Game-palvelimet

Erittäin tehokas Anti-DDoS Game -suojaus

Esimerkkejä palvelimista

Intel  i7-4790K
4c/8t - 4 GHz/4.4 GHz
32GB DDR3 ECC 1333 MHz
SoftRaid  2x256GB
250 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Saatavuus
Pohjois-Amerikka
/ Beauharnois
Eurooppa
/ Roubaix
/ Gravelines
/ Strasburg
86,80
/kk
Intel  I7-6700K
4c/8t - 4 GHz/4.2 GHz
64GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid  2x480GB
250 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Saatavuus
Pohjois-Amerikka
/ Beauharnois
Eurooppa
/ Roubaix
/ Gravelines
/ Strasburg
111,60
/kk
Intel  I7-6700K OC
4c/8t - 4.4 GHz/4.7 GHz
64GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid  2x480GB
250 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Saatavuus
Pohjois-Amerikka
/ Beauharnois
Eurooppa
/ Roubaix
/ Gravelines
/ Strasburg
124,00
/kk

Miksi OVH:n GAME-palvelin?

anti-ddos-game

Anti-DDoS GAME by OVH

Koska ymmärrämme kuinka arvokkaita pelihetket ovat, sisältyy kaikkiin dedikoituihin GAME-palvelimiimme markkinoiden vankin Anti-DDos Game -palvelu. Se on aina aktiivinen ja mahdollistaa kaksisuuntaisen mitigaation (sisääntuleva ja lähtevä). Pelaajat eivät huomaa mitään hyökkäyksen sattuessa!
räätälöity-pelille

Pelille räätälöity

Intel i7 -prosessorien korkea taajuus ja niiden SSD storagen nopeuteen tuplattu Turbo Boost muodostavat optimaaliset olosuhteet pelaamiselle! Pelaajasi voivat nauttia maksimaalisesta mukavuudesta pienimmällä viiveajalla. Kolme eri konfiguraatiotamme tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyä vastaamaan kaikkiin tarpeisiin: peliyhteisöistä ammattimaisiin pelien jälleenmyyjiin.
vapautettu-potentiaali

Vapautettu potentiaali

Ainutlaatuisen jäähdytysteknologiamme ansiosta voimme tarjota yhtä pelimaailman perinteistä palvelinta, Intel 6700k:ta, ylikellottettuna! Ylikellottamisen avulla kaikki suorittimen mahdollisuudet saadaan käyttöön ja kellotaajuus voidaan nostaa tasolle 4,4GHz. Kasvata pelin suorituskyky huippuunsa!

Laitteisto innovaation ytimessä

Kuten verkkopelien ammattilaiset tietävät, komponenttiteknologia kehittyy jatkuvasti ja erittäin nopeasti. Jotta tarjoaisimme asiakkaillemme edelleen markkinoiden parhaita tuotteita, OVH on perustanut laitteistoinnovaatioihin keskittyvän tiimin. Se tekee yhteistyötä laitevalmistajien kanssa pystyäkseen tarjoamaan uutuuksia ja muokkaamaan niitä asiakkaidemme tarpeisiin, olipa kyse sitten uusista prosessorien arkkitehtuureista tai jäähdytysjärjestelmistä. Tämän työn ansiosta OVH voi tarjota ylikellotettuja prosessoreja ja taata samalla palvelinten luotettavuuden.

Millaiseen käyttöön?

Ammattimaiset jälleenmyyjät

Käyttäjät luottavat sinuun, kun on kyse pelaamisesta parhaissa olosuhteissa. Anna OVH:n toimittaa sinulle parhaat koneet ja kaikkein tehokkain suojaus hyökkäyksiä vastaan.

Ohjelmoijat

Siirrä ylläpitotehtävät asiantuntijalle ja keskity omaan työhösi. Pelipalvelinten klusteri, Cloud Gaming... OVH täyttää kaikki tarpeesi.

Yhteisö

Pelaaminen on intohimosi. Hyödynnä hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita palvelimia, joihin Anti-DDoS-suojaus sisältyy ilman lisäkuluja.

Sisältyvät palvelut

Ei asennusmaksua
Verkko
Varmuuskopiointi
  • 500 GB tallennustila
Ohjelmistot
Hallinnointi
  • Hallintapaneeli
  • API
  • Root-hallinta
  • Pääsy graafisen KVM/IP-konsolin kautta (paitsi ylikellotettu MC-64)