Tutustu Dedicated Cloud -tuotteeseen

Dedicated Cloud -tuotteella saat käyttöösi 100% dedikoidun Cloud-infrastruktuurin, joka koostuu AMD-isäntäpalvelimista ja SSD-Accelerated tai Full SSD -datastoreista (NFS).

Monikäyttöinen ratkaisu kaikkiin projekteihin

Infrastruktuurisi virtualisointi on kokonaisuudessaan OVH:n hallinnoima VMwaren kehittämän vCenter + vSpheren ansiosta.
Saat kaiken Cloud -tuotteen tehokkuuden ja joustavuuden infrastruktuurisi hallintaan!

Paketin tilaus ja toimitus automaattista

Tarjoamme esikonfiguroituja (tai räätälöityjä) paketteja infrastruktuurisi käynnistämiseen. Infrastruktuurin toimitus sisältää:

  • 2 x AMD-isäntäpalvelinta (vähintään)
  • 2 x 1,2 TB Datastorea
  • Pääsy vSpheren hypervisor-ohjelmaan, korkeakäyttöisesti konfiguroitu (HA) kaikilla saatavilla olevilla lisävalinnoilla tuotteeseen sisältyvän Enterprise Plus -lisenssin ansiosta.


Paketin toimitus tapahtuu noin 30 minuutissa valitsemaasi OVH:n konesaliin Euroopassa (Saksa, Ranska tai Puola) tai Kanadassa. Saat sähköpostitse ilmotuksen, kun pakettisi on käytettävissä. Viesti sisältää käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi vSphere-käyttöliittymään kirjautumista varten. Kirjaudu vSphere-hypervisor-ohjelmaan käyttääksesi kaikkia virtuaalikoneitasi, tarpeidesi mukaan.

Esikonfiguroimme jopa 2000 VxLANia, jotta voit käyttää yksityisiä verkkojasi ja rakentaa N-Tiers-infrastruktuureja virtuaalikoneidesi välille.

Defined Network VMware -ohjelmisto: NSX

NSX:llä, vSpheren natiivilla ratkaisulla, järjestelmän tietoturvan käyttö on helppoa, ja pääset verkkopalvelujen kuten palomuuri-, VPN-, kuormantasaaja-, NAT- tai DHCP-kirjastoon. NSX sisältyy joihinkin esikonfiguroituihin paketteihin ja on lisävalintana räätälöidyissä paketeissa. Kaikki Software Defined Datacenter -tuotteet sisältävät NSX:n oletuksena.

Lisäpalvelut

Tutustu lisäpalveluihin, saatavilla muutamalla klikkauksella

Kuvat & lisenssit
Veeam Backup
IP-osoitteet
vRops
Kaistanleveys