ČeskoDeutschlandEspañaFranceIrelandItaliaLietuvaNederlandPolskaPortugalUnited Kingdom
Canada [EN]Canada [FR]USA
Australia3From innovation to market

"Pidän start up -yrityksistä, niiden nopeudesta, ja siitä, että aamulla keksitty idea saadaan jo illaksi käyttöön. Start up -yritykset edustavat innovaatiota ja minä pidän innovaatiosta."
Octave Klaba,OVH:n perustaja ja johtaja

Digital Launch Pad, start up -yrityskiihdytin

"Pidän start up -yrityksistä, niiden nopeudesta, ja siitä, että aamulla keksitty idea saadaan jo illaksi käyttöön. Start up -yritykset edustavat innovaatiota ja minä pidän innovaatiosta."

Octave Klaba, OVH:n perustaja ja johtaja

Ohjelman tasot


1 / 3
Ideation

"Ideation" -taso viittaa niihin start up -yrityksiin, joiden toiminta on vielä ideointi- ja luomisvaiheessa, jotka ovat käynnistämässä toimintaansa oman rahoituksen pohjalta tai ovat vielä siemen- tai alkuvaiheessa.


Katso lisätiedot2 / 3
Build

Build-taso tukee start up -yrityksiä, jotka ovat tuotteen/palvelun toteuttamisvaiheessa ja hiovat strategista sijoittumistaan markkinoille, pääosin paikallisen tai kansallisen rahoituksen tukemana.


Katso lisätiedot3 / 3
Market

Market-taso on jo kypsään vaiheeseen päässeille start up -yrityksille, jotka ovat valmiita kaupallistamaan tuotteen/ratkaisun tietyille markkinoille. Kasvupotentiaali on merkittävä ja rahoitustarpeet suurempia (later-stage), usein tässä vaiheessa jo kansainvälistä toimintaa.


Katso lisätiedotHaluatko liittyä DLP-ohjelmaan?


Ilmoittaudu

Start up -yritysten kokemuksia DLP-ohjelmasta


"  Leakwatch autaa yrityksiä tietovuotojen hallinnassa  "


Rémi Parent - Perustaja - Leakwatch"  ForePaaS auttaa käsittelemään ja tarkastelemaan kaikkia kerättyjä tietoja ja selventämään niitä.  "


Vincent Michel - Perustaja - ForePaas"  Imagify optimoi Private Cloudin avulla kuvien koon verkkosivuillesi  "


Jean-Baptiste Marchand-Arvier - Perustaja - Imagify"  OVH:n pilven ansiosta effiPilot vähentää liikerakennusten energiankulutusta  "


Cyril Dubus - Perustaja ja tekinen johtaja - EffiPilot"  Kaikki alkoi palvelimesta, jonka tilasimme ideamme toteuttamista varten. Siitä lähtien olemme jatkaneet kasvuamme tukenamme OVH, jonka avustuksen ansiosta olemme voineet hyödyntää parasta saatavilla olevaa teknologiaa.  "


Roberto Gomez - Perustaja - Inevio"  OVH:n tuen avulla voimme nopeuttaa siirtymistä markkinoille. Voimme rakentaa ihanteellisen ja uusimpiin saatavilla oleviin teknologioihin perustuvan infrastruktuurin huolehtimatta kuluista.  "


Victor Lennel - Perustaja ja tekniikkavastaava - Pumpkin"  Olemme seikkailun alussa. Vaikka keinomme ovat rajallisia, nyt on oikea aika hyvien teknologisten valintojen tekemiseen. OVH:n Digital Launch Pad -ohjelman avulla voimme testata palveluja ja nähdä vastaavatko ne tarpeisiimme maksamatta tai sitoutumatta mihinkään.  "


Michiel Missotten - Tekniikkavastaava - OuistockKaikki start up -yritykset
Ilmoittaudu