Netboot
Netboot: uudelleenkäynnistys verkosta


Netboot

Sinulla ei ole aikaa palvelimesi ydinohjelmiston kääntämiseen ja testaamiseen uudelleen ja uudelleen sen asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi? Ethän halua hukata aikaasi?

Normaalin kernelin lisäksi OVH tarjoaa sinulle mahdollisuuden käynnistää koneesi verkkokernelin kautta, vain muutamalla klikkauksella Hallintaan kautta.Netbootin toimintaperiaatteet:

Netboot


Vakaita ja huipputeknologisia ratkaisuja

Tekninen henkilökuntamme on testannut ydinohjelmistoja viikkojen ajan ja alistanut ne äärimmäisen vaativiin testeihin ennen niiden tarjoamista asiakkaille.
Lupaamme sinulle vakaat palvelimet, jotka ovat suojattuja viimeisimpiä tiedossa olevia bugeja ja turvallisuusuhkia vastaan.

Kuka tuntee palvelimesi paremmin kuin OVH?
Olemme adaptoineet oman ytimemme palvelimeesi, optimoidaksemme täydellisestä Celeron, Pentium3, Pentium4 tai Dual CPU:nÄärimmäinen turvallisuus

grsecurity

Pelkäät palvelimiisi tunkeutumista ja sinulla ei ole tarvittavaa tietotaitoa tai aikaa tehdä ehkäiseviä toimenpiteitä. OVH auttaa sinua grsecurity-ydinohjelmistoilla, jotka takaavat äärimmäisen turvallisuustason

www.grsecurity.net


Vaihtoehto ongelmiesi varalle

Olet kääntänyt uuden kernelin, mutta pelkäät, että testaaminen voi aiheuttaa palvelimen kaatumisen ja tarvitset sen vuoksi teknisen henkilökuntamme apua.
Jos palvelimesi ei vastaa uudelleenkäynnistyksen jälkeen kohtuullisessa ajassa (muutamassa minuutissa), "Netbootin" aktivoiminen Hallinnassa mahdollistaa helpon ja nopean ydinohjelman vaihdon, täysin itsenäisesti.Miten se toimii?

Net Boot -lisäpalvelu on disabloitu oletuksena. Ottaaksesi sen käyttöösi, mene Hallintaan osioon "Vuokrapalvelin". Lisäpalvelun valinta "Netboot" mahdollistaa haluamasi ydinohjelmiston valinnan. Palvelimesi kovalevylle asennettua ydinohjelmistoa ei enää käytetä palvelimesi uudelleenkäynnistyksessä.

Mene Hallintaan

Lisätietoja Netbootista ja ydinohjelmistosta:

Erityyppisiä ydinohjelmistoja —                                     Netboot-ydinohjelmisto —                                   Kernelin asentaminen