Aloita ensimmäisen palvelimesi käyttö

Aloita ensimmäisen palvelimesi käyttö

Rise-sarjan dedikoidut palvelimet ovat OVH:n edullisimpia bare metal -palvelimia. Intel Xeon -prosessorit jotta voidaan tarjota koneita, joissa yhdistyvät hinta ja suorituskyky. Dedikoitu Rise-4-palvelin sopii useimpiin yksittäisen palvelimen käyttötarkoituksiin, ja se tarjoaa yksinkertaisen optimoitujen konfiguraatioiden valikoiman.

Ihanteellinen tarpeen website hosting, streaming tai ammattimainen käyttö, Nauttia kaistanleveys 500 Mbit / s täyttävät standardin käyttötarkoituksia tämäntyyppisen palvelinta.

Meidän DDoS suojelua, mukana oletuksena kaikkiin OVH palvelimiin, takaa optimaalisen suojan. Hyödyt palvelimeen paras arvo ja täysin omistautunut resursseja. Rise valikoima on saatavilla useilla maailman alueilla tarpeen, optimoimalla latenssi (latautumista) oman loppukäyttäjälle.

Rise-palvelimen edut

Lisäkustannukseton ratkaisu

Kaikkiin OVH:n dedikoituihin palvelimiin kuuluu useita ammattikäyttöön sopivia lisämaksuttomia palveluita, kuten kaistanleveys, jossa on rajoittamaton liikenne, Anti-DDoS-suojaus ja tekninen tuki vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

Yksinkertaistettu hallinnointi

Yli 30 jakaumia esiasennusohjelman löytyvät tililtäsi. Muutamalla klikkauksella, palvelin on asennettu käyttöjärjestelmä valinta.

Hallintaliittymiä kuten cPanel ja Plesk yksinkertaistaa käyttöönottoa ja hallintaa sivuston, sähköpostipalvelimen tai tietokantaan.

Varmuuskopiointitila

Tietojen varmuuskopiointi on erittäin tärkeää yrityksesi turvallisuuden ja kestävyyden kannalta. Palvelinpalvelimissa on 500GB tallennustilaa, joka on tarkoitettu tietojen ja kokoonpanotiedostojen varmuuskopiointiin. Tämä varmuuskopiointi on turvallinen, ilmainen ja se voidaan jakaa palvelimien kesken.

SDTarif
Tutustu Rise-palvelimien hintoihin

Valitse kätevästi itsellesi parhaiten sopiva palvelin laajasta koneiden ja vaihtoehtojen valikoimasta.

Avainominaisuudet

IPv4- ja IPv6-osoitteet

Kaikilla palvelimilla on julkinen IPv4-osoite sekä IPv6-osoitelohko. Lisäksi voit vuokrata ylimääräisiä IPv4-osoitteita dedikoidulle palvelimellesi (korkeintaan 256 konetta kohden).

Suojaus

Kaikki OVH:n dedikoidut palvelimet sisältävät anti-DDoS-järjestelmän infrastruktuuriesi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Se varmistaa palveluidesi jatkuvuuden palvelunestohyökkäyksen sattuessa.

Service Level Agreement - 99,90%

Kaikkien OVH-palvelimien SLA on 99,90%, joten ne takaavat parhaan saatavuustason yrityksesi sovelluksille.

500 GB tallennustilaa

Jokaisen dedikoidun palvelimen hintaan kuuluu 500 GB tallennustilaa tietojen varmuuskopioita varten. Palvelimesta täysin erillinen tallennustila sopii tietojen ja konfiguraatiotiedostojen säilyttämiseen. Tallennuskapasiteettia voidaan lisätä tarvittaessa.

Käyttökokemuksia

Verkkosivujen, blogien ja foorumien isännöinti

Kotiuta verkkosivustosi, blogisi tai foorumisi Rise-sarjan dedikoidulle palvelimelle ja hyödy lyhyemmästä latausajasta ja merkittävästä latauskapasiteetista.

Tiedosto- ja multimediapalvelimet

Jaa tiedostosi, valokuvasi ja videosi yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella yhteistyökumppaniesi ja asiakkaidesi kanssa.

Application Created with Sketch.

Ammattiohjelmistot

Laukeamaan minuuttia työhakemuksesi palvelimella kanssa erityisiä resursseja tasaisen suorituskyvyn.

Lisävalinnat Rise-palvelimiin

Lisää taattua julkista kaistanleveyttä

Dedikoituihin palvelimiimme kuuluu vakiokapasiteettinen julkinen kaistanleveys. Toimintasi tarpeista riippuen voit hankkia lisäpalveluna lisää taattua kaistanleveyttä. Se varmistaa tehokkaan kaistanleveyden jatkuvalle saapuvalle ja lähtevälle liikenteelle.

Lisä-IP-osoitteet

Voit liittää palvelimeesi korkeintaan 256 IP-osoitetta ilman kuukausittaisia kuluja. Sinulta laskutetaan vain osoitekohtaiset asennuskulut 2 €  + ALV. IP-osoitteita ja/tai IP-osoitelohkoja voidaan siirtää OVH:n palvelimien välillä, joten voit säilyttää ne konetta vaihtaessasi. Lisä-IP-osoitteet voidaan geolokalisoida 14 maahan.

Lisää tallennustilaa

Jokaisen dedikoidun palvelimen hintaan kuuluu 500 GB ulkoista tallennustilaa tietojen ja konfiguraatiotiedostojen säilyttämistä varten. Tallennustilaa voi laajentaa 1, 5 tai 10 To suurempia tietomääriä varten.</p>

Tuki ja tiedot

Kattavat tiedot ja verkkotuki ovat apunasi dedikoidun palvelimen asennuksen ja konfiguraation aikana.

Dokumentointi OVH
Dokumentointi OVH
Community
Community
Usein kysytyt kysymykset
Tekninen UKK

Miten luoda yksinkertaisen web-palvelin?

Valinta jakelu

Ote oma palvelin alkaa asennus käyttöjärjestelmän. On olemassa erilaisia jakaumia ehdottama OVH automaattinen asennus, joista jokainen toimii optimoidussa järjestelmässä. Löydämme Windows Server jakaumia, Linux- ja UNIX sekä Plesk ja cPanel hallinta paneeli sekä SQL Server-tietokannat. Palvelimelle sopii tarkoitukseen.

Root-, voit ohjata palvelimen

Vahvuus oma palvelin, on antaa sinun vapaassa käytössä. Lisäksi valinta jakelu, sinulla on pääkäyttäjän oikeudet koneellasi. Hallita, konfiguroida ja suojata palvelimen komentoriviltä tai kautta johdon liitäntä tarpeen ja ilman teknisiä rajoituksia. Te hyötyä osaamisestamme ja palvelinkeskuksistamme, kun tietokoneesi ylläpitäjän!

100%: n resursseista projektia varten

Se merkittävä etu, että oma palvelin on voima se tarjoaa joko suhteen laskentakapasiteettia, tietojenkäsittely tai varastoinnin aikana. Verrattuna jaettua hosting tai pilvi, kaikki resurssit koneesi olet varattu. Todellakin, koska ei ole virtualisointi kerros, olet varma, että sovelluksia täyden hyödyn varat.