Hallitse Dedicated Cloudia VMWare vSpherellä

OVH ja VMware tarjoavat vSphere 6.X (tai 5.X) -lisenssin esiasennettuna Dedikoituun Cloudiin, josta se automaattisesti jaetaan muille palvelimille ja räkeille tuotepaketin piirissä.
OVH hallitsee automaattista jakelua, päivityksiä ja optimaalisia asetuksia, jättäen sinulle virtualisointiratkaisuihin keskittymisen.
Ota ensiaskeleet virtualisointiin "as a service" tämän ainutlaatuisen palvelun avulla.
Palvelinkeskus


Hostattu dedikoitu infrastruktuuri

Dedikoidun Cloud vSpheren kanssa, saat oman dedikoidun infrastruktuurin, dedikoidun vCenterin (VMware virtualisointiratkaisun) ja vSpheren (asiakasohjelma, jonka avulla hallitset virtuaalikoneita). Jopa verkko on dedikoitu!

Voit tarkastella isäntäkoneita ja tiedostosäilöjä vSphere-käyttöliittymässä kuten myös luomiasi virtuaalikoneita.

Kaiken kattava paketti

OVH tarjoaa sinulle aloitustuotteita, joista jokainen sisältää:

  • VMwaren vSphere-lisenssit
  • Kaksi palvelinta (hostia)
  • Kaksi räkkiä (datastoret)
  • Taattu SLA 100 %
  • Yksityinen verkkovSpheren personointi


OVH:n lisäosat

OVH on lisännyt toiminnallisuuksia vSphere-hallintaliittymään* (työasema- ja selainpohjainen asiakasohjelma) helpottamaan Dedicated Cloudin ohjausta.


- OVH Dedicated Cloud:

Mahdollistaa ylimääräisten isäntäpalvelimien tilauksen 5 minuutin toimitusajalla.

- OVH Network:

Mahdollistaa pääsyn IP-listalle ja käytön tilaan sekä niiden reverseihin.

- OVH Storage:

Mahdollistaa ylimääräisen tallennustilan lisäyksen 5 minuutin toimitusajalla.


Kestävyystesti

Uudelleenkäynnistyksen sääntöjen (HA), palvelun jatkuvuuden (Fault Tolerance) sekä kuormantasauksen (DRS) testaamiseksi kestävyystesti simuloi isäntäpalvelimen verkon katkaisua. Näin voidaan testata asennettua korkean käytettävyyden mekaniikkaa.*: Saatavilla olevat lisäosat vSphere 5.5. versiosta alkaen. Selainpohjainen asiakasohjelma saatavilla vSphere 5.0 versiosta alkaen.
Lisätiedot
Dedicated Cloud vSpherellä takaa, että Cloudisi on VMwaren tekniset vaatimukset täyttävällä alustalla. Lisäksi VMwaren Dedicated Cloudin alustaa pyörittää vCloud Datacenter -sertifiointi, korkein ohjelmistotuottajan myöntämä sertifikaatti palveluntarjoajille.
Enterprise + -lisenssin ansiosta käyttöön saa kaikki VMwaren vSpheren ominaisuudet.VMWare High Availability

High Availability (korkea saatavuus) tarjoaa turvan laitevikojen ja käyttöjärjestelmävirheiden varalle. Palvelu seuraa virtuaalikoneitasi jatkuvasti. Mikäli yksi virtuaalikone kaatuu, se käynnistetään välittömästi toisella isäntäpalvelimella. Virtuaalikone saadaan siis käyttöön muutamassa minuutissa ilman toimia asiakkaan osalta.

VMware vMotion

Voit siirtää käytössä olevat virtuaalikoneesi yhdeltä isäntäkoneelta toiselle vMotionin avulla, vain yhdellä klikkauksella. Siirto ei aiheuta palvelukatkosta: virtuaalikoneen aktiivinen muisti ja levytila siirretään välittömästi. Lisäksi, koska myös verkko on virtualisoitu, säilyttävät virtuaalikoneet verkkoyhteyden ja verkkoidentiteettinsä siirron aikana. Tämän ansiosta palvelimella tehty huoltotyö ei vaikuta loppukäyttäjään.
VMware DRS

Distributed Resource Scheduler (DRS) optimoi Dedicated Cloud -infrastruktuuria ilman toimien tarvetta omalta puoleltasi. Tapahtuipa infrastruktuurissasi mitä tahansa käyttöpiikkejä, tämä tekniikka jakaa virtuaalikoneiden kuormaa eri isäntäpalvelinten kesken, joten voit keskittyä tuotantoon samalla kun klusteripohjaiset maksut pysyvät alhaisina.

VMware vNetwork Distributed Switch*

Keskitä virtuaalikoneidesi jakelu, hallinta ja monitorointi käyttäen Combination network -klusteria. VNetwork Distributed Switch mahdollistaa erityisen palvelulaatuasetuksen (QoS) käyttämisen eri verkoille, maksimikaistaleveyden varaamalla.
VMware Storage vMotion

Voit siirtää virtuaalikoneesi tiedostoja tiedostosäilöstä toiseen ilman katkoja. Storage vMotion varmistaa toimintojen yhtenäisyyden. Mikäli tiedostosäilöllesi suoritetaan ajastettua huoltoa, tämä palvelu on silti käytössä. Ominaisuus on erityisen kätevä hankkiessasi uusia tiedostopalvelimia ja halutessasi tehdä migraation.

VMware Hot Add

Hot Add -ominaisuuden ansiosta projektisi eivät enää takkuile, sillä se mahdollistaa virtuaalikoneelle varatun prosessori- ja muistiresurssimäärän noston! Toiminto suoritetaan välittömästi ilman toimintakatkosta. Lisäksi operaatio ei ole monimutkainen — sinun täytyy vain siirtää hiiren kursoria!
VMWare Update Manager

Isäntäkoneiden päivitys on suorastaan lasten leikkiä Update Manager -sovelluksen avulla. Kaikki tehtävät ovat automatisoituja ja kojelauta tarjoaa yleisnäkymän päivityksien tilasta ja myös Dedicated Cloud -alustalle asennetuista päivityksistä. Päivityksien hallinta on tämän ansiosta paljon helpompaa, infrasi ollessa samaan aikaan suojattuna tunnettuja bugeja ja tietoturva-aukkoja vastaan.

VMWare API vStorage

Dedicated Cloud -infrasi suojaaminen on helppoa vStorage APIn avulla. Tämä ohjelmointikäyttöliittymä mahdollistaa infran virtuaalikoneiden varmuuskopioinnin keskitettyä varmuuskopiota tai virtuaalikonetta käyttäen. Tämän johdosta jokaiselle virtuaalikoneelle ei tarvitse enää asentaa varmuuskopiosovellusta.
VMWare Thin Provisioning

Thin Provisioning vähentää levytilan tarvetta dynaamisen levyjakelun ansiosta. Virtuaalikoneillasi on oikea määrä levyä ilman levyn suorituskyvyn heikkenemistä. Tarvittavan levytilan määrä on myöskin pienempi, joten sijoitus- ja käyttökulut ovat alhaisemmat.

Virtuaalikoneiden luominen kauppapaikalla tai OVF:ssä.

Voit pakata ja jakaa virtuaalikoneesi VMware Marketplace -alustan avulla. Löydät satoja esikonfiguroituja virtuaalikoneita. Lisäksi .ofv-tiedostot voidaan suorittaa välittömästi yksinkertaista käyttöönottoa ajatellen.
VMware Data Protection*

Voit hallinnoida virtuaalikoneiden varmuuskopioita helposti Data Protection -palvelulla. OVH tarjoaa Data Protection -ISOn ja sinun täytyy vain ottaa se käyttöön ja antaa käyttöliittymämme johdattaa sinua sen käytössä.

VMware Storage I/O Control

Storage I/O Control mahdollistaa sääntöjen ja asetuksien määrittelyn virtuaalikoneiden I/O-nopeutta ja -laatua varten.
VMware network I/O Control

Network I/O Control -ominaisuuden avulla voit määritellä eri säännöt jokaiselle virtuaalikoneelle ja sovellukselle 100-prosenttista saatavuutta varten. Mahdollisessa ruuhkatilanteessa resursseja varataan korkeamman prioriteetin sovelluksille.
*: Ominaisuus saatavilla pian Dedicated Cloudissa