Täysin dedikoitu pilvi

Fyysisiä palvelimia, levyjä, virtuaalikoneita ja ohjelmistoratkaisuja: kaikki Dedicated Cloud -infrastruktuurin osat ainoastaan sinun käyttöösi dedikoituina.

Yksityinen verkko

Private Cloud -resurssit on dedikoitu ja sen verkko on täysin yksityinen. Jokaisessa Private Cloud -tuotteessa on vähintään 2 VLANia, toinen on infrastruktuurin toimintavarmuutta ja sisäistä verkkoa varten varattu hallinnointi-VLAN (ei konfiguroitavissa) ja toinen Internettiin yhdistetty VLAN. Private Cloud -sarjalla voidaan hyödyntää jopa 2000VxLANia. SDDC-sarjalla on mahdollista aktivoida jopa 4000 vLANia virtuaalikoneiden ja muiden vRack-yhteensopivien OVH:n palveluiden välille. Projektista riippuen virtuaalikoneesi on eristetty täysin omaan rauhaansa.

Kaikki on vikasietoista

Lähes 100 % palvelutason varmistamiseksi ja merkittävimpien palvelukatkojen korjaamiseksi on Private Cloud -infrastruktuurin elementit kahdennettu. Palvelimet toimivat järjestelmällisesti pareissa. Ne on yhdistetty kahdella verkkolinkillä kahteen eri kytkimeen. Kummassakin niistä on kaksi erilaista virtalähdettä ja kaksi erillistä vaihtosuuntaajaa. Palvelinten tavoin tallennustilat ja reitittimet on kahdennettu ja yhdistetty kahteen erilliseen virtalähteeseen.

Taattu kaistanleveys

OVH takaa 40 Gbps:n kaistanleveyskapasiteetin. Sitä varten olemme ottaneet käyttöön merkittävän infrastruktuuriverkon, jolla viiveet voidaan välttää Private Cloud -palvelussa. Nämä viiveajat ovat lisäksi erittäin pieniä kun viestitään ulospäin!

Ainutlaatuinen vLan

Private Cloud -palvelun tallennustilat ja palvelimet ovat ainoastaan sinun käyttöösi tarkoitettuja. Palvelun sisällä tapahtuva viestintä on toteutettu yksityisessä VLANissa, joka on ainutlaatuinen jokaiselle asiakkaalle. Näitä paketteja ei siis voida nähdä ulkopuolelta, ja tietosi on aina täysin turvattu!

SSL VPN

Käytä VPN:ää (Virtual Private Network) hallitaksesi infraa yhden asiakaskäyttöliittymän pisteen kautta. Tämä verkko on täysin SSL-salattu. vCenterin käyttö on turvallista, helppoa ja mukautuu projektin erilaisiin tarpeisiin sen alusta loppuun. Sinä valitset tietoturvatason, joko avoin (kehitys), suljettu (tuotanto) tai dynaaminen (tulos).

Tarvitsetko apua?

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Maanantaista perjantaihin klo 9 - 17