OVH:n eroavaisuudetOVH tarjoaa käyttövalmiita hypervisoreita ja tämän johdosta hyvän käyttökokemuksen integroimalla eri palveluita hypervisoriin laajennusosien kautta, jotka ovat saatavilla hallintapaneelissa.
Resurssien hallinta


VirtualScope virtuaalikoneiden seurantaan

Miten infran ja virtuaalikoneiden kuluttamien resurssien määrän saa selville?

Koska hypervisorit itsessään eivät tarjoa yleistä näkymää infrastruktuurin ja virtuaalikoneiden seurantaa varten, OVH on kehittänyt vScope-nimisen työkalun tähän tarkoitukseen. vScopella näkee yleisnäkymän koko infrastruktuurista, yksityiskohdaiset tiedot jokaisesta virtuaalikoneesta ja hälytykset mikäli asetettu kuormituksen hälytysraja saavutetaan (prosessori/RAM/kaistanleveys/verkko/IO-kulutus). Pääsy vScopeen on turvallinen OVH:n VPN-yhteyden kautta, joka suojaa Dedicated Cloud -infrastruktuuria ei-toivotuilta yhteydenotoilta.

Lue lisää.
Toissijaiset isäntäkoneet

Jos kaikista varotoimenpiteistä huolimatta yhdellä isäntäkoneella on toimintakatkos, miten virtuaalikoneet toimivat silloin?

Infrastuktuuria seurataan jatkuvasti. Mikäli seurantajärjestelmä havaitsee vikaantuneen isäntäkoneen, virtuaalikoneet uudelleenkäynnistetään infran toisella isäntäkoneella käyttäen High Availability -työkaluja, jotka hypervisor-ympäristöt tarjoavat. Varaisäntäkone lisätään virtuaaliseen konesaliin alle 15 minuutissa, joka pitää sisällään vikaantuneen isäntäkoneen konfiguraation. Lopuksi kuormantasausjärjestelmä varmistaa virtuaalikoneiden toiminnan tasaamisen.
Resurssien testaus muutaman tunnin ajan

Miten voin olla varma, että L-isäntäkoneet ovat riittäviä aloituspakettina kriittisten sovellusten sujuvaa toimintaa ajatellen?

Uusien isäntäpalvelinten testaamiseksi niitä voi yksinkertaisesti vuokrata muutaman tunnin ajan. Tämän jälkeen vuokrausaikaa on mahdollista ostaa lisää ja vaihtaa kuukausilaskutukseen milloin tahansa Web-hallintapaneelin kautta.
Resurssien lisäys minuutissa

Satunnainen kuormituspiikki voi kaataa koko sivuston riippumatta siitä, miten hyvin sen isännöinti on järjestetty. Miten tähän voi varautua mahdollisimman lyhyellä aikavälillä?

OVH tarvitsee asiakkaan lisäresurssien varaamiseen vain yhden minuutin riippumatta siitä, onko tarvittava lisäresurssi muistia, prosessoritehoa, tallennustilaa tai I/O-suorituskykyä. Se voi olla vaikka näitä kaikkia.
Konfiguraation testaus isäntäpalvelimen virhetilannetta simuloimalla

Miten voin olla varma isäntäpalvelimen häiriönsietokyvystä?

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella isäntäpalvelinta hypervisorissa nähdäksesi ”Reboot”-ominaisuuden. Tämä voi kaataa minkä isäntäpalvelimen tahansa, ja sillä voidaan varmistaa järjestelmän toimivuus.

Admin-hallinta


Hallintapaneeli

Mistä löydän laskutusosion?

Hallintakäyttöliittymä täydentää valittua hypervisoria. Web-hallintapaneelissa asiakas voi nähdä yhdelle sivulle koottuna koko virtuaalisen konesalin laskutustiedot. Tämä käyttöliittymä mahdollistaa myös koko infrastruktuurin ja lisenssien hallinnan.

Verkkohallinta


Tietoturvallinen vCenter-yhteys

Voinko hallita ja rajoittaa vSphere-asiakasohjelmaan pääsyä?

Pääsy vCenteriin – Dedicated Cloud -hallintatyökaluun – voidaan rajoittaa ja määritellä Web-hallintapaneelin kautta, johon on kaksi vaihtoehtoa. Avoimella yhteystavalla voit yhdistää vSphere-asiakasohjelmaan mistä IP-osoitteesta tahansa käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rajoitetulla yhteydellä voit määritellä IP-osoitteita tai IP-osoiteavaruuden, joista on sallittua yhdistää vSphereen.
Geolokalisoidut IP-osoitteet

Kun sivustot ovat ulkomaisten asiakkaiden, he saattavat haluta IP-osoitteen sijaitsevan heidän maassaan.

OVH tarjoaa mahdollisuuden RIPE-osoiteavaruuksien geolokalisointiin suoraan asiakkaan omaan maahan.

Miten IP-osoitteen reversen muutos onnistuu?

OVH-liitännäisten osiossa ”OVH Network”, voit vaihtaa ja päivittää reverseosoitteita edellyttäen, että niihin on jo liitetty verkkotunnus.
RIPE-lohkon kustomointi

Asiakkaat haluaisivat personoida IP-osoiteavaruuksien whois-kyselyssä näkyviä tietoja, onko tämä mahdollista?

OVH tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden muokata RIPE-osoiteavaruuden tietoja. Voit määritellä Web-hallintapaneelin kautta verkkonimen, kuvauksen ja maan, jossa IP-osoiteavaruus sijaitsee.
Miten suojata pääsy Dedicated Cloud -ympäristöön?

Asiakas voivat aktivoida VPN-palvelun kirjautumalla hänen omaan Dedicated Cloud -palveluunsa. Virtuaalisen konesalin osiossa ”OVH Network” on painike ”Aktivoi VPN”. Lisäksi asiakasohjelmiston voi asentaa tietokoneelle tai mobiililaitteelle, jossa on Android tai iOS.

Virtuaalikoneiden hallinta


Windows-lisenssit

Voiko Windows-lisenssin omaavat virtuaalikoneet monistaa?

Valitse SPLA-lisenssit tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen Web-hallintapaneelin kautta. Kun SPLA-lisenssi on varmistettu, asiakas voi tämän jälkeen monistaa niin monta Windows-virtuaalikonetta kuin hän haluaa. Laskutus tapahtuu tämän jälkeen kuukausittain jokaiselle isäntäkoneelle, jossa pyörii vähintään yksi Windows-virtuaalikone, isäntäkoneen koon mukaisesti: 161,20 /kk S- tai M-isäntäkoneille, 322,40 /kk L- ja 595,20 /kk XL-isäntäkoneelle. Lisäksi VMware-lisenssin hinta lisätään kokonaishintaan.