Top-banner-illustration_EN
Uusi sarja: Rise

Tutustu omistautuneisiin palvelimiin Nousuta edulliseen hintaan ja ilman lisäkustannuksia.
Alkaen: 75,00 € Sisältää ALV/kk

Dedikoidut palvelimet

Home sd

Valitse paras infrastruktuuri ammattikäyttöön

OVH tarjoaa dedikoidut palvelimet taatulla bare metal -asiantuntemuksella. Kaikki palvelimemme on varustettu uusimman sukupolven komponenteilla. Jokainen kone on suunniteltu ja koottu, toimitus ennätysajassa 120 sekuntia.

Tarjoamme valikoiman dedicated palvelimet vaativimmankin tarpeisiin kaikille yrityksille.

Web-sivusto, infrastruktuurin käyttöön suuri joustavuus tai muokata koneen sopivaksi hankkeet vain muutamalla napsautuksella.

Miksi OVH:n palvelimet ovat erilaisia?

Suorituskyky

Valitsemalla dedikoidun palvelimen varmistat, että kaikkien käytössäsi olevien resurssien suorituskyky on maksimaalinen. Tiimimme huolehtivat koneidemme luomisesta, kokoamisesta ja ylläpidosta, jotta voisimme tarjota ihanteellisia konfiguraatioita käyttökohteisiisi.

Saatavuus

Voit ottaa 28 datakeskuksessa eri puolilla maailmaa sijaitsevat palvelimemme käyttöön alle 120 sekunnissa. Etunasi on myös turvallinen ja erittäin suorituskykyinen verkko, joka takaa palveluidesi jatkuvuuden asiakkaillesi.

Kehitettävyys

Luodessasi OVH:n dedikoiduista palvelimista koostuvan infrastruktuurin luot samalla luotettavan teknisen alustan yrityssovelluksillesi. Infrastruktuuri on kehitettävissä edelleen, sillä voit yhdistää koneesi muuhun OVH:n tarjontaan, kuten Private Cloud- ja Public Cloud -palveluihin.

Kestävyys

Käyttäessäsi OVH:n palveluita hyödyt koko infrastruktuuriamme koskevista innovatiivisista ja ainutlaatuisista ratkaisuista, kuten energiatehokkaasta vesijäähdytyksestä tai asiantuntijoidemme kehittämästä anti-DDoS-ratkaisusta. Varaudumme tuleviin tarpeisiisi jo etukäteen.

Tuotevalikoima dedikoidut palvelimet

Aloita ensimmäisen palvelimesi käyttö

Dedikoidut Rise-palvelimet

Rise-sarjan dedikoidut palvelimet ovat edullisimpia bare metal -palvelimia. Ne toimivat tehokkaalla Intel Xeon -alustalla.

Lähettäjä
70,67 € Sisältää ALV/kuukausi

Rise-sarjan dedikoidut palvelimet ovat edullisimpia bare metal -palvelimia. Ne toimivat tehokkaalla Intel Xeon -alustalla.

Dedikoidut palvelimet

Dedikoidut palvelimet

Advance-tuotteet on kehitetty pienille yrityksille, jotka haluavat investoida monipuolisiin ja ammattikäyttöön soveltuviin palvelimiin.

Lähettäjä
88,34 € Sisältää ALV/kuukausi

Advance-tuotteet on kehitetty pienille yrityksille, jotka haluavat investoida monipuolisiin ja ammattikäyttöön soveltuviin palvelimiin.

Serveurs dédiés Storage

Dedikoidut Stockage-palvelimet

Palvelimet arkistointiin, varmuuskopiointiin tai distribuoituun säilytykseen.

Lähettäjä
94,23 € Sisältää ALV/kuukausi

Palvelimet arkistointiin, varmuuskopiointiin tai distribuoituun säilytykseen.

Serveurs Dédiés Haut de Gamme

Dedikoidut HG-palvelimet

Suorituskykyisimmät ja täydellisesti tarpeisiisi sopeutettavat konfiguraatiot on luotu erityisesti intensiivisimpiä ja kriittisimpiä ympäristöjä varten.

Lähettäjä
274,99 € Sisältää ALV/kuukausi

Suorituskykyisimmät ja täydellisesti tarpeisiisi sopeutettavat konfiguraatiot on luotu erityisesti intensiivisimpiä ja kriittisimpiä ympäristöjä varten.

Sisältyy dedikoituun palvelimeen

Kaistanleveys ja rajoittamaton liikenne

Kaikissa OVH:n dedikoiduissa palvelimissa on julkinen vähintään 500 Mbit/s kaistanleveys ja purske, joka tasoittaa ajoittaisia liikennehuippuja. Saapuva ja lähtevä liikenne on rajatonta ja ilmaista (lukuun ottamatta Aasian ja Tyynenmeren alueen datakeskuksia). Voit tarvittaessa hankkia lisää kaistanleveyskapasiteettia.

Distribuutiot

Asiakastietojesi kautta pääset tutustumaan automaattisesti asennettavaan distribuutiovalikoimaan. Niihin kuuluu erilaisia käyttöjärjestelmiä (Windows Server, Debian, Ubuntu ja CentOS) ja ylläpitosovelluksia, kuten Web Plesk ja cPanel, mutta myös Microsoft SQL Server tietokantoja varten. Saatavilla on myös virtualisointiratkaisuja, kuten VMware, CoreOS ja Windows Hyper-V.

500 GB tallennustilaa

Jokaisen dedikoidun palvelimen hintaan kuuluu 500 GB tallennustilaa tietojen varmuuskopioita varten. Palvelimesta täysin erillinen tallennustila sopii tietojen ja konfiguraatiotiedostojen säilyttämiseen. Tallennuskapasiteettia voidaan lisätä tarvittaessa.

Suojaus

Kaikki OVH:n dedikoidut palvelimet sisältävät anti-DDoS-järjestelmän infrastruktuuriesi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Se varmistaa palveluidesi jatkuvuuden palvelunestohyökkäyksen sattuessa.

Asiakastuki

Kun vuokraat palvelimen OVH:lta, asiakastuki on apunasi puhelimitse ja sähköpostitse vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Voit ottaa asiakastukeemme yhteyttä myös chatin kautta. Lisäksi useat oppaat ja asiakastukikeskus ovat saatavillasi verkossa, ja saat niistä apua palveluidesi asennukseen ja hallintaan.

Lisätietoa dedikoiduista OVH-hostingpalvelimista

Mikä on dedikoitu palvelin?

Dedikoitu palvelin on fyysinen tietotekniikkapalvelin, joka tarjoaa kaikki koneen fyysiset resurssit. Toisin kuin virtuaalipalvelin, joka kuluttaa osan resursseistaan virtuaaliteknologian toimintaan, dedikoitu palvelin antaa käyttöösi koneen muistin, tallennustilan ja laskentatehon kokonaisuudessaan. Sovelletaan Cloud computing, voimme myös puhua ”paljas metalli” määritellä tällainen ratkaisu korostaa fyysinen kone, toisin kuin perinteiset ratkaisut perustuvat virtuaalinen tapauksissa resurssien käytettävyyttä.

Mikä palvelin valita?

Dedicated hosting tarjoaa riisutuin tarkoituksena on tarjota ratkaisu ammattilaisten tarpeisiin. Käyttökohteestasi riippuen tarpeellisia ominaisuuksia voivat olla laajennettu muisti, suorituskykyisempi tallennustila tai prosessori, joka mahdollistaa suuren laskentatehon. OVH:n dedikoidut palvelimet erottuvat lisäksi tehokkaan kaistanleveytensä ja lisäpalveluidensa ansiosta. Voit myös hyötyä erityisesti verkkopeleissä hyödyllisestä Anti-DDoS-palvelusta, jopa 10 Gbit/s yksityisestä vRack-verkosta (virtuaaliräkistä) palvelimen yhdistämiseksi infrastruktuuriisi sekä RAID-laitteistosta. Valita dedicated hosting joka sopii tarpeisiisi.

Cloud hosting tai oma palvelin?

Kaksi pääelementtiä erottaa oma palvelin cloud-esiintymän. Ensimmäinen niistä on koneen puhdas suorituskyky: dedikoituun palvelimeen ei liity resursseja kuluttavia virtualisointitoimintoja, joten sen resurssit ovat käytettävissä maksimaalisesti. Toinen elementti koskee palvelimen hallinnointitasoa. Toinen koskee tason palvelimen hallinto. Dedikoitua palvelinta hallitset sinä itse, aina koneen asetuksista ylläpidettäviin tietoihin ja niiden turvaamiseen. Saat siten mahdollisuuden hyödyntää edistyneempää asennusta, joka on välttämätön monissa ammattikäytön kohteissa. Näin saamasi täydellinen vapaus onkin dedikoitujen ratkaisujen suurin etu. Jos haluat teknisten haasteiden sijasta keskittyä mieluummin projektiisi, Public Cloud -instanssi on sinulle sopivin valinta. Haluatko vain verkkosivun? Ajattele hosting, joka tarjoaa majoitusta edullisemmin ja kokoonpano tukee täysin OVH.

Oma palvelin mitä?

Oma palvelin on käyttää monia: big data, koneoppiminen, sivuston hosting- ja web-sovelluksia, pesu- ja taaksepäin, virtualisointiin infrastruktuurin palvelinklusterin, sovellukset (CRM, ERP) liiketoiminnan tai vielä hosting pelejä rivi. Siksi tarjoamme monenlaisia dedikoituja palvelimia, jotka vastaavat erilaisiin ja tietynlaisiin tarpeisiin. Kaupalliset ja tekniset tiimimme auttavat sinua toteuttamaan projektisi ja valitsemaan omia tarpeitasi parhaiten vastaavan palvelimen.