OVH Yhdysvalloissa

Euroopan johtava pilvipalveluiden tarjoaja on saapunut Yhdysvaltoihin kahden konesalin avautumisen myötä. Hyödynnä dedikoituja palvelimia koskevat tutustumistarjoukset, tuotteita rajoitettu määrä saatavilla.

Tutustumistarjous

Jotta voisit tutustua uusiin konesaleihimme Yhdysvalloissa, tarjoamme nyt dedikoituja palvelimia poikkeukselliseen lanseeraushintaan.

(Sivusto englanninkielinen)

Konesalimme Yhdysvalloissa

Vint Hillin (VA) ja Hillsboron (OR) konesalit takaavat OVH:n läsnäolon samanaikaisesti Yhdysvaltojen itä- sekä länsirannikolla. Nämä strategiset sijaintipaikat varmistavat redundanssin ja skaalautuvuuden yrityksille, jotka haluavat ylläpitää infrastruktuurejaan Yhdysvalloissa. Lisäksi ne laajentavat samalla maailmanlaajuista kuituverkkoamme.

Amerikkalaiset konesalimme hyödyntävät palvelinten jäähdytykseen kehittämäämme nestejäähdytysjärjestelmää. Tämän Pohjois-Amerikan markkinoilla merkittävän edun ansiosta voimme vähentää energian kulutusta ja optimoida näin kulumme.

Tietosuoja

Uusien Yhdysvalloissa avautuvien konesalien myötä OVH:n täytyy taata kaikkien asiakkaidensa tietosuoja, riippumatta siitä, koskeeko tämä uusi markkina-alue heitä vai ei.

Kuinka se toimii?

Jotta palveluja voitaisiin tarjota Yhdysvaltojen alueella pitäen samalla kuitenkin kiinni niistä käytännöistä ja arvoista, jotka ovat olleet meille tärkeitä liki kahden vuosikymmenen ajan, perustettiin uusi erillinen yksikkö nimeltä OVH US. Ainoastaan tämän yksikön kautta on mahdollista tilata OVH:n Yhdysvalloissa ylläpidetty palvelu. Tämä erottaa selkeästi ja pysyvästi Yhdysvalloissa ylläpidetyt tiedot muusta yhtiöstä.

Mitkä ovat seuraukset?

Yhdysvalloissa ylläpidetyn palvelun tilaaminen on mahdollista ainoastaan OVH:n amerikkalaiselta sivulta: www.ovh.us . Sinun on luotava uusi asiakastili tämän sivun kautta. Nykyistä OVH-tiliäsi ei voida yhdistää tai siirtää OVH US -tilille.

OVH US:n asiakkaat voivat tilata palvelimen muista konesaleista ympäri maailman.
OVH US -yksikön asiakaspalvelu sekä hallintapaneelit ovat erillisiä muusta yhtiöstä. Ne ovat saatavilla ainoastaan englanniksi.

OVH US -asiakastilin luominen

1. vaihe

Luo tili yhteystiedoillasi sekä sähköpostiosoitteellasi

2. vaihe

Määritä salasana

3. vaihe

Mene hallintapaneeliin ja tilaa saatavilla olevia OVH:n palveluja

Miksi valita OVH?

Viidellä mantereella vaikuttava OVH tarjoaa innovatiivisia, suojattuja ja ammattikäyttöön soveltuvia sähköisiä infrastruktuureja. OVH:n ratkaisuja käyttävät niin start up -yritykset, pk-yritykset kuin suuryrityksetkin ja asiakkaita on yli miljoona 138 maassa.

1,3 MAsiakasta maailmassa

300 000+Fyysistä palvelinta

27Konesalia viidessä maassa

2000+Työntekijää

14 TbpsVerkon kokonaiskapasiteetti

32Liikenteenvaihtopistettä

200 000+Käytössä olevaa Private Cloud -instanssia

500 K+Public Cloud -instanssia otetaan käyttöön joka kuukausi