# KÄYTTÖESIMERKIT


Dedicated Cloud

backup

Managed Veeam Backup

varmuuskopiointistrategia


Varmuuskopiointistrategia yksinkertaisemmaksi Managed Veeam BackupillaEräässä yliopistossa on sen nykyisille opiskelijoille "sosiaalisen verkon" eli sisällönvaihtoalustan, jota voivat käyttää kaikki opiskelijat, professorit ja hallinnollinen henkilökunta. Pikachatin lisäksi alustassa voi luoda julkisia tai yksityisiä ryhmiä tai liittyä niihin sekä tallentaa ja julkaista kaikentyyppistä sisältöä. Palvelua voi käyttää tietokoneelta tai mobiililaitteelta (älypuhelimilta, tableteilta) vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tutustutaan lähemmin palvelun varmuuskopiointistrategiaan.
Avaintiedot


  • 20 000 käyttäjää
  • Alusta käytettävissä 24/7
  • Dedicated Cloud, joka isännöi 13 VM
  • 100 MB rekisteröintejä tietokannassa
  • 100 GB tallennettuja tiedostoja

Spesifikaatiot


  • Liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelma 24 tunnin RPO:lla (Recovery Point Objective).
    (RPO: tallennetun datan enimmäisikä, jonka voi kadottaa häiriötilanteessa.)
  • Hallitut kulut
OVH:n tuottama ratkaisuYliopiston luoman sosiaalisen verkon infrastruktuuri on rakennettu kokonaan OVH:n Dedicated Cloudin päälle

Yliopiston luoman sosiaalisen verkon infrastruktuuri on rakennettu kokonaan OVH:n Dedicated Cloudin päälle. Infrastruktuurissa on kymmenittäin virtuaalikoneita: webpalvelimia (kuormantasaus virtuaalikoneen HAProxylla fault tolerance moodissa), tietokonepalvelinten klusteri, tiedostopalvelin, välimuistipalvelin ja ohessa kehityspalvelin (versiointijärjestelmällä) ja tuotantopalvelin, joita yliopiston IT-palvelun kehittäjät käyttävät päivittäin.

Varmuuskopiointistrategian määrittely

Varmuuskopiointistrategian käyttöönotto Managed Veeam Backupilla

Varmuuskopioidun virtuaalikoneen palautusInfrastruktuurin elementit
Managed Veeam Backup

12,40 /kk/VM-varmuuskopio

Tilaa