OVH Saksassa

Pilviratkaisujamme ylläpidetään nyt myös Saksassa, Frankfurtin koillispuolella sijaitsevassa konesalissamme.

Uusi OVH:n konesali Saksassa - ihanteelliset yhteydet läpi koko Eurooopan

OVH:n 21. konesali Limburgissa, Saksassa, sijaitsee 100 kilometrin päässä Frankfurtista. Tämän matkan tietovuo kulkee alle yhdessä millisekunnissa. OVH:n viimeisimmillä innovatiivisilla teknologioilla kuten erittäin tehokkaalla OVH:n nestejäähdystysjärjestelmällä varustetun konesalin sähkönsyötöstä huolehtii sen välittömässä läheisyydessä sijaitseva sähköasema. Tämä konfiguraatio ei ole ainoastaan ympäristön huomioonottava, vaan mahdollistaa myös huomattavasti alemmat palvelinten käyttökustannukset.

Lisäksi konesali tarjoaa parhaat Saksan tietosuojalakien mukaiset tietoturvastandardit. 45 000 palvelinta 4 000 neliömetrin tilassa käsittävä konesali on myös suoraan yhteydessä Keski- ja Itä-Euroopan Internet-verkon solmukohtiin OVH:n oman maailmanlaajuisen optisen kuituverkon kautta.

Cloud-ratkaisumme Saksassa

Dedikoidut palvelimet

Sarjamme sisältää laajan konfiguraatiovalikoiman, joka takaa parhaan suorituskyvyn sekä vastaa sovellustesi erilaisiin tarpeisiin. Ylläpidä toimintaasi Saksassa dedikoidulla palvelimella parhaalla hinta-laatusuhteella.

Alkaen: 61,99 /kk

VPS

Virtualisoidut palvelimet ovat paras vaihtoehto verkkosivun tai kevyen sovelluksen ylläpitoon skaalautuvalla ja nopeasti toimitetulla palvelimella. Tutustu uuteen VPS-sarjaamme nyt saatavilla ja ylläpidettynä Limburgin konesalissamme.

Alkaen: 3,71 /kk

Private Cloud

Private Cloud on markkinoilla ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa Cloud-tuotteen skaalautuvuuden 100 % dedikoidussa laitteistossa. Infrastruktuurin virtualisointi on toteutettu VMware-teknologian avulla, ja se on täysin OVH:n hallinnoima. Voit nyt ylläpitää tietojasi ja sovelluksiasi Limburgin konesalimme palvelimilla.

Public Cloud

Public Cloud -ratkaisun suunnittelussa korostuu kolme tärkeää pääkohtaa: suorituskyky, tietoturva ja luotettavuus. Tämän ratkaisun avulla voit ohjailla joustavasti täydellistä infrastruktuuria (palvelin, datasäilö, verkko). Ihanteellinen ratkaisu verkkokauppasivustoille tai vaihtelevan kuormituksen sovelluksille. Hanki nyt Saksassa ylläpidetty Public Cloud -instassisi!

Alkaen: 27,28 /kk

Powered by Intel

OVH:n ja Intelin välisen yhteistyökumppanuuden ytimessä on innovaatio. Tarkoituksena on tarjota uusimmalla teknologialla varustettuja palveluja yhä parempaan suorituskykyyn. Uuden sukupolven Intel Xeon -suorittimet, SSD- ja NVMe-levyt ovat osa niitä resursseja, joihin pilviratkaisumme perustuvat. Käytämme lisäksi Anti-DDoS-järjestelmässämme FPGA-teknologiaa tehokkuuden maksimoimiseksi.

Miksi valita OVH Saksa?

Paikalliset insinöörimme tukevat sinua projekteissasi. OVH tarjoaa asiakkailleen lisäksi kansainvälisen asiakaspalvelun.
Ota meihin yhteyttä

Kaikkiin OVH:n palveluihin sisältyy Anti-DDoS-ratkaisu. Pelipalvelimilla on lisäksi erityisesti pelaamiseen kehitetty suojaus.
Tutustu OVH:n Anti-DDoS -ratkaisuun

Saatavilla yli 90 käyttövalmista distribuutiota: Linux, Windows, Plesk, VMware (hinta ei sisällä valmistajien lisenssimaksuja)

OVH työskentelee parhaimpien CPU-, GPU-, RAM- ja SSD-valmistajien kanssa tarjotakseen huipputeknologialla varustettuja palvelimia.

API-ohjelmistomme kokoaa yhteen kaikkien palvelujesi hallinnoinnin ja mahdollistaa niiden yhteisen hallinnan komentoriviltä.

OVH tarjoaa maailman ympäri kulkevalla optisella kuituverkollaan ihanteellisen yhteyden maailmanlaajuiseen Internet-verkkoon.

Maailmanlaajuinen Internet-verkko

Viidellä mantereella vaikuttava OVH tarjoaa innovatiivisia, suojattuja ja ammattikäyttöön soveltuvia sähköisiä infrastruktuureja. OVH:n ratkaisuja käyttävät niin start up -yritykset, pk-yritykset kuin suuryrityksetkin ja asiakkaita on yli miljoona 138 maassa.650 000

Kuukausittain käynnistettyä Public Cloud -instanssia

3

Kolme pilvitasoa: hybridi, yksityinen ja julkinen

27

Konesalia neljällä mantereella

14Tbps

Verkon kokonaiskapasiteetti

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Avoinna arkisin klo 9-17.

Minuun saa ottaa yhteyttä