Mitkä ovat dedikoidun laitteiston hyödyt?Kaikki on dedikoitua

Jokainen Dedicated Cloud -infratruktuurin komponentti on dedikoitu, mikä tarkoittaa sitä, että ainoastaan sinulla on virtuaalikoneita fyysisillä palvelimilla (hosteilla) ja ainoastaan sinä hyödyt levyjen suorituskyvystä (datastoret). Virtuaalikoneiden suorituskyvyn voi optimoida jakamalla virtuaalikoneet oman infrastruktuurin eri osien välillä. Lisäksi Dedicated Cloudin ohjelmistoratkaisut ovat dedikoituja.
Yksityinen verkko

Dedicated Cloudin resurssit ovat dedikoituja ja sen verkko on täysin yksityinen. Jokaisessa Dedicated Cloudissa on vähintää kaksi yksityistä VLAN:ia (yksityistä verkkoa): toinen on infrastruktuurin toimintavarmuutta ja sisäistä verkkoa varten varattu hallinnointi-VLAN (ei konfiguroitavissa) ja toinen VLAN on yhdistetty Internetiin. Dedicated Cloudin Infrastuktuuri-malliin voi saada 4 000 dedikoitua VLAN:ia. Enterprise-mallissa voi aktivoida Nexus 1000v -lisäpalvelun, jonka avulla voi käyttää tuhansi VxLAN:eja samassa virtuaalikonesalissa, mikä eristää täydellisesti eri virtuaalikoneet.
Kaikki on vikasietoista

Jokainen infrastruktuurin elementti on kahdennettu. Palvelimen virtakaapelit, virtalähteet, levytila, reitittimet ja kytkimet ovat kaikki kahdennettuja ja kaikilla on yhteydet eri virtalähteisiin. Tämä mahdollistaa lähes 100 %:n SLA:n Dedikoidulle Cloudille.