#Manifesto

Jaa verkossa #Manifesto

FacebookTwitterLinkedin

OVH pilvi teollisuus
Manifesto

Kaksikymmentä vuotta OVH on vaihtoehto, joka vapauttaa pilvi. Cloud on SMART: yksinkertainen, Veolia, helposti ja ennustettava hinnoittelu ja tärkeintä, palautuva. Se on myös avoin, yhteentoimiva ja avoin. Meidän ero viljellä kahden vuosikymmenen ajan ja saada hänet.

Olemme puhdasta pelaajat pilvi. Toimimme yhden aktiviteetin: suunnittelu ja tarjoaminen IT-infrastruktuurin ja erityisesti pilvi, ei ole koskaan meidät kilpailevat kirjoittamia.

Kaksikymmentä vuotta, se on mielestämme ohjaamalla tuotantoketjun ja tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. Tarjoamme parhaan suorituskyvyn parhaaseen hintaan takaa täydet kautta avoimessa ympäristössä.

Tämän manifestin, joka on pilvi, joita puolustamme visiomme. Olemme ytimessä vallankumouksen aineisto. Tämä vallankumous edistyksen varmistamiseksi kaikille antaa kaikille mahdollisuus hallita tieto innovoimaan ja vapaasti. Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologian on oltava palvelee käyttö ja eikä päinvastoin, vahvistamme visiomme: innovaatio For Freedom.

OVH Server

Teollisuuden malli palvelee asiakkaidemme

Tuotantolinja on sydämessä tekee voima, ero ja arvo OVH. Sen avulla voimme taata asiakkaillemme paras ratkaisu on paras hinta. Osat datacenter aktivointi tarjonnan olemme toteuttaneet täydellinen teollisen prosessin palvelimen, joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin alle 120 sekuntia.

Yli kaksikymmentä vuotta me rakentaa oman palvelimia. Teollinen osaaminen löytyy molemmat laitokset OVH, Kanadan Ranska. Our tehdas cross tarjoaa 14 000 m2 omistettu valmistus, logistiikka ja R & D, joka laittaa meidän vuosituotanto 120 000-400 000 palvelimiin johtamistavan.

Tämä integroitu malli antaa meille jatkuvaa innovointia lyhyen jaksoissa sekä säännös uusien tuotteiden aika hyvin välillä prototyyppi ja teollistumisen suuressa mittakaavassa.

 • 1 M

  fyysiset palvelimet on valmistettu vuodesta 1999
 • 1,4 M

  asiakkaat 132 maassa ympäri maailman
 • 95%

  palvelimet rakennettu alle neljän päivän
OVH Infrastructure

Perusrakenteiden omistajan tarjoamaan paras suorituskyky ja suurin turvallisuus

Toimimme oman maailmanlaajuisesti kuitua, ainutlaatuinen etu markkinoillamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden sisällyttää rajoittamaton kaistanleveys: Kaikki asunnot omistettu palvelimia todellakin sisältää rajoittamattoman määrän kaistaa. Saavuttamiseksi tarpeen kaikkien käyttäjien OVH on kaksinkertainen nopeus enintään 1 Gbps.

OVH, suojelu ei ole vaihtoehto. Omistaa oman verkoston avulla voimme tarjota asiakkaillemme paras joustavuutta ja turvallisuutta. Tarjoamme yksi parhaiten suoriutuneen anti-DDoS markkinoiden infrastruktuureja asiakkaillemme DDoS hyökkäykset jaettu palvelu, 24 h/24 ilman rajoituksia, koon tai keston.

 • 17 Tbit/s

  kokonaismäärä ytimeen
 • 34

  läsnäolo pistettä
 • 10

  merenalaisia kaapeleita
 • 2,8 M

  DDoS hyökkäykset pysähtyivät 2018
OVH Datacenters

Tietokeskuksia: toiminnallinen ylivoimaisuus palvelun laadun varmistamiseksi

Toimivat Tietokeskuksia ja tee kestäviä investointeja, on meidän asiamme. Toimien valvonta näkyy suunnittelu, rakentaminen ja hallinnointi omissa sivustoissamme. Olemme suunnitelleet ensimmäinen datacenter 2003 Pariisissa, ja meillä on nykyään yli 28 maailmanlaajuisesti.

Sertifioinnit ja tarkastukset riippumattomien laitosten tavoitteena vuosittain sen varmistamiseksi meidän infrastruktuuri ja palvelut noudattavat hyviä käytäntöjä ja vakiomuotoinen. Meillä on siis sertifiointi ISO 27001 standardin noudattaminen paljain metalli valikoimaamme*.

Palvelun laatua mitataan reaaliajassa, turvatarkastukset ovat lakkaamatta käsitellä kaikenlaisia iskuihin ja ennakoiva huolto on optimoitu ansiosta tekoäly.

* Sertifiointi kattaa meidän tietokeskuksiin Roubaix (RBX2, 3, 5, 6, 7), Strasbourg (SBG1, 3, 4), Beauharnois (BHS1 BHS7), Singapore ja Sydney.

 • 28

  datacenters
 • 99,994%

  laitteiden saatavuus korko (tammikuu 2019)
OVH Watercooling

Eco-vastaa suhtautumisessamme

Olemme tietoisia siitä tärkeä ympäristöongelma digitaalinen teollisuus ja erityisesti datakeskusten. Siksi olemme aina minimoimaan ympäristön jalanjälki. Optimointi rakentamisen tietoja kuormituspaikkojen tullijärjestelmä Ilmastointi osien kautta kulutuksen parantamiseen ja laajentamiseen elämänsä kierrätykseen: innovoida jatkuvasti.

OVH, me vähentää sähkön tietokeskuksiemme toiminnan edellyttämistä. Olemme edelläkävijöitä vesijäähdytys. Vuodesta 2003 olemme kehittäneet omat valvontajärjestelmämme, joka antaa meille mahdollisuuden jäähtyä palvelimemme vedessä. Olemme myös kehittäneet ovet jäähdytys palvelimet luoda itsenäinen marjat takana, OVH ottaa mihin tahansa käyttöön abstrahoimisen itseämme ulkoisiin olosuhteisiin.

 • 1,09

  vallan käytön tehokkuutta (JOELLE)
 • 98%

  puiston katveessa vesijäähdytys
 • 70 kt

  CO2-ekvivalenttia
 • 200 kg

  keskimääräinen CO2-päästö palvelimelle / vuosi
OVH Innovation

OVH-kulttuuri on innovaatioiden ja jatkuvan parantamisen palvelu

Teollisuuden, on rakentaa vahvan yrityskulttuurin, se innostaa meitä innovoimaan. Keskeiset arvomme ovat luottamus, jonka avulla voidaan rakentaa yhdessä, intohimo, sitoutumista joka hetki työskennellä tiiminä asiakkaidemme kumppaneidemme häiriöitä innovoimaan ajattelemaan toisin, ja vastuu, kanssa koska ymmärrämme toimintamme sido meitä.

 • 39

  patenttien 2018
OVH Partners

Vision OVH avoinna ekosysteemin

No innovoida, hyvin ympärilleen. Yhteistyössä innovointia OVH ilmentää arvojamme avoimuutta. Se sopii sisällä ekosysteemin tekniikka toimijoiden erikokoisia, mukaan lukien Intel ja NVIDIA, jos jokainen edistää asiakkaan eduksi. Olemme myös mukana t & k joidenkin teknisiä ohjelmia.

Se on tässä samassa hengessä yhteistyössä innovaatio, joka työntää meitä itseämme ekosysteemin startups digitaalinen Launch Pad-ohjelma; kehittää suhteitamme jälleenmyyjät, ohjelma kumppaninsa kanssa; ja vahvistaa kouluissa ja yliopistoissa. Olemme mukana yhteisön avoimen lähdekoodin avustaja ja sponsori monien hankkeiden kehittämisessä.

 • 7

  palveluntarjoaja of the Year Awards (Global tai Euroopan lääkevirastoa) VMwaren
 • + 5000

  Yhteistyökumppanit
 • + 1500

  startups mukana
FacebookTwitterLinkedin