Tekninen UKK

Kysymykset dedikoiduista palvelimista

Mihin toimitusaika viittaa?

Toimitusaika alkaa maksusuorituksen vastaanottamisesta. Huomaa, että toimitusaika on viittellinen eikä siis laillisesti sitova

Mistä asennusmaksut koostuvat?

Asennusmaksut koostuvat koneen kokoamisesta ja asennuksesta palvelinkeskukseen. Nämä ovat kertaluonteisia maksuja ensiasennuksen yhteydessä.

Milloin lisäpalveluiden tilaaminen on mahdollista?

Voit tilata optiot suoraan OVH:n hallintapaneelista, kunhan palvelin on toimitettu.

Ovatko kaikki dedikoidut tuotteet yhteensopivia palvelimen kanssa?

Lisäpalvelut vaihtelevat palvelinsarjoittain. Olipa käytössäsi Enterprise-, Hosting- tai Infra-sarjan palvelin, varmista ennen lisäpalvelun tilaamista, että se on yhteensopiva käyttämäsi palvelimen kanssa.

Miksi DDoS-suojaus on sisällytetty palveluihin?

Anti-DDOS -suojaus ei ole valinnainen vaihtoehto OVH:lla kahdesta syystä:

  • hyökkäys palvelimelle vaikuttaa liiketoimintaan ja voisi aiheuttaa tappioita tai palvelukatkoja
  • suuri käyttäjämäärä voisi ruuhkauttaa jaetut verkot ja vaikuttaa asiakkaisiisi

Halusimme tehdä DDoS-suojauksesta vakiopalvelun, maksullisen lisäpalvelun sijaan, integroiden sen kaikkiin myytyihin tuotteisiin.

Miksi uusi tuki on yhdistetty palvelimeen, eikä asiakkuuteen?

Asiakkaat, joilla on suuri määrä palvelimia, tarvitsevat hyvin todennäköisesti enemmän tukea. On siis loogista rakentaa tukipalvelut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Mitä tarkoittaa ikuinen komponenttitakuu?

Palvelimesi on 24/7 laitteistomonitoroitu jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien, mikä tarkoittaa automaattista viallisen komponentin vaihtoa ikuisesti, ilmaiseksi. Vain OVH:lla!

Jos asiakkaat ovat kaukana OVH:n palvelinkeskuksista, mikä kannattaisi tässä tapauksessa valita?

Ajankohtainen kysymys on, onko palvelun laatu (viiveaika) tärkeä tekijä liiketoimintasi kannalta? Premium soveltuu hyvin suurien datamäärien latauksiin, kun taas live-suoratoistoon tarvitaan jo Ultimate joka antaa mahdollisimman matalat viiveajat.

Mikä kaistan purske tarkoittaa?

Burst funkcija suteikia didesnį pralaidumą. Ši funkcija įjungta pagal numatytuosius nustatymus suderinamuose serveriuose. Daugiau informacijos rasite išsamiame serverio aprašyme. Ši paslauga automatiškai išjungiama, kai suvartojate daugiau kaip 50% įtraukto pralaidumo (žr. Toliau pateiktą klausimą).

Kuinka purskeaikaväli lasketaan?

Kas 6 valandas perskaičiuojame vidutinį suvartojamos juostos plotį (95%) ir palyginkite jį su 50% garantuoto pralaidumo. Jei rezultatas yra mažesnis, niekas nesikeičia, jei jis yra didesnis, mes trumpam išjungiame sprogimą ir negalite iš naujo suaktyvinti. Kitaip tariant: per 5% mėnesio, ty 1 pusę dienos, turite teisę į savo pralaidumo srautą be jokių apribojimų. Jei po pusantros dienos jūs suvartojate daugiau nei 50% garantuoto pralaidumo, jūsų sprogimas yra išjungtas ir jūs turite teisę tik į garantuotą pralaidumą.

Voiko pursketoiminnon ottaa pois käytöstä?

Jūs galite išjungti sprogimą iš API, tada jūsų pralaidumas grįžta į numatytąjį greitį.

Purskeinen kaistanleveys: mihin palvelua käytetään?

Purskeinen kaista on omiaan sellaisille verkkoyhteyden kuormituspiikeille jotka johtuvat mainoskampanjoista tai kun tarvitaan paljon kaistaa esimerkiksi asiakkaiden päivityksiä varten. Jos haluat jatkuvan huippunopeuden, katso kaistatuotteet.

Jos palvelinta ei uusita, mitä tapahtuu IP-osoitteille ja IP-osoiteavaruuksille?

FO IP-osoitteet ja IP-osoiteavaruudet jotka olivat reititettynä palvelimelle, kierrätetään palvelimen kera, mikäli et siirrä niitä toiselle palvelimelle/palvelimille.

Jos palvelinta ei uusita, mitä tapahtuu jaetun osoiteavaruuden IP-osoitteille?

IP-osoitteet jotka ovat jaetusta osoiteavaruudesta, parkkeerataan automaattisesti ja laskutetaan 2,50 /kk/IP.

Miten IP-osoitteet on mahdollista säilyttää ilman niiden reititystä palvelimille?

Voit säilyttää ne parkkeeraamalla osoitteet ja käyttää niitä uudestaan myöhemmin. Jos asetat IP-osoitteen tai -osoiteavaruuden parkkiin, siitä veloitetaan 2,50 /kk/IP.

Miten parkkeeratuista IP-osoitteista veloitetaan?

Saat laskun IP-osoitteista kuun viimeisenä päivänä, jotka olivat parkissa ainakin yhden kerran viime kuussa. Palvelimilla joille ei ole ilmaisia IP-osoitteita, laskutetaan samaan tapaan (Kimsufit).

Ammattikäytöstä on maksettu joka kuukausi, mitä tapahtuu hinnoittelulle?

Mikäli palvelin vaatii Ammattikäyttö-option Lisä-IP-osoitteille, sinulla säilyy Ammattikäyttö, mutta itse IP-osoitteet ovat maksuttomia.

Mikä on hinnoittelumalli Kimsufi- ja SyS-palvelimilla?

Ei muutoksia, IP-osoitteet ovat yhä saman hintaisia. Kimsufi-palvelimille tulee muutos, jonka jälkeen kaikki IP-osoitteet laskutetaan joka kuun lopussa.

Mikä on Kimsufi-palvelimien uusi laskutustapa?

Jos pidät FailOver IP:t tai IP-osoiteavaruudet Kimsufillasi, hinnoittelu pysyy samana mutta sinun täytyy maksaa kuukausittain.

Mihin palvelimiin hinnoittelumallit pätevät?

Kaikki OVH-palvelimet, sisältäen vanhat tuotesarjat (pl. Kimsufi ja So you Start) säilyttävät hinnoitelumallinsa.

Mistä asennusmaksut koostuvat?

Asennusmaksut mahdollistavat IP-osoitteiden aktivoinnin. Hinta on alkaen 2,50 /IP. Neljän IP:n (/30) lohko maksaa, esim. 10,02 /IP.

Miten IP-osoitteet peruutetaan?

Menemällä hallintapaneeli osioon ”IP-osoitteiden hallinnointi”.
Irtisanoaksesi mustalistatut IP-osoitteet, sinun täytyy ensin ottaa yhteys mustalistausoperaattoreihin poistaaksesi IP-osoitteet eri listoilta.

Mitkä ovat virtuaaliräkin eli ”vräkin” edut?

Virtuaaliräkki mahdollistaa palvelinten yhdistämisen virtuaalisesti toisiinsa riippumatta niiden määrästä tai sijainneista palvelinkeskuksissamme. Ne ovat silti samassa virtuaalisessa yksityisverkossa. Palvelinten väliset yhteydet ovat turvatut ja täysin yksityiset. tästä

Kuinka palvelinkeskus valitaan?

Valitse palvelinkeskuksen maantieteellinen sijainti asiakkaiden ja käyttäjiesi mukaan. OVH:lla on palvelimia eri puolilla maailmaa ja yksilölliset verkkoyhteydet.

Kuinka tiedostosäilöpalvelin valitaan?

OVH:n dedikoidun palvelimen kanssa voit valita datan varastoinnin käyttötarpeen ja kriittisyyden perusteella:

  • NAS-tuote: tarkoitettu korkeaan saatavuuteen (jopa 100 %). Palvelimissa käytetään RAID-konfigurointia ja niillä on huippuluokkainen i/o-suorituskyky. Standardi-, hybridi- tai full SSD -versiot NAS-palvelimista yhdistetään verkkoon kaikkien aktiivisten dedikoitujen palvelimien kanssa datan jakamiseksi helposti. Partitiointi, automaattiset snapshotit, RAIDin uudelleenrakennus ovat kaikki OVH:n korkean palvelunlaadun mukaisia.
  • Yleensä tuotantokäytössä olevien palvelinten ohella käytettyissä tallennuspalvelimissa on jopa 216 TB tallennustilaa (RAID-konfiguraatio). Ne ovat yhteensopivia vRackin kanssa suojaamaan – yksityisessä vLANissa – pääsyn kriittisiin tietoihin. OVH:n sisäisessä verkossa sallitaan 1 Gb/s – 40 Gb/s kaistanleveys.
  • Backup Storage: jokaiseen OVH:n dedikoituun palvelimeen sisältyy 500 GB levytilaa ei-kriittisten tietojen tallennukseen. 10 TB:n datakapasiteetilla (maksullinen lisäpalvelu) käytössä on FTP(s)-, NFS- ja CIFS-protokollat helppoon palvelinten varmuuskopiointiin.

Mitkä ovat viikon ajan käytettävän palvelimen käyttöehdot?

Voit tilata palvelimen viikoksi ilman velvoitteita. Erot tällaisen palvelimen ja peruspalvelun välillä ovat sisältyvät palvelut ja lyhennetty tilausaika (1 viikko).

Mitä palveluita viikon tilausajan palvelimeen sisältyy?

Yhden viikon dedikoitu palvelin sisältää:

  • kaikki OVH:n peruspalvelut
  • viikon ajaksi alle listatut lisenssit:
Hinta/kk Palvelin yhdeksi viikoksi
Windows 2008 (R2) ja 2012 (R2) Standard ja Web 24,80 /suoritin ILMAINEN
Web Host 12 / Hosting suite unlimited (versio 10 ja myöhemmät) 31,05  ILMAINEN
cPanel: rajoittamaton määrä verkkotunnuksia 31,05  ILMAINEN
Direct Admin: rajoittamaton määrä verkkotunnuksia 12,40  ILMAINEN
Virtuozzo: 3 × Container 31,05  ILMAINEN

Voiko lisenssin siirtää toiselle palvelimelle?

Kyllä, mutta siitä tulee maksullinen hinnaston mukaiseksi.

Onko yhden viikon palvelimelle tilausmäärärajaa?

Ei. Voit tilata niin monta palvelinta kuin haluat.

Voiko palvelimen ja siihen liittyvät konfiguraatiot pitää 7 päivän jälkeen?

Kyllä, jos et pyydä palvelusi irtisanomista seitsemän päivän kuluessa, se uusitaan automaattisesti.

Miten lisenssejä laskutetaan 7 päivän jälkeen?

Lisenssit muuttuvat maksullisiksi lisenssihinnaston mukaisesti.

Voiko palvelimen muokata haluamakseen (RAID, prosessori, muistin määrä, kovalevyt, ym.)?

Yhden viikon palvelimet ovat saatavilla vain niiden oletuskonfiguraatiolla. Jos haluat testata kustomoituja palvelimia, vieraile hard zone -osiossa (tulossa pian).