Tutustu OVH Singaporeen

Portti Aasiaan! Tutustu uuteen startegisesti sijoitettuun toimipaikkaamme ja hyödynnä alhaista viiveaikaaa koko mantereella.

Mitkä ovat OVH:n erityispiirteet Singaporen pilvipalvelumarkkinoilla?

  • Ultranopea toimitus: Automatisoitujen prosessien ansiosta dedikoidun palvelimesi asennukseen kuluu vain 120 sekuntia!
  • Viimeistä huutoa olevat laitteistot: OVH:n ja Intelin välisen ainutlaatuisen yhteistyökumppanuuden ansiosta palvelimillamme on käytössä uusinta teknologiaa yhä parempaan suorituskykyyn, Intel Xeon -suorittimista valikoimaan SATA-, SSD- ja NVMe-levyjä. NVMe-levyjä.
  • Ainutkertainen verkkoteknologia: Virtuaaliräkin (vRack) avulla voidaan yhdistää ja eristää pilvi-infrastruktuureja sekä tasata niiden kuormaa yhden tai useamman yksityisen ja suojatun verkon kesken. Palvelinten välinen kommunikointi tapahtuu täysin yksityisesti ja suojatusti (VLAN).
  • Hyvä hinta/laatu-suhde: Tehokas anti-DDoS -teknologia sisältyy kaikkiin palvelintuotteisiimme. Tarjoamme lisäksi jopa 10 TB:n liikenteen ilman ylimääräisiä kuluja ja asennusmaksua. Katso myös muut Singaporen markkinoilla saataviin tuotteisiin sisältyvät palvelut.

Singaporen konesalin pilvipalvelut

Extended range

Dedikoidut palvelimet

Dedikoitujen palvelinten mallisto sisältää laajan valikoiman konfiguraatioita, jotka takaavat parhaan suorituskyvyn sovelluksillesi ja tietokannoillesi. Ylläpidä toimintaasi Aasiassa parhaan hinta/laatusuhteen dedikoidulla palvelimella

Alkaen: 75,00 /kk

VPS

Yksityinen virtuaalipalvelin (virtual private server, VPS) on helppokäyttöisin ja edullisin ratkaisu sovelluksen tai kevyen verkkosivun ylläpitoon nopeasti käytettävissä olevalla joustavalla palvelimella. Tutustu uuteen VPS-sarjaamme, joka on saatavilla yksinomaan Singaporessa.

Tulossa pian

Private Cloud

OVH:n Private Cloud -ratkaisulla saat parhaan takuutason ja OVH:n sertifioinnin sekä hyödynnät samalla joustavaa ja automaattista pilvi-infrastruktuuria.

Tulossa pian

Public Cloud

Public Cloud -ratkaisulla voi ohjata joustavasti täydellistä infrastruktuuria (palvelin, datasäilö, verkko). Ihanteellinen ratkaisu verkkokauppasivustoille tai vaihtelevan kuormituksen sovelluksille.

Miksi valita OVH Singapore?

Paikalliset insinöörimme tukevat sinua projekteissasi. OVH tarjoaa asiakkailleen lisäksi kansainvälisen asiakaspalvelun.
Ota meihin yhteyttä

Kaikkiin OVH:n palveluihin sisältyy Anti-DDoS-ratkaisu. Pelipalvelimilla on lisäksi erityisesti pelaamiseen kehitetty suojaus.
Tutustu OVH:n Anti-DDoS -ratkaisuun

Saatavilla yli 90 käyttövalmista distribuutiota: Linux, Windows, Plesk, VMware (hinta ei sisällä valmistajien lisenssimaksuja)

OVH työskentelee parhaimpien CPU-, GPU-, RAM- ja SSD-valmistajien kanssa tarjotakseen huipputeknologialla varustettuja palvelimia.

API-ohjelmistomme kokoaa yhteen kaikkien palvelujesi hallinnoinnin ja mahdollistaa niiden yhteisen hallinnan komentoriviltä.

OVH tarjoaa maailman ympäri kulkevalla optisella kuituverkollaan ihanteellisen yhteyden maailmanlaajuiseen Internet-verkkoon.

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Avoinna arkisin klo 9-17.

Minuun saa ottaa yhteyttä