saavuttamiseksi.

 • Tilaa SDDC PCI DSS Payment Infrastructure -paketti.
 • PCI DSS -sopimusehtojen hyväksyminen.
 • OVH:n oma PCI DSS -asiantuntija opastaa eri vaiheissa, jotta PCI DSS -tietoturvastandardin vaatimusten täyttämisestä varmistutaan.
 • OVH tarjoaa vaatimuksenmukaisuusprosessissa tarvittavat dokumentit.

Private Cloud -infrastruktuuri

Private Cloud on markkinoilla ainutlaatuinen ratkaisu, joka yhdistää pilven skaalautuvuuden täysin dedikoituun laitteistoinfrastruktuuriin. Infrastruktuurin virtualisointi tapahtuu VMwaren teknologialla ja sitä hallinnoi OVH. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan virtuaalikoneiden luonti vSpheren käyttöliittymän kautta.

NSX

NSX on VMwaren kehittämä Software Defined Network (SDN) -ratkaisu. NSX-palvelulla voit konfiguroida pääsysäännöt verkkoosi, luoda tietoturvapolitiikan ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa erilaisia infrastruktuurisi rakennukseen tarvittavia verkkopalveluja.

vRops

vRealize Operations mahdollistaa infrastruktuurisi ohjauksen ja hallinnoinnin. Kaikki poikkeavuudet ovat havaittavissa ja resurssitarpeet ennakoitavissa helposti alustan palvelun laadun (QoS) takaamiseksi.