Serveur Big HG-5

Uudella Intelin® Xeon® Gold 6140 -suorittimella

Kriittiseen tarpeeseen räätälöity palvelin

OVH:n korkeakäyttöisille palvelimille tulee jatkoa uuden Intel® Xeon® Gold 6140 -suorittimen ansiosta. Se kuuluu uuteen Intelin® entistä tehokkaampaan ja nopeampaan suoritinmallistoon, joka vastaa kasvavaan Big Datan ja koneoppimisen käytön aiheuttamaan kysyntään. Uuden suorittimen suorituskyky sopii täydellisesti HG-palvelinsarjaan, joka on erityisesti tarkoitettu suorittamaan intensiivisiä tehtäviä.

Lue lisää

Intel Xeon Gold 6140

Intel® Xeon® Gold 6140 "Purley"

Tämän sukupolven suorittimessa on 18 ydintä (36 säiettä) ja 2 666  MHz kaistaa. Se tuottaa jopa 3,9 kertaa paremman* suorituskyvyn sovellusten virtualisointiin ja voi hallinnoida entistä enemmän virtuaalikoneita (VM)! Suorittimen pitäisi vakuuttaa yrityskäyttäjät, joilla on tarve suurien datamäärien käyttöön nopeasti.

*Edelliseen v4-sukupolveen verrattuna

Miksi OVH:n dedikoidut palvelimet?

Suorituskyky

Vankka yhteistyö avaintoimittajien kanssa antaa OVH:lle mahdollisuuden käyttää uusinta laitteisto- ja verkkoteknologiaa tuotteissaan. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme tämän hetken ja tulevaisuuden parasta suorituskykyä!

Anti-DDoS

Kaikkia dedikoituja palvelimiamme suojaa OVH:n Anti-DDoS-ratkaisu. Se vaimentaa palvelunestohyökkäykset ja takaa näin palveluidesi käytettävyyden. Anti-DDoS sisältyy kaikkiin palvelimiimme.

Rajoittamaton liikenne

OVH:n maailmanlaajuisen verkon kapasiteetti on 17 Tb/s. Sen ansiosta saat OVH:n asiakkaana taatun kaistan ja purskepalvelun tasaamaan kuormituspiikkejä ilman rajoituksia tietoliikenteen siirrossa ja latauksessa.

Virtuaaliräkki

Virtuaaliräkki

Olemme optimoineet sisäiset prosessimme, minkä ansiosta toimituksemme ovat ennätyksellisen nopeita. Suosituimmissa palvelimissa toimitusaika voi olla jopa vain 120 sekuntia!