Hallitse Dedicated Cloud -ratkaisuasi Hyper-V:llä

Uutta: Hyper–V-hypervisorin avulla Windows-lisenssit ovat ILMAISIA kaikille virtuaalikoneillesi!
OVH ja Microsoft tarjoavat Dedicated Cloud -ympäristöön valmiiksi esiasennettua Microsoft Hyper-V -virtualisointiratkaisua tuotepaketin piirissä.
OVH huolehtii automaattisesta käyttöönotosta, päivityksistä ja optimaalisista konfiguraatioista, jonka avulla sinä voit keskittyä virtualisointiratkaisusi käyttöön.
Ota ensiaskeleet virtualisointiin "as a service" tämän ainutlaatuisen palvelun avulla.

Palvelinkeskus


Dedikoitu hosted infrastruktuuri

Dedicated Cloudin & Hyper-V:n kanssa palveluna saat oman dedikoidun infrastruktuurin, dedikoidun Virtual Machine Managerin (Microsoft-virtualisointiratkaisu) ja System Center Virtual Machine Manager Console (SCVMM: asiakasohjelma, jolla hallitset virtuaalikoneitasi). Jopa verkko on vain sinulle varattu!

SCVMM-käyttöliittymässä näet isäntäpalvelimet, OVH:n datasäilöt ja käyttöönottamasi virtuaalikoneet.

Kaiken kattava paketti

OVH tarjoaa sinulle aloitustuotteita, joista jokainen sisältää:

  • Microsoft Hyper-V linsessit
  • Kaksi isäntäpalvelinta (hostia)
  • Kaksi datasäilöä (datastoret)
  • Taattu 100 % SLA
  • Yksityinen verkko
  • Ilmaiset Windows-lisenssit virtuaalikoneellesi.Näihin paketteihin sisältyy kaikki. Muutamissa minuuteissa olet valmis käyttämään Dedicated Cloud -ratkaisua sekä virtuaalikoneita.
Lisätiedot Hyper-V
Dedicated Cloud Hyper-V:llä isännöidään Microsoftin vaatimukset täyttävällä alustalla. Tämän lisäksi Dedicated Cloudin alusta on osa Cloud OS Network -ohjelmaa. OVH tarjoaa käyttöösi kaikki Hyper-V:n ominaisuudet.High Availability

High Availability tarjoaa suojaa rauta- ja käyttöjärjestelmävikoja vastaan. Palvelu mahdollistaa virtuaalikoneiden seurannan, joten mikäli yksi kone menee alas, High Availability varmistaa, että se uudelleenkäynnistetään automaattisesti toisella Dedicated Cloud -palvelimella. Tämän johdosta virtuaalikoneesi on käytettävissä uudelleen minuutissa täysin automaattisesti.

Live Migration

Live Migration -ominaisuuden (vMotion) avulla voit siirtää virtuaalipalvelimesi isäntäkoneelta toiselle yhdellä klikkauksella. Tähän ei liity palvelukatkosta: virtuaalikoneen muisti ja levytila siirtyvät välittömästi. Ja koska myös verkko on virtualisoitu, virtuaalikoneiden verkkoyhteys säilyy käytössä katkeamatta.
Storage migration

Voit siirtää virtuaalikoneidesi levyt yhdeltä datasäilöltä toiselle ilman palvelukatkosta. Storage Migration -palvelun avulla voit valita virtuaalikoneen datan migraation toiselta fyysiseltä levypakalta toiselle.

Performance resource optimization

Tämä ominaisuus mahdollistaa virtuaalikoneiden laskentakuorman hajauttamisen eri isäntäkoneille saman infran sisällä. Jos yksi virtuaalikone kuluttaa enemmän resursseja kuin muut, resurssioptimointiominaisuus siirtää sen toiselle, vähemmän kuormitetulle isäntäkoneelle.
System Center Operation Manager*

System Center Operation Managerin ansiosta sinulla on infran, virtuaalikoneiden ja Windows-järjestelmäviestien valvontaan tarkoitettu työkalu.

Storage IO -kuormantasaus

Voit määritellä sääntösi ja asetuksesi virtuaalikoneiden I/O-laadun hallintaa varten.
Storage QoS

Storage QoS mahdollistaa virtuaalikoneiden tiedostosäilö-I/O-laadun hallinnan. Voit tarkkailla tiedostosäilöjesi pullonkauloja kuormantasausta ja suorituskyvyn parannusta varten.
*: Ominaisuus saatavilla pian Dedicated Cloudissa