OVH:n verkkoTaattu kaistanleveys

OVH takaa 40 Gb/s kapasiteetin. Olemme rakentaneet laajan verkkoinfran, jonka avulla pidämme Dedicated Cloudin latenssin pienenä!

Kaikki on kahdennettu

Kaikki on mietitty rautatasolta lähtien selättääksemme kaikki ongelmatilanteet. Palvelimilla on kaksi virtalähdettä, jotka on kiinni eri sähköverkoissa. Ne vat yhteydessä kahteen eri kytkimeen ja verkot, joihin koneet yhdistetään on myös kahdennettu. Minkä tahansa alueen vikatilanne ei vaikuta infraasi!
Uniikki VLAN

Dedicated Cloudisi levytilat ja palvelimet on varattu vain sinun käyttöösi. Näiden välinen yhteys tapahtuu yksityisessä VLANissa, dataa ei nähdä ulkopuolelta ja olet täysin turvassa!
SSL VPN

Käytä VPN:ää (Virtual Private Network) hallitaksesi infraa yhden asiakaskäyttöliittymän pisteen kautta. Tämä verkko on täysin SSL-salattu. vCenterin käyttö on turvallista, helppoa ja mukautuu projektin erilaisiin tarpeisiin sen alusta loppuun. Sinä valitset tietoturvatason, joko avoin (kehitys), suljettu (tuotanto) tai dynaaminen (tulos).
On demand -IP-osoiteavaruus

Voit milloin tahansa tilata esikonfiguroidun IP-lohkon. Tilaus tapahtuu parilla klikkauksella hallintapaneelista. Saat listan IP-osoitteista, jotka voit ottaa käyttöön alle minuutissa. Ja nämä ovat valmiiksi internetiin näkyviä! Huomaathan, että nämä IP:t eivät ole OVH:n vaan täysin sinun!