Game-palvelimet

Erityisesti pelimaailmaan suunniteltuja konfiguraatioita, joissa suorituskyky ja tietoturva yhdistyvät.

Palvelimet

MC-32
Intel i7-4790K
4 Ydintä / 8 Säiettä
4.0 GHz / 4.4 GHz
32 GB DDR3 1333 MHz
2 × 240 GB SSD
RAID SOFT
BHS
RBX
GRA
SBG
86,80 /kk
MC-64
Intel i7-6700K
4 Ydintä / 8 Säiettä
4.0 GHz / 4.2 GHz
64 GB DDR4 2133 MHz
2 × 480 GB SSD
RAID SOFT
BHS
RBX
GRA
SBG
111,60 /kk
MC-64 Overclocké
Intel i7-6700K OC
4 Ydintä / 8 Säiettä
4.4 GHz / 4.7 GHz
64 GB DDR4 2400 MHz
2 × 480 GB SSD
RAID SOFT
BHS
RBX
GRA
SBG
124,00 /kk

Miksi OVH:n GAME-palvelin?

anti-ddos-game

Anti-DDoS GAME by OVH

Koska pelihetki on pyhä, hyödynnä markkinoiden vankinta Anti-DDos Game -palvelua, joka sisältyy kaikkiin dedikoituihin GAME-palvelimiimme. Anti-DDoS -palvelumme on aina aktiivinen ja mahdollistaa kaksisuuntaisen mitigaation (sisääntuleva ja lähtevä). Pelaajat eivät huomaa mitään hyökkäyksen sattuessa!
räätälöity-pelille

Pelille räätälöity

Intel i7 prosessorien korkea taajuus ja niiden SSD storagen nopeuteen tuplattu Turbo Boost muodostavat optimaaliset olosuhteet pelaamiselle! Pelaajasi voivat nauttia maksimaalisesta mukavuudesta pienimmällä viiveajalla. Kolme eri konfiguraatiotamme tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyä vastaamaan kaikkiin tarpeisiin: peliyhteisöistä ammatimaisiin pelien jälleenmyyjiin.
vapautettu-potentiaali

Vapautettu potentiaali

Ainutlaatuisen jäähdytysteknologiamme ansiosta voimme tarjota yhtä gaming-maailman perinteistä palvelinta,Intel 6700k:ta, ylikellottettuna! Ylikellottamisen avulla kaikki suorittimen mahdollisuudet saadaan käyttöön ja sen kellotaajuus voidaan nostaa tasolle 4,4GHz ja lisätä näin pelin suorituskykyä!

Laitteisto innovaation ytimessä

Kuten verkkopelien ammattilaiset tietävät komponenttiteknologia kehittyy jatkuvasti ja erittäin nopeasti. Tarjotaksemme asiakkaillemme edelleen parasta on OVH:lla laitteistoinnovaatioihin keskittyvä tiimi. Se tekee yhteistyötä laitevalmistajien kanssa pystyäkseen tarjoamaan uutuuksia ja muokaamaan niitä asiakkaidemme tarpeisiin, oli kyse sitten uusista prosessorien arkkitehtuureista tai jäähdytysjärjestelmistä. Tämän työn ansiosta OVH voi tarjota ylikellotettuja prosessoreja ja taata samalla palvelinten luotettavuuden.

Millaiseen käyttöön?

Ammattimaiset jälleenmyyjät

Käyttäjät luottavat sinuun, kun on kyse pelaamisesta parhaissa olosuhteissa. Anna OVH:n toimittaa sinulle parhaat koneet ja kaikkein tehokkain suojaus hyökkäyksiä vastaan.

Ohjelmoijat

Siirrä ylläpitotehtävät asiantuntijalle ja keskity omaan työhösi. Pelipalvelinten klusteri, Cloud Gaming, OVH mukautuu tarpeisiisi.

Yhteisö

Pelaaminen on intohimosi. Hyödynnä hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita palvelimia, joihin Anti DDoS -suojaus sisältyy ilman lisäkuluja.

Sisältyvät palvelut

Ei asennusmaksua
Verkko
Varmuuskopiointi
  • 500 GB tallennustila
Ohjelmistot
Hallinnointi
  • Hallintaan
  • API
  • Root-hallinta
  • Pääsy graafisen KVM/IP konsolin kautta (paitsi ylikellotettu MC-64)

Tarvitsetko apua?

Soita numeroon (09) 477 8910

Maanantaista perjantaihin klo 9 - 17