ČeskoDeutschlandEspañaFranceIrelandItaliaLietuvaNederlandPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia

OVH tukee LEAKWATCH-yritystäLeakwatch auttaa yrityksiä tietovuotojen hallinnassa

Haastattelussa Rémi Parent, yksi start up -yrityksen perustajista.Kun tapasin Benjaminin, opiskelimme molemmat Supinfo Valenciennesin yliopistossa. Huomasimme nopeasti, että meillä oli yhteinen tavoite. Halusimme keksiä ratkaisun, jonka avulla voitaisiin vastata tietoturvatarpeisiin sekä samalla luoda oma yritys. Start up -yrityksemme Leakwatch vastaa tähän haasteeseen Ranskalaisen yrityshautomon Serre Numériquen tukemana.
Päätimme keskittyä verkkohyökkäysten ensimmäiseen vaiheeseen eli tietojen keräämiseen, ja näin perustimme Leakwatchin. Leakwatchin ideana on antaa yrityksille mahdollisuus tietää ensimmäisinä omista tietovuodoistaan. Tämän ansiosta yrityksellä on mahdollisuus nopeaan reagoimiseen, ennen kuin tietoja on ehditty käyttää hyväksi. "Security Intelligence" -ratkaisumme rakentuu kolmesta avainvaiheesta, tietojen keräämisestä, analysoinnista ja yrityksen hälyttämisestä. Keräämme ensin suuren määrän tietoa useista arkaluontoisen tiedon lähteiksi tunnistamistamme kohteista. Sitten kehittämämme työkalut tutkivat tiedot ja etsivät elementtejä, jotka saattavat vaarantaa asiakasyritystemme tietoturvan. Heti kun havaitsemme yhteyden asiakkaanamme olevaan yritykseen, arvioimme tietovuodon riskin tason ja varoitamme kyseistä yritystä. Tarjoamme asiakasyrityksillemme kahden tyyppisiä konsulttipalveluja: ohjaustaulu on käyttövalmis webkäyttöliittymä, joka tarjoaa kokonaisnäkymän tietovuodoista sekä API-sovelluksemme, jolla tulokset voidaan integroida suoraan olemassa oleviin työkaluihin.


Palvelimet ovat päivittäisiä työkalujamme. Käsittelemme joka päivä huomattavan määrän dataa, minkä vuoksi tarvitsimme nopeasti vankan infrastruktuurin. Jo projektin alusta lähtien käytimme OVH:n tuotteita ratkaisumme testaamisessa. Tiesimme OVH:n ja sen maineen, lisäksi So you Start vaikutti hyvällä hinta/suorituskykysuhteellaan ihanteelliselta käyttöliittymältä testausvaiheeseen.
Tapasimme OVH:n Digital Launch Pad -tiimin, kun he tulivat esittelemään ohjelmaansa Serre Numérique -yrityshautomoon. Kun tuli aika laajentaa toimintaa oli OVH:n Digital Launch Pad luonnollinen valinta. OVH:n monipuolisen tuotevalikoiman ja erityisesti Public Cloud -palvelun ansiosta pystyimme luomaan skaalautuvan ja suojatun infrastruktuuriin, joka lisäksi kykenee kasvamaan projektimme mukana! Olemme vielä rakennusvaiheessa ja siksi OVH:n tuki, sen projektit sekä Digital Launch Pad -tiimi ovat meille selkeästi merkittävä etu!
Onko sinulla start up -yritys?


IlmoittauduIlmoittaudu