Intel Core i7 Processor badge

Game-palvelimet

Parasta suorituskykyä videopeleille

Game-palvelinten sarja on omistettu täysin pelipavelinten luomiseen ja niihin liittyvien sovellusten kuten äänikeskustelupalvelujen ylläpitoon.

OVH:n dedikoitujen palvelinten ansiosta pelaajat voivat pelata suosikkipelejään ilman rajoituksia suorituskyvyssä tai vakaudessa. Aina aktiivinen Game Anti-DDoS sisältyy kaikkiin malleihin.

Et profitez dès maintenant de la baisse de prix appliquée sur toute la gamme !

Game

Esimerkkejä palvelimista

Prix en baisse
Intel  i7-6700K
4c/8t - 4GHz /4.2GHz
32GB DDR4 2133 MHz
SoftRaid 2x480GB SSD
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Alkaen:
92,99
 /kk
Prix en baisse
Intel  i7-7700K
4c/8t - 4.2GHz /4.5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Alkaen:
123,99
 /kk
Prix en baisse
Intel  i7-7700K OC
4c/8t - 4.7GHz /5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Alkaen:
123,99
 /kk

Game-palvelinten edut

Anti-DDoS

OVH:n Game Anti-DDoS

Koska ymmärrämme kuinka arvokkaita pelihetket ovat, sisältyy kaikkiin dedikoituihin GAME-palvelimiimme markkinoiden vankin Game Anti-DDos -palvelu. Se on aina aktiivinen ja mahdollistaa kaksisuuntaisen mitigaation (sisään tuleva ja lähtevä). Sen tavoitteena on estää palvelun käyttökatkot. Pelaajat eivät huomaa mitään hyökkäyksen sattuessa!

Lue lisää

Potentiaali

Vapautettu potentiaali

Ainutlaatuisen jäähdytysteknologiamme ansiosta voimme tarjota yhtä pelimaailman perinteistä palvelinta, Intel i7-7700k:ta, ylikellotettuna! Ylikellottamisen avulla kaikki suorittimen mahdollisuudet saadaan käyttöön ja kellotaajuus voidaan nostaa tasolle 4,7 GHz ja jopa 5 GHz:n Turbo Boost® -moodissa!

Lue lisää

Muita etuja

  • Peleille räätälöity: Intel i7 -prosessorien korkea taajuus ja niiden SSD storagen nopeuteen tuplattu Turbo Boost muodostavat optimaaliset olosuhteet pelaamiselle! Pelaajasi voivat nauttia maksimaalisesta mukavuudesta pienimmällä viiveajalla. Kolme eri konfiguraatiotamme tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyä vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Ihanteellinen ratkaisu niin peliyhteisöille, ohjelmoijille kuin ammattimaisille pelien jälleenmyyjille.
  • Laitteisto innovaation ytimessä: Kuten verkkopelien ammattilaiset tietävät, komponenttiteknologia kehittyy jatkuvasti ja erittäin nopeasti. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme edelleen markkinoiden parhaita tuotteita, OVH on perustanut laitteistoinnovaatioihin keskittyvän tiimin. Se tekee yhteistyötä laitevalmistajien kanssa pystyäkseen tarjoamaan uutuuksia ja muokkaamaan niitä asiakkaidemme tarpeisiin, olipa kyse sitten uusista prosessorien arkkitehtuureista tai jäähdytysjärjestelmistä. Tämän työn ansiosta OVH voi tarjota ylikellotettuja prosessoreja ja taata samalla palvelinten luotettavuuden.

Game-palvelimen käyttötavat

Jälleenmyyjät

Ammattimaiset jälleenmyyjät

Käyttäjät luottavat sinuun, kun on kyse pelaamisesta parhaissa olosuhteissa. Anna OVH:n toimittaa sinulle parhaat koneet ja kaikkein tehokkain suojaus hyökkäyksiä vastaan.

Ohjelmoijat

Ohjelmoijat

Siirrä ylläpitotehtävät asiantuntijalle ja keskity omaan työhösi. Pelipalvelinten klusteri, Cloud Gaming... OVH täyttää kaikki tarpeesi.

Yhteisö

Yhteisöt

Pelaaminen on intohimosi. Hyödynnä hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita palvelimia, joihin sisältyy Anti-DDoS-suojaus ilman lisäkuluja.

Game-palvelinten vuokraus:

Mumble

Asenna tämä vapaa VoIP-sovellus dedikoituun palvelimeesi ja hyödynnä sen ominaisuuksia peleissäsi. Sitä käytetään erittäin paljon Minecraft-palvelimilla pelaajien väliseen viestintään.

Teamspeak

Päihitä vastustajasi moninpeleissä, harjoituksissa tai kilpailuissa TeamSpeak-äänikeskustelupalvelulla. Luo keskustelukanavia jokaiselle yhteisösi pelaamalle pelille.

CS: GO

Luo yksityisiä Counter-Strike-pelihetkiä: Global Offensive dedikoidulla Game-palvelimella. Näissä mittelöissä suorituskyky ja joustavuus ovat takuuvarmasti puolellasi.

Rust

Ylläpidä Rust-palvelintasi Game-koneella ja hyödynnä sarjan palvelinten koko teho. Selviydy niin pitkään kuin mahdollista.

DayZ

Varaudu palvelunestohyökkäyksiin (DDoS) pitkien DayZ-istuntojesi aikana OVH:n Anti-DDoS Game -suojauksen ansiosta. Klassisesta suojauksesta poiketen se on suunniteltu erityisesti pelipalvelimille.

Starbound

Päästä luovuutesi valloilleen tässä avaruuteen sijoittuvassa avoimen pelimaailman seikkailupelissä. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun ylläpidät Starboundia Game-palvelimella.

Space Engineers

Pelaa omalla Space Engineers -palvelimellasi ja luo tähtienvälisiä aluksia sekä mykistäviä avaruusasemia.

Minecraft

Avoimen pelimaailman moninpeli, joka on pakko saada. Hallinnoi Minecraft-palvelimiasi lisäämällä kaikki tarvitsemasi "modit".

Ark

Seikkaile korteissa, jotka ovat täynnä verenhimoisia dinosauruksia. Kesytä niitä suojaksesi ja kerää resursseja ilman huolta palvelimesi toiminnasta.

Arma

Nouse kaikkein kuuluisimmaksi Arma-yhteisöksi dedikoidulla pelipalvelimella, valmiina ylläpitämään satoja tunteja toimintaa.

Garry’s Mod

Ota kaikki hyöty Garry's Mod lähdemoottorista Game-sarjan palvelimilla. Rakenna "modeja" täysin vapaasti unohtumattomiin pelihetkiin.