Tutustu Dedicated Cloud -tuotteeseen

Dedicated Cloud -tuotteella saat käyttöösi 100% dedikoidun Cloud-infrastruktuurin, joka koostuu AMD-isäntäpalvelimista ja SSD-Accelerated tai Full SSD -datastoreista (NFS).

Monikäyttöinen ratkaisu kaikkiin projekteihin

Infrastruktuurisi virtualisointi on kokonaisuudessaan OVH:n hallinnoima VMwaren kehittämän vCenter + vSpheren ansiosta.
Saat kaiken Cloud -tuotteen tehokkuuden ja joustavuuden infrastruktuurisi hallintaan!

Tilaa ja saat pakettisi automaattisesti

Tarjoamme esikonfiguroituja (tai räätälöityjä) paketteja infrastruktuurisi käynnistämiseen. Infrastruktuurin toimitus sisältää:

  • 2 x AMD-Isäntäpalvelinta (vähintään)
  • 2x 1200 GB (vähimmäismäärä) datastorea
  • Pääsy vSphere-hypervisor -ohjelmaan, korkeakäyttöisesti konfiguroitu (HA) kaikilla saatavilla olevilla lisävalinnoilla tuotteeseen sisältyvän Enterprise Plus -lisenssin ansiosta.


Paketin toimitus tapahtuu arviolta 30 minuutin kuluessa, valitsemassasi OVH:n konesalissa Ranskassa tai Kanadassa. Kun pakettisi on käytettävissä, saat ilmoituksen sähköpostitse. Ilmoitus sisältää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joilla pääset kirjautumaan vSphere-käyttöliittymään. Kirjaudu vSphereen ja voit käyttää kaikkia virtuaalikoneita tarpeidesi mukaan.

Esikonfiguroimme jopa 2000 VxLANia, jotta voit käyttää yksityisiä verkkojasi ja rakentaa N-Tiers-infrastruktuureja virtuaalikoneidesi välille.

Defined Network VMware -ohjelmisto: NSX

NSX:llä, vShperen natiivilla ratkaisulla, järjestelmän tietoturvan käyttö on helppoa, ja pääset verkkopalvelujen kuten Firewall, VPN, kuormantasaaja, NAT tai DHCP kirjastoon. NSX sisältyy joihinkin esikonfiguroituihin paketteihin ja on lisävalintana räätälöidyissä paketeissa. Kaikki Software Defined Datacenter -tuotteet sisältävät NSX:n oletuksena.

Lisäpalvelut

Tutustu lisäpalveluihin, saatavilla muutamalla klikkauksella

Kuvat & lisenssit
Veeam Backup
IP-osoitteet
vRops
Kaistanleveys