Intel Xeon GoldSSD Intel OPTANE

HG-palvelimet

Räätälöitävät palvelimesi

Jokainen HG-palvelin on suunniteltu tukemaan intensiivisiä ja paljon resursseja vaativia tuotantokäytäntöjä, samalla se tarjoaa korkeakäyttöisen palvelun. Se on ihanteellinen valinta Big Data -työkuormien tukemiseen, koneoppimiseen sekä kriittisiä tietokantoja varten.

Tutustu nyt uusiin 2019-sarjan konfiguraatioihin!

HG

Esimerkkejä palvelimista

HG-palvelinten edut

Korkeakäyttöisyys

Korkeakäyttöisyys kriittisiä käyttötapoja varten

Dedikoitujen HG-palvelinten takuutaso on korkein mahdollinen ja niillä on erityisesti redundoitu arkkitehtuuri sähkövirtapiireissä, jäähdytyksessä sekä sähkönsyötössä. Sarja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden korvata levy ilman minkäänlaista palvelukatkosta.

Hot swap

Hot swap: levyjen vaihto "lennossa" eli koneen käydessä

Erityyppiset kovalevyt ja SSD-levyt (SAS, SATA, NVMe*) voidaan korvata ilman, että palvelinta tarvitsee uudelleenkäynnistää. Tarvittaessa voit esimerkiksi kasvattaa palvelimen levykapasiteettia ilman palvelukatkosta.

*Hot swap NVMe -levyjä saatavilla ainoastaan 2019-sarjassa.

Kustomoitava

Personointi

Äärimmäisen mukautettavat ja monikäyttöiset HG-palvelimet sopivat kaikkiin tarpeisiisi ja työvaiheisiisi. Valitse yksi tai kaksi suoritinta, RAM-muistin määrä, RAID-ohjaimen tyyppi (ohjelmisto- tai laitteistopohjainen) sekä projektillesi parhaiten sopivat tallennusvälineet. Lisäksi voit monipuolistaa konfiguraatiotasi grafiikkasuorittimilla (GPU). Räätälöity palvelimesi vastaa näin kaikkiin vaatimuksiisi.

Virtuaaliräkki

Yksityisverkko (virtuaaliräkki)

Kun on aika suojata infrastruktuurin koneiden väliset siirrot, on ehdottomasti pystyttävä luottamaan yksityiseen, fyysiseen ja suojattuun verkkoon.

Yksityisen virtuaaliverkkomme avulla kaikki palvelimesi voidaan yhdistää fyysisesti suoraan toisiinsa. Jaa kuormitusta, eristä tietokantojasi tai yhdistä toisiinsa eri ytimet ja palvelimet yksityisen 3 Gbit/s verkon kautta (ja pian 10 Gbit/s).

Tutustu yksityiseen virtuaaliverkkoon

Korkea suorituskyky

Huippulaatua vaativaan suorituskykyyn

OVH takaa parhaan suorituskyvyn, koska sillä on 19 vuoden kokemus palvelinten suunnittelusta. Valikoimalla markkinoiden parhaat komponentit ja yhdistämällä ne ihanteellisella tavalla vaativien testien kanssa saamme parhaan mahdollisen tuloksen. Keskity työhösi ja tukeudu HG-palvelimeen.

HG-palvelimen käyttötavat

Big data

Big data

Optimoi työkuormasi ja tietojen analysointi luomalla klustereita tasapainotetuille koneille korkealla säilömistiheydellä.

Luo palvelininfrastruktuurisi helposti ja hallitse tietojen volyymiä, valikoimaa ja nopeutta. Samalla voit tehdä analyyttisiä käsittelyjä, jotta voit hyödyntää tietojesi koko arvon.

Ota kaikki hyöty Apache Hadoop - ja Apache Spark -ohjelmistoista Clouderan, Hortonworksin tai MapR:n kanssa.

Koneoppiminen

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoälyn kehittymisen myötä yhteisöt käyttävät yhä tehokkaampia koneita suurteholaskentaan (HPC).

Merkittävä laskentakapasiteetti on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa tekoälyn tarvitsemat laskentakuormat. Näitä ovat esimerkiksi neuroverkkojen mallintaminen, kuvantunnistus, rakenneanalyysi tai petosten havaitseminen.

Riittävän laskentatehon neuroverkkojen kouluttamiseen tuottavat useimmiten Nvidia P100 -grafiikkasuorittimet.

Hadoop

Hadoop

Hadoop on Java-ohjelmointikieleen perustuva avoimen lähdekoodin ohjelmistokehys, joka on tarkoitettu helpottamaan hajautettujen ja skaalautuvien sovellusten luomista. Hadoop hoitaa suurten tietomäärien käsittelyn hajautetuissa ympäristöissä.

Sen klusterissa toimiva distriboitujen tiedostojen järjestelmä suosii korkeaa tiedonsiirtoastetta ydinten välillä. Tämä mahdollistaa järjestelmän katkeamattoman toiminnan, mikäli jompi kumpi kahdesta ytimestä vioittuu.

Apache Spark

Apache Spark

Spark on avoimen lähdekoodin ohjelmistokehys hajautettuun laskentaan. Tämä ratkaisu tarjoaa kehyksen big datan käsittelyyn eli monimutkaisiin erittäin suuren mittakaavan analyyseihin.

Suurin etu on sen nopeus, sillä se mahdollistaa ohjelmien käynnistämisen jopa 100 kertaa nopeammin kuin Hadoop MapReduce in-memory ja 10 kertaa levyllä tapahtuvaa käynnistystä nopeammin.

Muihin ohjelmistokehyksiin verrattuna se on lisäksi helppokäyttöinen ja monipuolinen.

Elasticsearch

Elasticsearch

Elasticsearch on tehokas Apache Software -projektiin perustuva haku- ja analysointikone. Se on Javalla kirjoitettu vapaa ohjelmisto.

Se tarjoaa hajautetun multi-tenant-full-text-hakukoneen sekä API RESTFulin, jonka yksiköt varmuuskopioidaan JSON-dokumenttien muodossa.

Skaalautuvuutensa sekä klusterointi- ja kuormantasausjärjestelmänsä ansiosta se pystyy ratkaisemaan kasvavan määrän tehtäviä. Se voi rakentaa uudelleen esimerkiksi viallisen ytimen vuoksi kadonneita tietoja.