Kuinka tehdä migraatio Private Cloud -tuotteeseen

Täydellinen tai asteittainen siirtyminen: neljä erilaista tapaa siirtyä Private Cloudiin

Sinulla on virtuaalikoneita, instansseja, VPS Public Cloud -tuotteessa

Private Cloud -tuotteen avulla voit ryhmitellä ne uudestaan täysin dedikoidussa tilassasi. Voit organisoida, optimoida kuluja, nostaa palvelutasoa (SLA), määrittää parhaat strategiat liiketoiminnan toipumista tai jatkuvuutta varten. Tämä tuote on ihanteellinen vakauttamaan projektin ajan kuluessa ja kulkemaan sen mukana loppuun saakka. Virtualisointikerrokseen (VAAS) pääsyn ansiosta sinulla on enemmän vapautta määrittää edistyneitä strategioita. Et ole ainoastaan koneidesi pääkäyttäjä vaan myös dedikoidun infrastruktuurisi ohjaaja.

Sinulla on virtualisoitu infrastruktuuri dedikoiduilla palvelimilla

Private Cloud pienentää kehitys-, migraatio- ja käyttönottoajan. Koska OVH ohjaa palvelinten ja virtualisointiratkaisujen automatisoitua käyttöönottoa ja päivityksiä, voit itse keskittyä virtuaaliseen infrastruktuuriisi. Palvelinten automaattisen lennosta tehtävän korvauksen ansiosta ei ole enää tarvetta tehdä monimutkaisia suunnitelmia varmistamaan laitteiston saatavuus.
Voit säilyttää sekoituksen dedikoituja palvelimia ja Private Cloud -tuotetta (tällöin puhutaan hybridiarkkitehtuurista), jotka ovat yhteydessä OVH:n yksityisen verkon (Vrack) kautta.

Sinulla on fyysinen infrastruktuuri dedikoiduilla palvelimilla

Voit siirtää toimintasi ohjelmoijien kehittämien työkalujen ansiosta. Jos olet valinnut VMwarea käyttävän Private Cloud -tuotteen, voit käyttää maksutta työkalua VMware Converter-palvelua. Jos Private Cloud -tuotteesi käyttää Microsoftia, voit käytää työkalua Virtual Machine Converter. Private Cloud -tuotteella vapaudut dedikoitujen palvelinten hallinasta ja voit yhdistää arkkitehtuurisi ja resurssien käytön.
Voit pitää sekoituksen dedikoituja palvelimia ja Private Cloud -tuotetta (tällöin puhutaan hybridiarkkitehtuureista), jotka on yhdistetty OVH:n yksityisellä verkolla (vRack).

Sinulla on jo sisäisessä käytössä oleva pilvituote (Private Cloud) palvelimillasi

Voit siirtää kaiken tai osan toiminnastasi (tiedot, koneet) OVH:n Private Cloud -palveluun ilman teknologian tai arkkitehtuurin muutosta. Löydät samat ratkaisut ja lisenssit kuin yrityksessäsi (VMware, VSphere) niiden viimeisimmissä versioissa.
Huoltotoimenpiteisiin, päivityksiin ja pilven skaalaukseen käytetty aika vähenee. Palvelimen lisäykseen virtuaali-infrastruktuurissa kuluu viisi minuuttia eikä enää puolta päivää.
Sisäiset kulut siirtyvät CAPEX:ista OPEX:iin: Et maksa enää lisensseistä tai laitteistoverkosta, mutta voit vuokrata niitä ja ennen kaikkia muutaa niiden kokoa reaaliajassa.
Oman konesalin ja OVH:n yhden tai usean palvelinkeskuksen välille voi määrittää katastrofipalautus- ja liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmat.
Standarditeknologioiden ansiosta voit rakentaa Hybridipilven ja varmistua samalla yksinkertaistetusta siirrettävyydestä ja palautuvuudesta!