Tutustu OVH Kanadaan

Kolmesta toimipisteestä (Montreal, Quebec ja Toronto) sekä Beauharnois'n kaupungissa sijaitsevasta konesalista koostuva OVH Kanada tarjoaa kattavan valikoiman pilvipalveluratkaisuja.

Ympäristön huomioiva konesali, jonka palvelinkapasiteetti on 360 000 palvelinta

Montrealin eteläpuolella sijaitseva OVH:n ensimmäinen kanadalainen konesali on yksi maailman suurimmista. Se on lisäksi myös yksi ekologisimmista sillä sen energiatehokkuuden indikaattori on ennätyksellinen (PUE 1,09). Yhteys viereiseen vesivoimalaan takaa vihreän sähköenergian saannin. Palvelinten nestejäähdytysteknologian ja ilmanvaihdon optimoinnin yhdistelmä rakennusten sisällä minimoi OVH:n ympäristövaikutusta.

Pilvipalveluratkaisumme

Dedikoidut palvelimet

Mallistomme sisältää laajan valikoiman konfiguraatioita, jotka takaavat parhaan suorituskyvyn sovelluksillesi ja tietokannoillesi. Ylläpidä toimintojasi Kanadassa parhaan hinta/laatusuhteen dedikoidulla palvelimella.

Alkaen: 69,99 /kk

VPS

Yksityinen virtuaalipalvelin (virtual private server, VPS) on helppokäyttöisin ja edullisin ratkaisu sovelluksen tai kevyen verkkosivun ylläpitoon nopeasti käytettävissä olevalla joustavalla palvelimella. Tutustu uuteen VPS-sarjaamme, nyt saatavilla sekä ylläpidettynä Beauharnois'n konesalissa.

Alkaen: 3,71 /kk

Private Cloud

Private Cloud on markkinoilla ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa Cloud-tuotteen skaalautuvuuden 100 % dedikoidussa laitteistossa. Infrastruktuurin virtualisointi on toteutettu VMware-teknologian avulla, ja se on täysin OVH:n hallinnoima. Voit nyt ylläpitää tietojasi ja sovelluksiasi Beauharnois'n konesalimme palvelimilla.

Public Cloud

Public Cloud -ratkaisun suunnittelussa korostuu kolme tärkeää pääkohtaa: suorituskyky, tietoturva ja luotettavuus. Tämän ratkaisun avulla voit ohjailla joustavasti täydellistä infrastruktuuria (palvelin, datasäilö, verkko). Ihanteellinen ratkaisu verkkokauppasivustoille tai vaihtelevan kuormituksen sovelluksille. Hyödynnä nyt Kanadassa ylläpidettyä Public Cloud -instanssia!

Alkaen: 27,28 /kk

Powered by Intel

OVH:n ja Intelin välisen yhteistyökumppanuuden ytimessä on innovaatio. Tarkoituksena on tarjota uusimmalla teknologialla varustettuja palveluja yhä parempaan suorituskykyyn. Uuden sukupolven Intel Xeon -suorittimet, SSD- ja NVMe-levyt ovat osa niitä resursseja, joihin pilviratkaisumme perustuvat. Käytämme lisäksi Anti-DDoS-järjestelmässämme FPGA-teknologiaa tehokkuuden maksimoimiseksi.

Miksi valita OVH Kanada?

Paikalliset insinöörimme tukevat sinua projekteissasi. OVH tarjoaa asiakkailleen lisäksi kansainvälisen asiakaspalvelun.
Ota meihin yhteyttä

Kaikkiin OVH:n palveluihin sisältyy Anti-DDoS-ratkaisu. Pelipalvelimilla on lisäksi erityisesti pelaamiseen kehitetty suojaus.
Tutustu OVH:n Anti-DDoS -ratkaisuun

Saatavilla yli 90 käyttövalmista distribuutiota: Linux, Windows, Plesk, VMware (hinta ei sisällä valmistajien lisenssimaksuja)

OVH työskentelee parhaimpien CPU-, GPU-, RAM- ja SSD-valmistajien kanssa tarjotakseen huipputeknologialla varustettuja palvelimia.

API-ohjelmistomme kokoaa yhteen kaikkien palvelujesi hallinnoinnin ja mahdollistaa niiden yhteisen hallinnan komentoriviltä.

OVH tarjoaa maailman ympäri kulkevalla optisella kuituverkollaan ihanteellisen yhteyden maailmanlaajuiseen Internet-verkkoon.

Maailmanlaajuinen Internet-verkko

Viidellä mantereella vaikuttava OVH tarjoaa innovatiivisia, suojattuja ja ammattikäyttöön soveltuvia sähköisiä infrastruktuureja. OVH:n ratkaisuja käyttävät niin start up -yritykset, pk-yritykset kuin suuryrityksetkin ja asiakkaita on yli miljoona 138 maassa.650 000

Kuukausittain käynnistettyä Public Cloud -instanssia

3

Kolme pilvitasoa: hybridi, yksityinen ja julkinen

27

Konesalia neljällä mantereella

14Tbps

Verkon kokonaiskapasiteetti

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Avoinna arkisin klo 9-17.

Minuun saa ottaa yhteyttä