SSD-levyt


SSD-levyt


6,20 /kk, voit nostaa suorituskykysi jopa 500-kertaiseksi!*


*I/O-operaatioiden määrä sekunnissa (IOPS) mekaanisella levyllä: noin 100 IO-operaatiota. Operaatioiden määrä SSD DC S3K -levyllä: noin 75 000 lukuoperaatioille.

Jopa 500 ×
nopeampi*
SSD-levyt ovat datasäilön tulevaisuus: niiden hinta putoaa jatkuvasti ja tarjoavat enemmän tallennustilaa kuin koskaan aiemmin. Uusin SSD-sukupolvi on suunniteltu konesalikäyttöön, jotka ovatkin nyt yhtä luotettavia kuin mekaaniset kovalevyt tarjoten samalla myös 500-kertaisen suorituskyvyn HDD-malleihin nähden.Parempi suorituskyky
HDD

HGST Ultrastar 7200 rpm 4 TB

SSD

Intel DC3500 800 GB

IOPSSequential bandwidth (Mb/s)


Siirrä hiiren kursori kuvan päälle saadaksesi lisätietoja.


Random Latency (ms)
Tasainen suorituskyky ja palvelun laatuPalveluita asiakkaille tarjotessa maksimaalinen suorituskyky on erittäin tärkeä tekijä. Suorituskyvyn laatu on yksi asia joka erottaa konesali-SSD-levyt muista, kuluttajamallin levyistä – kuten levyt, jotka OVH on valinnut asennettavaksi asiakkaiden vuokraamille palvelimilleen.

Konesali-SSD-levyt skaalautuvat erinomaisesti myös eri RAID-konfiguraatioihin.LuotettavuusSSD-levyt ovat fyysisesti vähintäänkin yhtä luotettavia kuin parhaimmat mekaaniset SAS-levyt, joka tarkoittaa kahden miljoonan tunnin keskimääräistä vikaantumisaikaa (Mean Time Between Failures; MTBF). SSD-levyjen akilleen kantapää on kestävyys sillä muistisolut kestävät vain rajallisen määrän kirjoitus kirjoitusjaksoja. Tämän takia SSD-ohjaimet tarkistavat muistisolut jokaisen kirjoituskerran jälkeen varmistaakseen että data ei ole vahingoittunut. Mikäli näin ei ole, datan tallennetaan levyn toisiin muistisoluihin.

Tämä toimenpide voi mahdollisesti pienentää käytettävissä olevaa tilaa ja heikentää suorituskykyä, mutta tässäkin tapauksessa konesali-SSD:t sisältävät varamuistisolut joka takaa korkean käytettävyyden, toisin kuin kuluttajamallit, joissa tekniikkaa ei ole käytössä.

Lisäksi Intelin konesali-SSD-levyt sisältävät Power Loss Imminent (PLI) -ominaisuuden. Nämä levyt sisältävät kondensaattorit jotka mahdollisen häiriön yhteydessä varmistavat sähkön syötön komponenteille kesken olleen kirjoitusoperaation takaamiseksi.

– Kahden miljoonan tunnin MTBF

– Suojaus muistivioittumisia vastaan

– Power Loss Imminent -tekniikka
Keskimääräinen vikaantumisaika (MTBF)


Teknologiat & ominaisuudetPerinteiset kiintolevyt koostuvat magneettisista levyistä, joita ohjaa mekaaninen käsi. SSD-levyt käyttävät vain puolijohdemuisteja (flash-muisti) joka nopeuttaa kirjoitus- ja lukuoperaatioita merkittävästi.


Oheisesta listasta näet OVH:n dedikoiduille palvelimille saatavien levyjen tiedot:Tallennustila (GB) Kaistanleveys (MB/s) Operaatiot/sekunti
(IOPS 4 kB)
Latenssi (µs)
Luku Kirjoitus Luku Kirjoitus Luku Kirjoitus
300 GB Jopa 500 MB/s Jopa 315 MB/s Jopa 75 000 IOPS Jopa 9 000 IOPS 50 µs 50 µs
480 GB Jopa 500 MB/s Jopa 410 MB/s Jopa 75 000 IOPS Jopa 11 000 IOPS 50 µs 65 µs
800 GB Jopa 500 MB/s Jopa 450 MB/s Jopa 75 000 IOPS Jopa 11 500 IOPS 50 µs 65 µs