Suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaanOVH tarjoaa monivuotisella asiantuntijuudella web-ratkaisuille vakaan ja korkean saatavuuden infrastruktuurin. Asiakkaan ainoana huolena on tiedostojen siirto palvelimelle ja nettisivuston sisällön päivitys!

Ainutlaatuisella anti-DDoS-ratkaisullaan OVH pitää huolen siitä, että webhotelli on aina käytettävissä, jopa hyökkäystapauksessa!

Tämä suojaus on erittäin olennainen, kuten Octave Klaba toteaa: « Kysymys ei ole siitä, että tarvitseeko anti-DDoS-suojaa vaan siitä, milloin ensimmäinen DDoS-hyökkäys tapahtuu. »Mitä tarkoittaa DDoS?

DDoS-hyökkäyksen tarkoituksena on kaataa sivusto kuormittamalla palvelimen kaistaa tai monopolisoimalla sen resursseja. Yleensä tavatuissa tapauksissa kyseessä on tason 7 hyökkäys, kaikkein korkein taso, joka perustuu PHP-massapyyntöihin järjestelmän ylikuormittamiseksi.Hyökkäyksen uhka on nykyään arkipäivää tietotekniikan ja tarvittavien välineiden demokratisoituessa. Ainoastaan hyökkäysten määrä ei ole kasvussa vaan myös niiden kokonaiskuormittavuus on kasvanut eli niiden voimalla voidaan vahingoittaa yhä raskaampia infrastruktuureja.Turvallisuus OVH:n tapaan

OVH:n prioriteettina on aina ollut asiakkaiden online-sovellusten turvallisuus ja jatkuvuus. Vuosien kuluessa kokemus on opettanut odottamaan, hallitsemaan ja ehkäisemään hyökkäyksiä. Dedikoiduille palvelimille ja Cloud-tuotteille on kehitetty älykkäitä ja lujia työkaluja massiivisia hyökkäyksiä vastaan.Näitä työkaluja on kehitetty ja otettu käyttöön toisissa tuotteissa, kuten webhotelleissa, joissa ei ennen ollut näin hyvää suojausta. Ennen oli pakko sulkea koko massiivisten pyyntöjen kohteena ollut sivusto kokonaan, jotta hyökkäys ei olisi vahingoittanut koko palvelua ja muita asiakkaita.

Nykyään OVH on integroinut hyökkäyksiä vastaan VAC-teknologiaan perustuvan mitigaatioratkaisun. Ratkaisu yhdistää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka analysoivat reaaliaikaisesti ja nopeasti liikennettä. Hyökkäykset tunnistetaan ja ne pysäytetään, samalla laillinen liikenne saa edetä. Kuormantasaus hoituu paremmin kun PHP-FPM:n avulla palvelimet muuttuvat reaktiivisemmiksi. Palvelimen tukehtumisesta ei ole enää pelkoa.

Lisätietoja anti-DDoS-suojauksesta.