Uutuus!

Hanki palvelin Advance-valikoimastamme, joka on nyt saatavilla Euroopan ja Kanadan tietokeskuksissa.

Yritys- ja palvelinpalvelimen valikoimat ovat edelleen saatavilla Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Tutustu Advance-valikoimaan
badge xeon blue

Hosting-palvelimet

Luotettavia palvelimia verkkokauppasivustojen, vitriinien ja sovellusten ylläpitoon

Kattava webhotellipalvelimien sarja. Dedikoidut palvelimet ovat ratkaisu projektiesi ylläpitoon, kun webhotelli ei enää riitä. Teknisen hallinnan täysi vapaus mahdollistaa palvelimen räätälöinnin tarpeidesi mukaan eikä päinvastoin.

Hosting-sarja esittelee tasapainotettuja konfiguraatioita webhotelleille. Se vastaa korkeaa käytettävyyttä ja suuria liikennemääriä koskeviin tarpeisiin sekä täyttää myös korkeimmat tietoturvaa ja varmuuskopiointia koskevat vaatimukset. Näin 500 GB:n tallennustilan avulla voit reagoida odottamattomiin tilanteisiin.

Hosting

Hosting-palvelimen edut

Palvelin

Palvelinten välinen yhteensopivuus

Koko Hosting-sarja perustuu Intelin Xeon D -alustaan, mikä takaa sovellustesi yhteensopivuuden kaikkien palvelintemme kanssa. Intel Xeon D -suoritinten avulla on lisäksi mahdollista tarjota tehokkailla ominaisuuksilla varustetun kohtuuhintaisen sarjan.

Yksityinen verkko

Yksityinen virtuaaliverkko

Kaikissa Hosting-sarjan palvelimissa on 100 Mbps yksityinen verkko (virtuaaliräkki). Voit yhdistää sillä eri yhteensopivat OVH:n tuotteesi salatussa ja suojatussa verkossa.

Tutustu yksityiseen virtuaaliverkkoon

Distribuutiot

Laaja distribuutiovalikoima

Lukuisia esiasennettuja distribuutioita on saatavilla dedikoidun Hosting-palvelimen kanssa. Muiden muassa erilaisia Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmiä, hallintapaneeleja (Plesk, cPanel, jne.), SQL Server sekä myös virtualisointityökaluja kuten VMware ja Proxmox.

Esimerkkejä palvelimista

Intel  Xeon-D 1541
8c/16t - 2.1GHz /2.7GHz
64GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
250 Mbps kaistanleveys
vRack: 100 Mbps
Alkaen:
148,99
 /kk
Intel  Xeon-D 1541
8c/16t - 2.1GHz /2.7GHz
128GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
250 Mbps kaistanleveys
vRack: 100 Mbps
Alkaen:
204,98
 /kk

Hosting-palvelimen käyttötavat

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Useita tuhansia tuotteita käsittävien verkkokauppasivustojen ylläpito. Tarjoa verkkokauppa nopeasti latautuvilla sivuilla ja ilman palvelukatkoksia.

Applications

Applications

Ei rajoituksia sovellustesi kehityksessä ja ylläpidossa. Hallitse kaikki palvelimesi tekniset osa-alueet ja hyödynnä lukuisia mahdollisuuksia kuten kuormituspiikkien sulauttamista Public Cloud -instanssin avulla.

Multisite

Multisite

Verkkosivujen verkkojen käyttö yhdellä tai useammalla fyysisellä palvelimella. Hallinnoi sivujasi sujuvasti niin kuin parhaaksi näet, itsellesi sopivalla infrastruktuurilla.

Mikä on web-palvelin?

Web-palvelin on sovellusten ja verkkosivujen (verkkokauppa, vitriinisivut, blogit, jne.) ylläpitoon tarkoitettu kone. Tämä palvelin ylläpitää sivun ja tietokantansa (dynaamisissa sivuissa) tiedostoja. Web-palvelin tarvitsee useita palveluja toimiakseen hyvin: Apache HTTP-kyselyjä varten, MySQL tietokantojen hallintaan ja FTP tiedostojen siirtoon palvelimelle. Lisäksi saatetaan ottaa käyttöön SMTP-palvelu sähköpostien lähetystä ja vastaanottoa varten.

Kumpi valita, dedikoitu palvelin vai jaettu webhotelli?

Tarpeidesi rajaaminen on tärkeää ennen päätöksen tekemistä. Kun kyseessä on muutamien sivujen verkkosivusto vähäisellä liikennemäärällä, on webhotelli järkevin valinta. Ylläpito on näin halvempaa, sillä useampi asiakas jakaa saman koneen. Tämä vaikuttaa kuitenkin myös resursseihin. Ne jaetaan useamman käyttäjän kesken eivätkä ne ole taattuja. Hallinnointi on rajattu vain välttämättömään, jotta palvelun käyttäminen onnistuu perustaidoilla.

Suuremman mittakaavan projekteissa suosittelemme siis kääntämään katseen dedikoituun palvelimeen. Koneesi tekninen konfigurointi on täysin hallinnassasi ja resurssisi ovat taattuja. Laskentateho, tietojen käsittelyn nopeus, merkittävä tallennustila ja mahdollisuus sisällyttää palvelin haluamaasi infranstruktuuriin tekevät verkkosivujesi ja sovellustesi kehittämisestä mahdollista ajan kuluessa.