Dedikoidut palvelimet

Taattua suorituskykyä sovelluksillesi

           Prix en baisse

Sur les serveurs dédiés SP-32 et HOST-32L

Grâce à l'optimisation de nos coûts de production, profitez de ces références aux meilleurs prix !

Palvelinsarjat

Hosting

Universaaleja ja monikäyttöisiä konfiguraatioita vitriini- tai verkkokauppasivujen isännöintiin.

Xeon-D-prosessorit jopa 8 ytimellä.

Tutustu sarjaan

Alkaen:
68,99 

Infrastructure

Mukana yksityinen virtuaaliverkko (virtuaaliräkki) sekä tehokkaita prosessoreja n-tier-infrastruktuurien rakentamiseen.

16 GB - 512 GB muistia.

Tutustu sarjaan

Alkaen:
55,99 

Enterprise

Palvelimia verkkosovellusten ylläpitoon tai virtuaaliympäristöjen vahvistamiseen.

Prosessoreissa 4 - 28 ydintä palvelinta kohti.

Tutustu sarjaan

Alkaen:
61,99 

Datasäilö

Palvelimet arkistointiin, varmuuskopiointiin tai jaettuun storageen.

Yksityinen vRack-verkko, levytilaa jopa 216 TB.

Tutustu sarjaan

Alkaen:
99,19 

HG-palvelimet

Tehokkaimmat ja täysin personoitavat konfiguraatiot on suunniteltu erityisesti kriittisille ja intensiivisille ympäristöille.

Jopa 36 ydintä/CPU ja 1 TB RAM-muistia.

Tutustu sarjaan

Alkaen:
114,99 

Game

Mukana Game Anti-DDoS -suojaus verkkopeliesi turvalliseen isännöintiin.

Jopa 5 GHz Turbo-tilassa

Tutustu sarjaan

Alkaen:
69,99 

Esimerkkejä palvelimista

Intel  Xeon D-1520
4c/8t - 2.2GHz /2.6GHz
32GB DDR4 ECC 2133 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
500 Mbps kaistanleveys
vRack: 100 Mbps
Alkaen:
75,00
 /kk
Intel  Xeon E3-1270v6
4c/8t - 3.8GHz /4.2GHz
32GB DDR4 ECC 2400 MHz
SoftRaid 2x2TB SATA
1  Gbps kaistanleveys
vRack: 100 Mbps
Alkaen:
86,99
 /kk
Prix en baisse
Intel  i7-7700K
4c/8t - 4.2GHz /4.5GHz
64GB DDR4 2400 MHz
SoftRaid 2x450GB NVMe
+ SoftRaid 1x4TB SATA
500 Mbps kaistanleveys
vRack: ei sisälly
Alkaen:
123,99
 /kk
Intel  Xeon D-1521
4c/8t - 2.4GHz /2.7GHz
16GB DDR4 ECC 2133MHz
SoftRaid 6x8TB SATA
1  Gbps kaistanleveys
vRack: 1  Gbps
Alkaen:
181,99
 /kk

Miksi OVH:n dedikoidut palvelimet?

Suorituskyky

Vankka yhteistyö avaintoimittajien kanssa antaa OVH:lle mahdollisuuden käyttää uusinta laitteisto- ja verkkoteknologiaa tuotteissaan. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme tämän hetken ja tulevaisuuden parasta suorituskykyä!

Anti-DDoS

Kaikkia dedikoituja palvelimiamme suojaa OVH:n Anti-DDoS-ratkaisu. Se vaimentaa palvelunestohyökkäykset ja takaa näin palveluidesi käytettävyyden. Anti-DDoS sisältyy kaikkiin palvelimiimme.

Rajoittamaton liikenne

OVH:n maailmanlaajuisen verkon kapasiteetti on 17 Tb/s. Sen ansiosta saat OVH:n asiakkaana taatun kaistan ja purskepalvelun tasaamaan kuormituspiikkejä ilman rajoituksia tietoliikenteen siirrossa ja latauksessa.

Toimitus 120 sekunnissa

Olemme optimoineet sisäiset prosessimme niin, että voimme toimittaa palvelimia ennätyksellisen nopeasti. Suosituimmilla palvelimillamme toimitusviive voi olla niinkin vähäinen kuin 120 sekuntia!

Lisäpalveluita dedikoiduille palvelimille

Ylimääräiset IP-osoitteet

Voit liittää palvelimeesi jopa 256 fail-over IP -osoitetta (/26), ilman kuukausikuluja. Maksat ainoastaan 2,50  asennuskulut. IP-osoitteita/lohkoja ei voida siirtää konesaliin, joka sijaitsee muussa kuin niiden alkuperämaassa. OVH tarjoaa kuitenkin mahdollisuutta osoitteiden geolokalisointiin.

Kaistanleveys

Kaikilla OVH:n dedikoiduilla palvelimilla on taattu 250 Mbit/s tai 500 Mbit/s kaistanleveys. Jopa 1 tai 3 Gbit/s purske mahdollistaa säännöllisten kuormituspiikkien imeyttämisen. Jos tarpeesi ovat suuremmat, voit tilata ylimääräistä kaistanleveyden kapasiteettia.

Anti-DDoS

Infrastruktuureidesi maksimaalisen tietoturvan takaamiseksi Anti-DDoS-suojaus sisältyy kaikkiin OVH:n dedikoituihin palvelimiin.

FTP-varmuuskopio

Jokaisella dedikoidulla palvelimellamme on 500 GB tallennustilaa konfigurointitiedostojesi ja tietojesi säilytystä varten. Tätä tilaa on mahdollista laajentaa ylimääräisiin tarpeisiin 1, 5, tai jopa 10 TB kokoon asti.

Distribuutiot

Lukuisia distribuutioita ja lisenssejä on asennettavissa automaattisesti OVH:n hallintapaneelin kautta. Muun muassa käyttöjärjestelmiä, Web Plesk - ja Cpanel-hallintakäyttöliittymiä mutta myös Micorosoft SQl Server 2016 tietokannoille.

Lue lisää OVH:n dedikoiduista tuotteista

Mikä on dedikoitu palvelin?

Dedikoitu palvelin on palvelin, jossa kaikki koneen fyysiset resurssit ovat käytettävissä. Toisin kuin virtuaalipalvelimella, joka käyttää osan resursseista virtualisointiteknologian toimintaan, dedikoidulla palvelimella voit hyödyntää kaiken koneessa saatavilla olevan keskusmuistin, tallennustilan sekä laskentatehon. Pilvilaskentaan sovellettaessa voidaan myös puhua rautapalvelimesta kuvaamaan tämän tyyppistä ratkaisua. Tällöin korostetaan koneen fyysisten resurssien saatavuutta perinteisiin virtuaali-instansseihin perustuviin ratkaisuihin nähden.

Mikä dedikoitu palvelin kannattaisi valita?

Dedikoidussa tuotteessa käytetyt konfiguraatiot on suunniteltu ammattilaisten tarpeita vastaavaa sovellusta varten. Käyttötavoistasi riippuen enemmän keskusmuistia, suuremman kapasiteetin tallennustilan tai suuremman laskentakapasiteetin suorittimen sisältävä konfiguraatio voi olla tarpeellinen. Lisäksi OVH:n dedikoitujen palvelinten sarjat erottuvat kaistanleveyskapasiteetillaan sekä lisäpalveluillaan. Hyödynnä pelaamiseen mukautettua Anti-DDoS-suojausta, yksityistä verkkoa (virtuaaliräkki), jonka kapasiteetti on jopa 10 Gbit/s ja jolla voit yhdistää dedikoidun palvelimesi infrastruktuuriisi, tai laitteistopohjaista RAIDia. Valitse tarpeisiisi vastaava dedikoitu tuote.

Cloud, jaettu webhotelli vai dedikoitu palvelin?

Kaksi pääelementtiä erottaa dedikoidun palvelimen pilvi-instanssista. Ensimmäinen ero on koneen puhdas suorituskyky, jossa yhtään resursseja käyttävää virtualisointikerrosta ei ole asennettu dedikoidulle palvelimelle. Tämä takaa kaikkien resurssien allokoinnin sinulle. Toinen eroavaisuus koskee palvelimen hallinnon tasoa. Dedikoidulla palvelimella ohjaksissa olet sinä, koneesi konfiguroinnista ja suojaamisesta aina siellä ylläpidettyihin tietoihin. Näin sinulla on mahdollisuus edistyneempään asennukseen, mikä on välttämätöntä esimerkiksi joillekin ammattisovelluksille. Täysi vapaus dedikoidun ratkaisun käytössä on yksi sen pääasiallisista vahvuuksista. Jos kuitenkin haluat vapautua teknisistä haasteista ja keskittyä ainoastaan projektiisi, on Public Cloud -instanssi tällöin sopivampi valinta. Tarvitsetko vain verkkosivun? Harkitse silloin jaettua webhotellia, joka tarjoaa webhotellin edulliseen hintaan sekä täysin OVH:n hoitaman konfiguraation.

Dedikoidun palvelimen käyttökohteet?

Dedikoidun palvelimen käyttötavat ovat moninaiset: Big data, koneoppiminen, verkkosovellusten ja sivujen ylläpito, tietojen säilytys ja varmuuskopiointi, infrastruktuurien virtualisointi, palvelinten klusteri, ammattisovellukset (CRM, ERP) tai verkkopelien isännöinti. Tästä syystä tarjoamme monenlaisia dedikoitujen palvelinten sarjoja, jotka vastaavat jokaiseen erikoistarpeeseen. Kaupalliset ja tekniset tiimimme avustavat projektissasi ja voivat auttaa rajaamaan palvelimen valintaa.