vCloud DatacenterSiirry Hybrid Cloud -palveluun

Yritykset, joiden oma konesali voi olla kuormitettu, voivat joutua miettimään siirtymistä Hybrid Cloud -palveluun. VCloud Datacenter -palvelulla voi yhdistää yrityksen sisäiset pilvisovellukset ulkoiseen pilveen ilman sovelluksien yhteensopivuusongelmia tai kirjanpitohankaluuksia.

VMwaren myöntämä ‟vCloud Datacenter”-sertifikaatti takaa OVH:n asiakkaille Dedicated Cloud -arkkitehtuurin ja -teknologioiden yhteensopivuuden johtavan virtualisointitekniikan kanssa. ‟Tämä sertifiointi on tunnustus VMware-teknologioiden hallitsemisesta sekä OVH:n palveluiden esiinnostamiseksi” iloitsee Miroslaw Klaba, OVH:n tuotekehitysjohtaja.
OVH:n asiantuntemus liiketoiminnan tukena

OVH ei tyydy vain VMwaren vCloud Datacenter -standardeihin vaan tarjoaa myös ulkoista pilveä täyttääkseen yritysasiakkaiden tarpeet.

Dedicated Cloud pohjautuu OVH:n omaan 3 Tb/s kapasiteetin kuituverkkoon ja 33 liikenteenvaihtopisteeseen. Komponentit, jotka ovat Dedicated Cloud -infran taustalla, on yhdistetty myös yksityiseen VLANiin ja ovat täysin eristettyjä julkisesta verkosta. Asiakkaat voivat siis luottaa, että heidän Dedicated Cloudin suorituskyky on taattu.

Luonnollisesti kaikki vaadittavat resurssit yrityksesi Dedicated Cloud -infran päivittämistä varten ovat saatavilla on demand -muotoisena. Tiedostosäilöt, isäntäkoneet, verkko, IP-osoitteet ja lisenssit voidaan toimittaa 5 minuutissa.