Ainutlaatuinen Pilvi

Useimmat ajattelevat pilvituotteista puhuttaessa Public Cloud -tuotetta: rajattomasti jaettuja resursseja, joita saa pyydettäessä jossain päin Internetiä.

Private Cloud -tuotteen tehokkuus

Yksityistä pilveä kuvataan usein yrityksen omana sisäisenä pilvenä laitteistoinfrastruktuurin ominaisuuksilla. OVH:n yksityinen pilvi, Private Cloud, yhdistää dedikoidun infrastruktuurin hyödyt ja kaikki Public Cloud -tuotteen edut tilauksesta saatavien resurssien ja joustavuuden osalta!

Se on jatkuvuudeltaan parempi, vakaampi, turvallisempi, läpinäkyvämpi ja täysin dedikoitu kaikkien infrastruktuurikerrosten osalta. Asiakkaan oma virtuaalinen konesali!

Miksi valita dedikoitu pilvituote?

OVH:n Private Cloud -tuotteen vahvuutena on kyky hyödyntää dedikoitua ja hallinnoitua infrastruktuuria täydellisellä yhteydellä vSphere-hypervisor -ohjelmaan (as a service). Ohjelma vastaa täysin infrastruktuurissasi käyttämääsi VMware-teknologiaa.

Voit näin hyödyntää laitteistosi koko tehon sekä resurssikapasiteetin, jonka toimintaedellytysten ylläpidon OVH takaa. "Dedicated IaaS" -palvelusta puhutaan, kun mukana on seuraavia lisättyjä arvoja:

vCenter + vSphere as a service: omien virtuaalikoneiden luonti

Kun tilaat Private Cloud -tuotteen, pääset vSphere-hypervisor -ohjelmaan 30 minuutin kuluessa tilauksesta. Tästä käyttöliittymästä voit luoda vapaasti ja tarpeidesi mukaan virtuaalikoneita, projekteja, työkuorman kuormituksen jne.
Asiakkaan ei siis tarvitse rajoittua virtuaalikoneiden mallistoon, vaan vRAM:in, vCPU:n, tallennustilan sekä verkon käyttösäännöt voi valita suoraan jokaiselle virtuaalikoneelle.

Pilven skaalautuvuus: lisäresurssit tilauksesta

Eikö sinulla ole tarpeeksi fyysisiä resursseja uuden virtuaalikoneen luomiseen? Lisää/poista isäntäpalvelimia ja datastoreja milloin haluat! Resurssit toimitetaan konfiguroituina infrastruktuuriisi viidessä minuutissa tunti- tai kuukausilaskutuksella.

Vakaus ja taattu suorituskyky

Ole kuin kotonasi! Infrastruktuurillasi ei tule koskaan olemaan ketään toista asiakasta. Käytät kaikkia resurssejasi täysin ilman kompromisseja saadaksesi kaikki toiminnallesi ja asiakkaillesi tärkeät takuut.

Läpinäkyvä pilvi

Tietosi ovat hallitussa pilvessä! Private Cloud -tuotteella voit valita konesalin sekä laitteiston. Vmware-lisenssin kulut sisältyvät hintaan, ja rajaton liikenne sekä kaistanleveys on taattu. Ei piilokuluja!

Private Cloud vai OVH:n Private Cloud?

Standarditeknologia, maksimaalinen teollistaminen

Dedikoitu infrastruktuurisi ilman viiveitä

Ei pitkää ja monimutkaista tilausprosessia. Jos tilaat Private Cloud -tuotteen OVH:lta, toimitamme sinulle dedikoidun infrastruktuurin 30 minuutissa. Se on konfiguroitu (vCenter) ja käyttövalmis vSphere-käyttöliittymästä. Sinun tarvitsee vain aloittaa virtuaalikoneidesi käyttö.

Resurssien automaattinen korvaus

Isäntäpalvelimen häiriötilanteessa ei tarvetta ottaa meihin yhteyttä tai avata tikettiä! Isäntäpalvelimesi korvataan automaattisesti vastaavilla palvelimilla infrastruktuuriisi. Alle 15 minuutissa tapahtuva toimitus (SLA 100 %) ja virtuaalikoneidesi automaatinen käynnistys (VMware HA -toiminnallisuus) on käytettävissä 24/7/365.

OVH:n personointi – vSphere

VMware-osaamisemme ansiosta olemme voineet lisätä ominaisuuksia suoraan vSphere-käyttöliittymään. Resurssien lisäämisen/poistamisen lisäksi voit esimerkiksi simuloida vikatilaa testataksesi redundanssimekanismeja ja uudelleenkäynnistystä tominnolla "Kuormitustesti". Voit tehdä testauksia suoraan vSpherestä milloin haluat.

VMware-yhteistyö

Private Cloud voi Vmware-yhteistyön ansiosta hyödyntää rajoituksetta Vmwaren innovaatioita. Private Cloud tarjoaa siis parasta VMware-virtualisointia vSphere-käyttöliittymällä mutta myös "Software Defined Nework" teknologioita NSX:llä, "Software Defined Storage" Vsanilla tai edistyneen vRealize Operations -hallintaratkaisun infrastruktuurin täydelliseen hallintaan.

Kaiken lisäksi OVH:n laatutasolla!

Private Cloud -infrastruktuurit ovat ISO 27001, SOC I ja II tyyppi 2, CSA Star ja PCI DSS -sertifioituja. Olemme halunneet sisällyttää ylimääräisen palvelutason, johon sisältyy anti-DDoS, vScope-monitorointi ja maksuttomat "OVH Academy" Private Cloud -koulutukset yhteistyössä VMwaren kanssa.

Multi-konesali

Private Cloud on saatavilla konesaleihin Ranskan Strasburgiin ja Roubaix'hin sekä Kanadan Beauharnois'aan. Voit ottaa infrastruktuurin käyttöön yhdessä tai useassa konesalissa, vRack Connect -ratkaisuilla rakennat hybridin pilven!