ISCSI-tiedostosäilöt*

Datasäilö Thin Provisioning Hinta/tunti** Hinta/kk
1.2 TB iSCSI
SSD-Accelerated Storage
0,11 /tunti 73,18 /kk
3.3 TB iSCSI
SSD-Accelerated Storage
0,30 /tunti 197,18 /kk
6.6 TB iSCSI
SSD-Accelerated Storage
0,57 /tunti 383,20 /kk
13.2 TB iSCSI
SSD-Accelerated Storage
1,13 /tunti 755,20 /kk

*: saatavilla pian.

**Enimmäismäärä 28 päivältä, hintakattona kuukausihinta.
Haluatko iSCSI-datastoret infrastruktuuriisi?


Tilannekuvat

Tilannekuva on levykuva osiosi nykyhetkisestä datasta. Voit tarkastella tilannekuvia ja palauttaa datasi milloin tahansa vastaamaan ajankohtaa, jona tilannekuva otettiin.


Snapshotien lukumäärä
Snapshot tallennetaan partitiollesi
1 tunnin välein

Varmuuskopiot

Taataksemme palvelujesi jatkuvuuden ja välttääksemme tietojen menetyksen, OVH ottaa snapshotin (tilannekuvan) partitiostasi erillisen tukiraudan päälle.

Sisäiset varmuuskopiot
Samassa konesalissa
1—24 tuntia etukäteen

OVH tallentaa datan viimeisen 24 tunnin ajalta. Palauttaaksesi varmuuskopion, sinun täytyy avata häiriötiketti ja tilata maksullinen toimenpide.Data turvallisessa paikassa

Saat täysin eristetyn tallennustilan RAID-1- tai RAID-10-tilassa, joka varmistaa, että datasi on täydellisen turvassa. Data varastoidaan kahdelle levylle samanaikaisesti (mirror) ja luku tehdään satunnaisesti toiselta levyltä, jolloin dataa ei voi hävitä!

Tiedostosäilön liittäminen

Tiedostosäilö (datastore) voidaan kiinnittää Dedicated Cloudin virtuaaliseen konesaliin tai kokonaiseen Dedicated Cloudiin, riippuen säännöistä ja lähestymistavoista, joita haluat käyttää.
Kahdennettu infrastruktuuri

Infrastruktuuri koostuu kahdesta erillisestä fyysisestä palvelimesta, jotka ovat eri räkeissä. Nämä koneet on dedikoitu käyttäjälle ja ne saavat virtansa kahdesta erillisestä virtalähteestä. Kummallakin niistä on yhteys kovalevyille, jotka on yhdistetty SAS-tekniikalla. Toinen palvelin on master, toinen slave. Vikatilanteessa slavepalvelin ottaa vastuun toiminnasta automaattisesti, eristää masterin ja ottaa sen palvelut hoitaakseen. Tämä on täysin läpinäkyvä toiminto, eikä näy käyttäjälle mitenkään!

Huippuvarma verkko

Palvelimemme on kytketty verkkoon 10 Gb/s porteilla. Verkossa kaikki on tuplattu A:sta Ö:hön, joten sinulla on aina 2 väylää levytilaasi. Mahtava suorituskyky ja korkea saatavuus ilman pakettihävikkiä.