ČeskoDeutschlandEspañaFranceIrelandItaliaLietuvaNederlandPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia


UKK
Kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla ennen ohjelmaan liittymistä

Mitä etuja ohjelma tarjoaa Start up -yritykselle?

Kun liityt ohjelmaan, annamme yrityksellesi infrastruktuuribudjetin, joka voi olla jopa 100 000 €. Näin voit kehittää OVH:n infrastruktuureilla rakennetun ratkaisun. Liityttyäsi ohjelmaan kokeneet ratkaisuarkkitehtimme ovat tukenasi koko projektisi kehittämisen ajan. Periaatteenamme on tarjota kaikkien start up -yrtysten tarpeisiin sopiva ratkaisu. Näin voimme tarjota tehokkaita infrastruktuureja, joiden ansiosta sinä voit luoda joustavan ja korkeakäyttöisen palvelun.

Minkälaiset start up -yritykset voivat hakea?

Haluamme tukea kaikenlaisia innovatiivisia start up -yrityksiä ympäri maailman, yrityksen iästä riippumatta. Yrityksen ei tarvitse olla entinen OVH:n asiakas. Yritys voi olla vielä idean testaamisvaiheessa tai jo liikevaihtoa tuottava start-up.

Olen jo OVH:n asiakas, voinko liittyä ohjelmaan?

Kyllä! OVH:n Digital Launch Pad -ohjelman avulla voit kehittää tuotettasi ja hyödyntää henkilökohtaisia tukipalveluja.

Star up -yritykseni kuuluu jo toiseen tukiohjelmaan, voinko silti liittyä mukaan?

Kyllä voit! Voit hyvin liittyä tukiohjelmaamme. Näin saat tilaisuuden vertailla ratkaisujamme markkinoiden vaihtoehtoisiin ratkaisuihin.

Onko ohjelma maksuton? Täytyykö minun tarjota jotakin vastineeksi ohjelmaan liittymisestä?

Ohjelma on täysin maksuton, eikä OVH ota mitenkään osaa start up -yrityksesi toimintaan. Annammme siis vain keinot onnistumiseen, sinun tehtävänäsi on huolehtia kaikesta muusta.

Kuinka infrastruktuuribudjetti kannattaa käyttää?

Kun hakemuksesi on hyväksytty ja käyttöehdot vahvistettu, siirrämme tilillesi DLP-infrastruktuuribudjetin. Tämä summa voidaan käyttää alla olevassa taulukossa esiteltyihin palveluihin.


Public Cloud Ideation, Build ja Market Public Cloud -instanssit (virtuaalipalvelimet) yhdistävät joustavuuden ja taatut resurssit. Saat alle minuutissa käyttöösi CPU-, RAM- ja storageresursseja ilman yliallokointia sekä pääkäyttöoikeuden (root) aivan kuten dedikoidulla palvelimella. Public Cloud sisältää useita ominaisuuksia kuten resurssien lisäyksen ilman uudelleenasennusta ja sen laskutus tapahtuu tuntiperusteisesti. API OpenStackilla voit automatisoida infrastruktuurisi.
Lue lisää


OVH Cloud Storage: 2 innovatiivista ja toisiaan täydentävää teknologiaa kaikkien tietojesi ylläpitoon.
Lue lisää
IP-kuormantasaus Ideation, Build ja Market Kuormantasaus-IP on OVH:n verkon kantama IP-osoite, joka jakaa liikennekuorman eri palveluiden IP-osoitteiden välillä konesaleissamme. Sen ansiosta palvelun suorituskyky on parempi suuren liikennekuormituksen aikana, palvelu sietää paremmin palvelukatkoksia, vasteajat ovat optimaalisia ja Anycast-teknologian ansiosta lähempänä loppukäyttäjää.
Lue lisää
Private Cloud Build ja Market Private Cloud on ainutlaatuinen ratkaisu, joka tarjoaa pilven skaalautuvuutta täysin dedikoidussa ympäristössä. Infrastruktuurin virtualisointi on toteutettu VMware-teknologian avulla, ja se on kokonaan OVH:n hallinnoima. Tuotesarjaan kuuluvat Dedicated Cloud, SDDC, Healthcare ja Payment Infrastructure.
Sinun ei tarvitse muuta kuin luoda virtuaalikoneitasi rajoittamattomasti vSphere-käyttöliittymässä!
Lue lisää
Dedikoidut Game-palvelimet Build ja Market Palvelimissa yhdistyvät suorituskyky sekä tietoturva, erityisesti pelimaailmaan suunnitellun, Anti-DDoS-suojauksen ansiosta.
Lue lisää
Dedikoidut GPU-palvelimet Build ja Market Laskentatehonsa ansiosta GPU-palvelimet on varustettu grafiikkakortilla ja suunniteltu nopeuttamaan rinnakkaisten tehtävien käsittelyä.
Lue lisää

Miten OVH:n Digital Launch Pad -ohjelma eroaa muista?

Kun liityt Digital Launch Pad -ohjelmaan saat mahdollisuuden testata palvelujamme (dedikoituja palvelimia, pilvi-infrastruktuureja jne.) ja hyödyntää maksutonta neuvontaa ammattilaisilta. Saat aina läpinäkyvän tunti- tai kuukausihinnan. Lisäksi voit edelleen tehdä migraation infrastruktuurillesi niin halutessasi. Uskomme, että jos tarjoamme sinulle laadukkaan palvelun, jatkat yhteistyötä OVH:n kanssa. Niin yksinkertaista se on.

Kuinka ohjelmaan haetaan?

Ohjelmaan haetaan verkossa täyttämällä liittymiskaavake sekä syöttämällä sen asiakastilin tiedot, johon haluat tukisumman siirrettävän. Kaavake on yksinkertainen ja sen täyttöön menee alle 15 minuuttia. Kun olet lähettänyt hakemuksen, start up -yritysten valinnasta vastaava tiimi lähettää sinulle vastauksen viikon kuluessa.
Mitä tapahtuu hakemuksen jättämisen jälkeen?

Hakemukseni hyväksyttiin, mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hyväksyttiinkö hakemuksesi? Onneksi olkoon! Tässä seuraavat vaiheet ohjelmaan liittymisen viimeistelemiseksi:
  • Suosittelemme tutustumaan palvelun käyttöehtoihin ja hyväksymään ne.
  • Siirrämme OVH:n asiakastilillesi infrastruktuuribudjetin, joka on voimassa 6 kuukautta (pyydettäessä mahdollista uusia kerran).
  • Suosittelemme kirjautumaan yhteistyöalustallemme osoitteessa dlp.ovh.com ja pääset tutustumaan muihin start up -yrittäjiin.
  • Järjestämme sinulle ensimmäisen puhelinkeskustelun ratkaisuarkkitehtimme kanssa.

Mikä on yhteistyöalusta?

Yhteistyöalustalla voit:
  • Esittää kysymyksiä työryhmällemme
  • Sopia tapaamisia ratkaisuarkkitehdin kanssa
  • Tutustua premium-sisältöön (tekniset kolutukset, webinaariyhteydet, jne.)
  • Pysyä ajan tasalla ohjelman ajankohtaisista aiheista
  • Päästä start up -yritysten yhteiseen tilaan, jossa yritykset voivat tukea toisiaan
  • Ilmoittautua tapahtumiin (OVH Academy, OVH World Tour, jne.)

Mistä löydän DLP-ohjelman vahvistusviestin?

Löydät viestin hallintapaneelista valikosta "Oma tili > Omat sähköpostit".

Mitä kukin taso vastaa?

Työryhmämme tunnistavaa jokaisen hakijan mahdolliset infrastruktuuritarpeet ja ehdottaa arvion perusteella yhtä kolmesta eri tukitasosta. Jos projektisi sekä sen myötä infrastruktuuritarpeesi muuttuvat, etsimme tietenkin paremmin tarpeitasi vastaavan ratkaisun.Ilmoittaudu