Tutustu OVH Puolaan

OVH:n vanhimmassa tytäryhtiössä on nyt tarjolla kattava valikoima pilvipalveluratkaisuja Varsovan konesalissa ylläpidettynä.

Väylä Itä-Eurooppaan

Uusi Varsovassa sijaitseva konesalimme on varustettu OVH:n yksinomaisilla teknologioilla kuten palvelinten nestejäähdytysjärjestelmällä. Käyttämämme teknologiat ovat ympäristöystävällisiä ja pystymme lisäksi parantamaan niiden avulla energiatehokkuutta.

Puolalainen konesalimme rakennettiin asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Se tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ratkaisuja. Tallenna tietosi nyt Puolaan! Optinen kuituverkkoyhteys sekä sijainti Varsovassa tekevät siitä ihanteellisen lähtöpisteen liiketoiminnan kehittämiselle Itä-Euroopassa.

Pilvipalveluratkaisumme Puolassa

Dedikoidut palvelimet

Mallistomme sisältää laajan valikoiman konfiguraatioita, jotka takaavat parhaan suorituskyvyn sovelluksillesi ja tietokannoillesi. Ylläpidä toimintojasi Puolassa parhaan hinta/laatusuhteen dedikoidulla palvelimella.

Alkaen: 61,99 /kk

VPS

Yksityinen virtuaalipalvelin (virtual private server, VPS) on helppokäyttöisin ja edullisin ratkaisu sovelluksen tai kevyen verkkosivun ylläpitoon nopeasti käytettävissä olevalla joustavalla palvelimella. Tutustu uuteen VPS-sarjaamme, nyt saatavilla sekä ylläpidettynä Varsovan konesalissa.

Alkaen: 3,71 /kk
UUTTA

Private Cloud

Private Cloud on markkinoilla ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa Cloud-tuotteen skaalautuvuuden 100 % dedikoidussa laitteistossa. Infrastruktuurin virtualisointi on toteutettu VMware-teknologian avulla, ja se on täysin OVH:n hallinnoima. Voit nyt ylläpitää tietojasi ja sovelluksiasi Varsovan konesalimme palvelimilla.

Public Cloud

Public Cloud -ratkaisun suunnittelussa korostuu kolme tärkeää pääkohtaa: suorituskyky, tietoturva ja luotettavuus. Tämän ratkaisun avulla voit ohjailla joustavasti täydellistä infrastruktuuria (palvelin, datasäilö, verkko). Ihanteellinen ratkaisu verkkokauppasivustoille tai vaihtelevan kuormituksen sovelluksille.

Alkaen: 27,28 /kk

Powered by Intel

OVH:n ja Intelin välisen yhteistyökumppanuuden ytimessä on innovaatio. Tarkoituksena on tarjota uusimmalla teknologialla varustettuja palveluja yhä parempaan suorituskykyyn. Uuden sukupolven Intel Xeon -suorittimet, SSD- ja NVMe-levyt ovat osa niitä resursseja, joihin pilviratkaisumme perustuvat. Käytämme lisäksi Anti-DDoS-järjestelmässämme FPGA-teknologiaa tehokkuuden maksimoimiseksi.

Miksi valita OVH Puola?

Paikalliset insinöörimme tukevat sinua projekteissasi. OVH tarjoaa asiakkailleen lisäksi kansainvälisen asiakaspalvelun.
Ota meihin yhteyttä

Kaikkiin OVH:n palveluihin sisältyy Anti-DDoS-ratkaisu. Pelipalvelimilla on lisäksi erityisesti pelaamiseen kehitetty suojaus.
Tutustu OVH:n Anti-DDoS -ratkaisuun

Saatavilla yli 90 käyttövalmista distribuutiota: Linux, Windows, Plesk, VMware (hinta ei sisällä valmistajien lisenssimaksuja)

OVH työskentelee parhaimpien CPU-, GPU-, RAM- ja SSD-valmistajien kanssa tarjotakseen huipputeknologialla varustettuja palvelimia.

API-ohjelmistomme kokoaa yhteen kaikkien palvelujesi hallinnoinnin ja mahdollistaa niiden yhteisen hallinnan komentoriviltä.

OVH tarjoaa maailman ympäri kulkevalla optisella kuituverkollaan ihanteellisen yhteyden maailmanlaajuiseen Internet-verkkoon.

Maailmanlaajuinen Internet-verkko

Viidellä mantereella vaikuttava OVH tarjoaa innovatiivisia, suojattuja ja ammattikäyttöön soveltuvia sähköisiä infrastruktuureja. OVH:n ratkaisuja käyttävät niin start up -yritykset, pk-yritykset kuin suuryrityksetkin ja asiakkaita on yli miljoona 138 maassa.650 000

Kuukausittain käynnistettyä Public Cloud -instanssia

3

Kolme pilvitasoa: hybridi, yksityinen ja julkinen

27

Konesalia neljällä mantereella

14Tbps

Verkon kokonaiskapasiteetti

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Avoinna arkisin klo 9-17.

Minuun saa ottaa yhteyttä