Hallitse Dedicated Cloudiasi vCloudilla

OVH ja VMware tarjoavat sinulle vCloud-lisenssiä esi-asennettuna Dedicated Cloudiisi ja automaattisesti jaeltuna kaikille palvelimille ja koneille tuotepaketin piirissä.
OVH hallitsee automaattista jakelua, päivityksiä ja optimaalisia asetuksia, jättäen sinulle virtualisointiratkaisuihin keskittymisen.
Ota ensiaskeleet virtualisointiin "as a service" tämän ainutlaatuisen palvelun avulla.

Palvelinkeskus


Dedikoidussa hostatussa infrastruktuurissasi

Dedikoidun Cloudin vCloudissa otat askeleen lähemmäs pilvipalveluiden maailmaa ja fyysisten resurssien abstraktiota. Saat oman dedikoidun infran, vCentren (VMwaren virtualisointiratkaisun) ja vCloud Directorin (asiakasohjelma virtuaalikoneiden hallintaan). Myös verkko on dedikoitu!

Vapauta itsesi admintehtävistä, päivityksistä ja resurssien ylläpidosta: vCloud tekee kaiken puolestasi.

Saat taatut määrät prosessori- ja muistimäärää infrastruktuuriasi varten ja voit muuttaa niiden määrää tarvittaessa.
Kaiken kattava paketti

OVH tarjoaa sinulle aloitustuotteita, joista jokainen sisältää:

  • VMware vCloud lisenssit
  • Kaksi palvelinta (host)
  • Kaksi räkkiä (datastoret)
  • Taattu 100 % SLA
  • Yksityinen verkkoNäihin paketteihin sisältyy kaikki. Muutamissa minuuteissa olet valmis käyttämään Dedicated Cloud -ratkaisua sekä virtuaalikoneita.
Lisätiedot vCloud
Dedicated Cloud vCloud hostataan VMwaren vaatimukset täyttävällä alustalla. Lisäksi VMwaren Dedicated Cloudin alusta on vCloud Datacenter -sertifiointi, korkein ohjelmistotuottajan myöntämä sertifikaatti palveluntarjoajille.
Enterprise + -lisenssillä käyttöön saa kaikki VMwaren vCloudin ominaisuudet.vCloudin täysin hallitsemat ominaisuudet

VMWare High Availability

High Availability (korkea saatavuus) tarjoaa turvan laitevikojen ja käyttöjärjestelmävirheiden varalle. Palvelu seuraa virtuaalikoneitasi jatkuvasti. Mikäli yksi virtuaalikone kaatuu, se käynnistetään välittömästi toisella isäntäpalvelimella. Virtuaalikone saadaan siis käyttöön muutamassa minuutissa ilman toimia asiakkaan osalta.

VMware DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimoi Dedicated Cloud -infrastruktuuria ilman toimien tarvetta omalta puoleltasi. Tapahtuipa infrastruktuurissasi mitä tahansa käyttöpiikkejä, tämä tekniikka jakaa virtuaalikoneiden kuormaa eri isäntäpalvelinten kesken, joten voit keskittyä tuotantoon samalla kun klusteripohjaiset maksut pysyvät alhaisina.
VMware vShield Edge*

vShield Edgellä voi eristää virtuaalikoneet (VM) erillisiin "porthyperFeatureGroupseihin". Ryhmän sisällä, kaikki VM:t voivat jutella toisilleen. Ne eivät voi kommunikoida kuitenkaa muualle verkkoon.

VMware vNetwork Distributed Switch*

Keskitetyt resurssit, hallinnointi sekä virtuaalikoneiden valvonta re-hypergroupingin avulla klustereittain. vNetwork Distributed Switch mahdollistaa sinun määritellä verkon palvelutasoa (QoS) eri VMwaren verkon ominaisuuksille säätämällä niiden maksimikaistaa.
VMware Hot Add

Hot Add -ominaisuuden ansiosta projektisi eivät enää takkuile, sillä se mahdollistaa virtuaalikoneelle varatun prosessori- ja muistiresurssimäärän noston! Toiminto suoritetaan välittömästi ilman toimintakatkosta. Lisäksi operaatio ei ole monimutkainen — sinun täytyy vain siirtää hiiren kursoria!
Käyttäjäominaisuudet

VMWare Thin Provisioning

Thin Provisioning vähentää levytilan tarvetta dynaamisen levyjakelun ansiosta. Virtuaalikoneillasi on oikea määrä levyä ilman levyn suorituskyvyn heikkenemistä. Tarvittavan levytilan määrä on myöskin pienempi, joten sijoitus- ja käyttökulut ovat alhaisemmat.

Virtuaalikoneiden luominen kauppapaikalla tai OVF:ssä.

Voit pakata ja jakaa virtuaalikoneesi VMware Marketplace -alustan avulla. Löydät satoja esikonfiguroituja virtuaalikoneita. Lisäksi .ofv-tiedostot voidaan suorittaa välittömästi yksinkertaista käyttöönottoa ajatellen.
*: Ominaisuus saatavilla pian Dedicated Cloudissa