Hallinnoi Dedikoitua Cloudia Azure Pack -palvelulla

Uutta: Azure-hypervisorin avulla Windows-lisenssit ovat ILMAISIA kaikille virtuaalikoneillesi!
OVH ja Microsoft tarjoavat Dedicated Cloud -ympäristöön valmiiksi esiasennettua Microsoft Azure -virtualisointiratkaisua tuotepaketin piirissä.

Palvelinkeskus


Dedikoitu hosted infrastruktuuri

Dedicated Cloud Azure as a Service -palvelulla olet askeleen lähempänä pilvimaailmaa ja fyysisten resurssien läpinäkyvyyttä. Sinulla on täysin omaan käyttöösi varattu infra, Virtual Machine Manager (Microsoftin virtualisointiratkaisu) ja dedikoitu Azure-ratkaisu (asiakasohjelma virtuaalikoneiden hallinnointiin). Jopa verkko on varattu vain sinulle!

Voit vapauttaa itsesi järjestelmäylläpitotehtävistä, päivityksistä ja resurssihallinnoinnista: Azure Pack hoitaa kaiken tämän puolestasi. Sinulla on aina tietty määrä prosessori- ja muistiresursseja infrallesi varattuna jotka muuttuvat kun niitä tarvit.

Kaiken kattava paketti

OVH tarjoaa sinulle aloitustuotteita, joista jokainen sisältää:

  • Microsoft Azure Pack -lisenssit sisältyvät.
  • Kaksi isäntäpalvelinta (hostia)
  • Kaksi datasäilöä (datastoret)
  • Taattu 100 % SLA
  • Yksityinen verkko
  • Ilmaiset Windows-lisenssit virtuaalikoneellesi.Näihin paketteihin sisältyy kaikki. Muutamissa minuuteissa olet valmis käyttämään Dedicated Cloud -ratkaisua sekä virtuaalikoneita.
Lisätiedot Azure
Dedicated Cloud Azure Pack takaa isännöinnin alustalla joka noudattaa Microsoft Publisher -sääntöjä. Dedicated Cloud Platform powered by Microsoft on myös osa Cloud OS Network -ohjelmaa. OVH pilvi mahdollistaa kaikkien Azure-toimintojen käytön.Täysin Azuren hallinnoimat ominaisuudet

High Availability

High Availability tarjoaa suojaa rauta- ja käyttöjärjestelmävikoja vastaan. Palvelu mahdollistaa virtuaalikoneiden seurannan, joten mikäli yksi kone menee alas, High Availability varmistaa, että se uudelleenkäynnistetään automaattisesti toisella Dedicated Cloud -palvelimella. Tämän johdosta virtuaalikoneesi on käytettävissä uudelleen minuutissa täysin automaattisesti.

Performance resource optimization

Tämä ominaisuus mahdollistaa virtuaalikoneiden laskentakuorman hajauttamisen eri isäntäkoneille saman infran sisällä. Jos yksi virtuaalikone kuluttaa enemmän resursseja kuin muut, resurssioptimointiominaisuus siirtää sen toiselle, vähemmän kuormitetulle isäntäkoneelle.
NVGRE-verkot

Azure Pack -ratkaisulla voit luoda eri verkko-osioita ja tämän ansiosta eriyttää virtuaalikoneesi toinen toisistaan ja myös julkisesta Internetistä.

NAT-sääntöjen hallinta

Konfiguroi ohjaussäännöt julkisten- ja ei-julkisten IP-osoitteiden kesken asettaaksesi vain tietyt IP-osoitteet saataville julkisesta Internetistä.
Käyttäjäominaisuudet

Tuo virtuaalikoneesi

OVH tarjoaa virtuaalikoneiden tuomisen (import; vhdz-tiedostot) mahdollisuutta FTPS-protokollalla. Voit siis suorittaa olemassa olevan infran migraation Dedicated cloud Azure -palveluun.

Täysi www-pohjainen käyttöliittymä

Dedicated Cloud Azure as a Service -palvelun kanssa saat käyttöösi www-käyttöliittymän jotta voit hallinnoida infraa, luoda virtuaalikoneita sekä konfiguroida verkkoja ja eri resursseja.