ČeskoDeutschlandEspañaFranceIrelandItaliaLietuvaNederlandPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia

OVH tukee INEVIO-yritystä
Koko digitaalinen maailmasi samassa paikassa

Kahden espanjalaisopiskelijan perustama Inevio haluaa poistaa esteet, jotka liittyvät usean laitteen käyttöön erilaisilla käyttöjärjestelmillä.
Inevio syntyi tarpeesta ratkaista ne ongelmat, joita kohtaamme, kun jokaisessa päivittäin käyttämässämme laitteessa on eri käyttöjärjestelmä.
Onnistuakseen tehtävässä kaksi tietoteknologian opiskelijaa, Roberto Gomez ja Javier Garmón, loivat uuden erityisesti pilveä varten suunnitellun käyttöliittymän. Sen avulla on mahdollista saada yhteys miltä tahansa laitteelta, kaikkialta maailmasta, kaikkiin puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi sovelluksiin.
Inevio on tällä hetkellä kahdeksanhenkinen tiimi ja palvelun käyttäjiä löytyy ympäri maailmaa. Tähtäimessä on sama päämäärä kuin kaikilla muillakin start up -yrityksillä, jatkaa käyttäjämäärien kasvattamista ja saada uusia rahoituksen lähteitä.
Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on matkan varrella tehtävä paljon pohjatyötä, mukaan lukien mobiilisovelluksen esittely ja liiketoiminnan kehittäminen Yhdysvalloissa ennen vuoden loppua.


"Kaikki alkoi palvelimesta, jonka tilasimme ideamme toteuttamista varten", kertoo Roberto Gómez, Inevion toinen perustaja ja CEO. "Siitä lähtien kasvumme on jatkunut edelleen OVH:n avustamana. Saamamme tuen ansiosta olemme voineet hyödyntää parasta saatavilla olevaa teknologiaa."
OVH käynnisti Digital Launch Pad -ohjelmansa innovaatioiden ja kykyjen tukemiseksi. Yhtiö avustaa start up -yrityksiä kuten Ineviota tarjoamalla heidän käyttöönsä teknisen infrastruktuurin.
Ineviolla on käytössään laajaa valikoima OVH:n tuotteita, kuten So you Startin dedikoitu palvelin, kaksi Kimsufia, kaksi SSD VPS:ää, yksi VPS Cloud ja kaksi CPU-instanssia Public Cloudissa sekä OpenStack Swiftiin perustuva object storage -palvelu.
"OVH:n palveluita käyttämällä pystyimme keskittämään rajalliset resurssimme alustamme kehittämiseen eikä meidän tarvinnut huolehtia lainkaan palvelimista", selittää Roberto. "Kaikki start up -yritykset syntyvät hyvin vähillä resursseilla eikä heillä ole varaa tehdä suuria uhrauksia IT-infrastruktuurinsa suhteen. OVH on kasvanut mukanamme liiketoimintamme kehittyessä ja tarvitessamme lisää teknisiä resursseja."Onko sinulla start up -yritys?


IlmoittauduIlmoittaudu