Cloud OS NetworkMicrosoft-pilven isännöinti täydellä luottamuksella

OVH on osa Microsoft Cloud OS Network -ohjelmaa. Tämä ohjelma sisältää hosting- ja pilvipalvelutarjoajia ympäri maailman. Dedicated Cloud -käyttäjät voivat täten olla varmoja että Hyper-V as a Service (joka pohjautuu System Center Virtual Machine Manager -sovellukseen) -ja Azure as a Service -ratkaisut on otettu käyttöön osana valvottua yhteistyöratkaisua, perustuen Microsoft-standardeihin.
OVH:n asiantuntemus liiketoiminnan tukena

OVH ei ole suuntautunut vain yksinkertaisesti integroimalla Microsoft-virtualisointiratkaisuja Dedicated Cloud -ympäristöön vaan tarjoamme myös ulkoista pilveä jokaisen yrityksen liiketoimintatarpeita ajatellen.

Dedicated Cloud pohjautuu OVH:n omaan 3 Tb/s kapasiteetin kuituverkkoon ja 33 liikenteenvaihtopisteeseen. Komponentit, jotka ovat Dedicated Cloud -infran taustalla, on yhdistetty myös yksityiseen VLANiin ja ovat täysin eristettyjä julkisesta verkosta. Asiakkaat voivat siis luottaa, että heidän Dedicated Cloudin suorituskyky on taattu.

Luonnollisesti kaikki vaadittavat resurssit yrityksesi Dedicated Cloud -infran päivittämistä varten ovat saatavilla on demand -muotoisena. Tiedostosäilöt, isäntäkoneet, verkko, IP-osoitteet ja lisenssit voidaan toimittaa 5 minuutissa.