Dedikoidut palvelimet

Ota sovellukset nopeasti käyttöön

Alueen Advance on suunniteltu pienten yritysten kiinnostunut sijoittamaan monikäyttöinen palvelimet ja mukauttaa yrityksen tarpeisiin. Voit asentaa palvelimen helposti ja alle 120 sekuntia jotta isäntä e-commerce sivusto tai yrityksesi hakemuksen.

Rauhallisesti aloittaa ensimmäinen isännöi infrastruktuuri: käyttäjille tiedot saatavilla ja suojattu johonkin datakeskukset 28 puolilla maailmaa. Ensimmäinen palvelin voidaan helposti kytköksissä muihin palvelimiin ja palvelut cloud OVH tulevaisuuden tarpeisiin.

Advance-palvelimen edut

Suorituskyky

Palvelimemme on uusinta tekniikkaa. Advance-sarjan tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita ammattikäyttöön suunnattuja dedikoituja palvelimia.

Kaistanleveys

Kaikissa palvelimissa on vakiokapasiteettinen kaistanleveys ja rajoittamaton tietomäärä. Jos haluat kasvattaa kaistanleveyttä, voit hankkia sen Advance-sarjan tuotteisiin lisäpalveluna.

Yksityinen vRack-verkko

Laajakaistayhteys on saatavilla kaikki etukäteen palvelimet OVH vRack yksityinen verkon kautta. Tämän toiminnon ansiosta voit yhdistää kaikki koneesi turvallisesti valitsemastasi datakeskuksesta riippumatta.
SDTarif
Tutustu Advance-palvelimien hintoihin

Valitse kätevästi itsellesi parhaiten sopiva palvelin laajasta koneiden ja vaihtoehtojen valikoimasta.

Avainominaisuudet

IPv4- ja IPv6-osoitteet

Kaikilla palvelimilla on julkinen IPv4-osoite sekä IPv6-osoitelohko. Lisäksi voit vuokrata ylimääräisiä IPv4-osoitteita dedikoidulle palvelimellesi (korkeintaan 256 konetta kohden).

Suojaus

Kaikki OVH:n dedikoidut palvelimet sisältävät anti-DDoS-järjestelmän infrastruktuuriesi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Se varmistaa palveluidesi jatkuvuuden palvelunestohyökkäyksen sattuessa.

Service Level Agreement - 99,95%

Kaikkien OVH-palvelimien SLA on 99,95%, joten ne takaavat parhaan saatavuustason yrityksesi sovelluksille.

500 GB tallennustilaa

Jokaisen dedikoidun palvelimen hintaan kuuluu 500 GB tallennustilaa tietojen varmuuskopioita varten. Palvelimesta täysin erillinen tallennustila sopii tietojen ja konfiguraatiotiedostojen säilyttämiseen. Tallennuskapasiteettia voidaan lisätä tarvittaessa.

Käyttökokemuksia

Application Created with Sketch.

Sivuston showcase ja verkkokaupan hosting

Nauti web omistettu hosting web-sivuston tai verkkokaupan rasittamatta liikennettä ja tinkimätöntä turvallisuutta.

Business (ERP ja CRM)-sovelluksia

Varmistaa korkean käytettävyyden herkkä yrityksesi sovelluksista, hinta 99,95 prosenttia SLA.

Virtualisointi:

Luoda ja hallita virtuaalikoneita muiden omistettu palvelimia useiden ydintä ja RAM.

Lisävalinnat Advance-palvelimiin

Lisää taattua julkista kaistanleveyttä

Dedikoituihin palvelimiimme kuuluu vakiokapasiteettinen julkinen kaistanleveys. Toimintasi tarpeista riippuen voit hankkia lisäpalveluna lisää taattua kaistanleveyttä. Se varmistaa tehokkaan kaistanleveyden jatkuvalle saapuvalle ja lähtevälle liikenteelle.

Lisä-IP-osoitteet

Voit liittää palvelimeesi korkeintaan 256 IP-osoitetta ilman kuukausittaisia kuluja. Sinulta laskutetaan vain osoitekohtaiset asennuskulut 2 €  + ALV. IP-osoitteita ja/tai IP-osoitelohkoja voidaan siirtää OVH:n palvelimien välillä, joten voit säilyttää ne konetta vaihtaessasi. Lisä-IP-osoitteet voidaan geolokalisoida 14 maahan.

Tuki ja tiedot

Kattavat tiedot ja verkkotuki ovat apunasi dedikoidun palvelimen asennuksen ja konfiguraation aikana.

Dokumentointi OVH
Dokumentointi OVH
Community
Community
Usein kysytyt kysymykset
Tekninen UKK

Miksi vuokrata dedikoitu palvelin datakeskuksestamme?

Takuu

Palvelimen isännöi laitos kuuluu laitteiston huolto ja turvallisuus tietokoneen ja sähköverkon. Kun valitset palvelimen vuokraamisen OVH-datakeskuksesta, pääset nauttimaan saatavuudeltaan ainutlaatuisen ja tehokkaan koneen tuomasta varmuudesta. Palvelimemme on uusimman sukupolven osat koottu meille toimitettavaksi ennätysajassa vaihtoehtoja varmuuskopiointi, yhteyden yksityisverkkoon OVH (vRack), monet yhteensopiva jakelut sekä voimakas anti-DDoS ratkaisu.

Mikä on virtualization (virtual server)?

Fyysisen palvelimen on mahdollista luoda ohjelmiston kautta emulointi, virtuaalisia palvelimia. Ne käyttävät osan ohjelman niille allokoimista resursseista. Tällä menetelmällä on useita etuja, kuten:
• Siirtyminen virtuaalikoneen kuuma;
• optimointi luonnonvarojen oma palvelin;
• erottaminen eri palveluja yritys turvallisuussyistä.