ČeskoDeutschlandEspañaFranceIrelandItaliaLietuvaNederlandPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia

OVH tukee FOREPAAS-yritystäForePaaS yksinkertaistaa tietoihin pääsyä

Haastattelussa Vincent Michel, yksi ForePaas-yrityksen perustajistaBig data on mullistanut käsityksemme bisnesmaailmasta. Tietoa on nykyään kaikkialla. Sen volyymi kasvaa eksponentiaalisesti, tiedon tyypit ja lähteet moninkertaistuvat. Tietysti tämä johtuu osaltaan sosiaalisista verkostoista, mutta myös uusien teknologioiden kuten esineiden internetin (IoT) esiinmarssi on vaikuttanut asiaan.
ForePaaS tarjoaa OVH:n ratkaisujen välityksellä välineen datan käsittelyyn ja auttaa näin hahmottamaan kerätyn datan merkityksen.


"Kun etsin apua infrastruktuuriongelmiini, minut ohjattiin Paul Sinaïn luo. Myöhemmin hänestä tuli yksi palveluntarjoajistani. Keskustelimme yhdessä eräästä asiakkaastani, joka ei osannut käsitellä kaikkea dataansa. Mietimme Paulin kanssa, että meitä yhdistävän verkkokulttuurin sekä GAFA:n (Google, Apple, Facebook, Amazon) määrittämiin teknologioihin liittyvän osaamisemme avulla voisimme kehittää uuden tavan datan käsittelyyn. Näin syntyi idea voimiemme yhdistämiseen oman yrityksen perustamista varten. Kokosimme pienen ryhmän kehittäjiä ja teimme töitä viikonloppuisin ja iltaisin tietojen käsittelyalustan raakileen parissa. Yhdeksän kuukautta myöhemmin tulokset olivat lupaavia ja onnistuimme jopa löytämään ensimmäisen asiakkaamme. ForePaas oli syntynyt.
ForePaasin tavoite on yksinkertainen, kehittää yksinkertainen työkalu, jonka avulla datasta saadaan paras hyöty. Sellainen on ForePaas, analyysille omistettu as a Service -alusta. Sen avulla voidaan suunnitella personoituja liiketoimintasovelluksia, teollistaa niitä ja ottaa niitä nopeasti käyttöön turvatussa ympäristössä. Se kattaa automatisoidusti koko arvoketjun, tiedonkeruusta tietojen hakuun, kaikkien tiedonhallintaoperaatioiden kautta. Viimeisintä webteknologiaa käyttäen rakennettu alusta tuo tehoa ja joustavuutta liiketoimintaympäristössä tapahtuvaan tietojen käsittelyyn.


Kun mietimme infrastruktuureja, OVH tuli nopeasti mieleemme. Paul oli ollut OVH:n asiakkaana jo vuosikymmenen ajan ja arvosti OVH:n tuotteiden tarjoamaa luotettavuutta ja vapautta. Digital Launch Pad -tiimi esitteli meille ohjelman, kun tapasimme heidät Vivatec-messuilla ollessamme siellä näytteilleasettajana. Koska OVH on pääasiallinen pilvipalveluntarjoajamme, oli luonnollista vahvistaa suhdettamme, tunnistaa yhteisiä mahdollisuuksia sekä määritellä ja rakentaa yhdessä vahvaa lisäarvoa tuottavia palveluja. Todellisuudessa käytämme useita OVH:n tuotteita tietojemme varastointiin sekä omien ratkaisujemme rakentamiseen. Meillä on muun muassa Dedicated Cloud -tuotteita, dedikoituja ja Public Cloud -palvelimia!


Olemme ylpeitä, että saamme olla mukana OVH:n Digital Launch Pad -ohjelmassa! Laajemman infrastruktuurin vahvistamisvapauden mahdollistaneiden etujen lisäksi ohjelma on tuonut meille kiistämätöntä lisäarvoa. Ratkaisuarkkitehtien avustuksella saatoimme tehdä innovaatioita ja kasvattaa alustamme luotettavuutta. Lisäksi saimme näkyvyyttä. Meille annettiin mahdollisuus osallistua lukuisiin OVH:n tapahtumiin, mukaan lukien OVH Summitiin, joka oli täydellinen tilaisuus tutustua sijoittajiin sekä potentiaalisiin asiakkaisiin!"
Onko sinulla start up -yritys?


IlmoittauduIlmoittaudu