Personointi

Thumbnail

Erilaisia luotettavia komponentteja vastaamaan kaikkiin käyttötarpeisiisi

OVH:n personoitavilla HG-palvelimilla voidaan luoda ihanteellisia konfiguraatioita kaikkiin kriittisiin toimintoihin. Ne ovat täydellisiä merkittävien tietokantojen hallintaan, suurteholaskentaan (HPC), Big Dataan, tekoälyyn (AI), virtualisointiin, asioiden internetiin (IoT), jne.

Thumbnail

Laitteistojen parhaimmistoa kaikkein vaativimpiin tarpeisiisi

HG-palvelimesi luominen alkaa valitsemalla malli, jolla on 1U- tai 2U-räkki. Korkean käytettävyyden takaamiseksi siihen sisältyy sähkönsyöttö. Seuraavaksi voit personoida konfiguraation alta löytyvien huippulaadukkaiden komponenttien ansiosta.

Intel Xeon Scalable -suorittimet

Erittäin korkealla suorituskyvyllä varustettu Intel-suorittimien uusin sukupolvi on saatavilla HG-palvelimillamme. Tarjolla on neljä mallia, joita varten suunnittelijamme ovat optimoineet muita valittavia komponentteja. Palvelimesi voi näin hyödyntää seuraavia Xeon Scalable -suorittimia (yksinkertaisena tai tuplana).

Thumbnail

Xeon Silver 4110

8 ydintä
16 säiettä
2,10 GHz/3,00 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6132

14 ydintä
28 säiettä
2,60 GHz/3,70 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6140*

18 ydintä
36 säiettä
2,30 GHz/3,70 GHz

Thumbnail

Xeon Gold 6154*

18 ydintä
36 säiettä
3,00 GHz/3,70 GHz

*Saatavilla ainoastaan tuplaprosessorina

GPU Nvidia -ohjaimet

Rinnakkaislaskennassa välttämättömäksi muodostuneet grafiikkakortit ovat verrattomia multimediatehtävien nopeuttajia. Niiden hyöty kattaa erittäin vaihtelevia aloja kuten tieteellisiä simulaatioita, 3D-mallinnusta, salaustekniikkaa, tietojen pakkausta, videokoodausta ja tietysti tekoälyä (AI).

Thumbnail

Nvidia Tesla P100

Massiiviseen rinnakkaislaskentaan

Thumbnail

Nvidia Tesla M60

Graafisten resurssien (VDI) virtualisointiin

ram_32px-bkg-light

Keskusmuisti (RAM)

Käytämme ainoastaan ECC-suurtehomuistia, joka on tarkoitettu konesalikäyttöön. Tämä muisti on määritetty jopa 2666 MHz:n taajuuteen Xeon Gold -suorittimella varustetuilla palvelimillamme.

Konfiguraatiomme on optimoitu käyttämään Xeon-suorittimen kaistanleveys kokonaisuudessaan.

Räkistä riippuen voit luoda konfiguraation 48 GB:n - 1,5 TB:n RAM-muistilla.

replication_32px-bkg-light

Ohjelmistopohjainen tai laitteistopohjainen RAID (valinnan mukaan)

Kaikilla HG-palvelimilla on HBA-ohjain. Sillä voidaan asentaa ohjelmistopohjainen RAID kaikille koneen levyille eli jopa 10 levyyn 1U-räkissä ja 18 levyyn 2U-räkissä.

Lisäksi lisäoptiona on mahdollista valita laitteistopohjainen RAID kaikkien levyjen (SATA, SAS tai NVMe) yhdistämiseksi RAIDiin 0, 1, 5, 6, 10, 50 ja 60.

Levyjen valinta

Levyjen valintaan vaikuttaa levypaikkojen koko ja käytettävissä olevien yhteyksien (SATA/SAS ja NVMe) määrä.

HD-HDD

SAS-kiintolevyt (HDD) 12 Gbit/s

Nämä tallennusvolyymi-hintasuhteeltaan erinomaiset levyt on tarkoitettu massiivisten tietomäärien, staattisten tiedostojen ja varmuuskopioiden tallennukseen sekä arkistointiin. Levyjen yli 2 miljoonan tunnin käyttöaika takaa tietojesi kestävyyden.

HD-SATA

SSD SATA 3 - 6 Gbit/s (IOPS jopa 95 000)

OVH:n valitsemat SSD-levyt takaavat erittäin pitkän käyttöajan perinteisiä levyjä merkittävästi (25 % - 30 %) nopeammalla hakuajallaan. Konesaleja varten tehdyn suunnittelunsa ansiosta ne ovat ihanteellisia järjestelmien, ammattisovellusten tai tallennusratkaisujen asennukseen parhaalla hinta-suorituskykysuhteella.

HD-nvme

SSD NVMe-levyt (IOPS jopa 700 000)

Kiintolevyistä ja SSD SATA -levyistä poiketen nämä käyttävät PCI Express x8 -porttia. Tämä mahdollistaa entistä nopeampien käsittelyaikojen saavuttamisen. Lisäksi SSD NVMe -levyt takaavat sekä säännöllisen tiedonsiirtonopeuden että säännöllisen IOPS:n, tarjoten samalla vähintään kahden miljoonan tunnin elinajan.

HD-optane

SSD 3D XPoint Intel Optane -levyt (IOPS jopa 550 000)

SSD Intel Optane -levyt edustavat uuden sukupolven tallennustilaa. Niissä yhdistyvät SSD-levyjen ja pysyvän RAM-muistin edut. Levyt on optimoitu erityisesti satunnaisiin toimintoihin hyvin lyhyellä jonotusajalla (QD2). Ne hyödyntävät lisäksi lukua ja kirjoitusta vastaavaa IOPS-arvoa.