# KÄYTTÖESIMERKITKorkea saatavuus ja yhteistyösovellukset kahdella dedikoidulla palvelimellaG. Edouard, teollisuusyrityksen johtaja, haluaa etätiimeilleen suojatun yhteyden VPN:llä tehdäkseen huoltotyöaikatauluja, katsella kansioita ja teknisiä ohjeita. Työntekijöiden on myös päästävä tekemään yhteistyötä, infran on oltava optimaalisesti käytettävissä.
Avaintiedot


  • 3 Sovellukset (Extranet, GMMS, ryhmätyöohjelmat)
  • 1 VPN IPsec palvelu
  • 20 samanaikaiset mobiilikäyttäjät
  • Kansallinen pääsy ranskasta

Spesifikaatiot


  • Redundantti systeemi kahdella palvelimella takaa korkean saatavuuden
  • Master/Slave konfiguraatio yksinkertaisella vaihdolla
  • Palvelinten synkronointi yksityisessä verkossa
  • Monitorointi käynnistää Master > Slave vaihdoksen
  • Turvallinen yhteys (VPN)
OVH:n tuottama ratkaisu

Etäkäyttäjillä on pääsy pääpalvelimelle mobiililaitteiltaan (VPN IPsecin avulla). Jokainen palvelu (extranet, tiedostopalvelin, CMMS) pyörii omanlla IP:llä joka siirtyy masterilta slavekonelle vikatilanteessa.

Jos master-palvelin kaatuu, monitorointi VPS käyttää OVH:n APIa ja tekee liikenteensiirroon Failover IP:lle masterilta slavelle. Sovellukset on asennettu slave-palvelimelle ja data synkronoidaan säännöllisesti masterilta sinne privaatissa verkossa. VPS:ää käytetään myös käynnistämään/uudelleenkäynnistämään lepotilassa olevia palveluita toissijaisella palvelimella.Palaute


"Valitsimme tehokkaan dedikoidun palvelimen
jossa on riittävästi CPU/RAMia"

"Projektini oli yksinkertainen mutta vaativa - Halusin olla dynaamisempi etätyöntekijöiden hallinnassa ja tarjota heille käyttömukavuutta ja turvallista yhteyttä mobiililaitteiltaan.

Saatavuus oli kriittinen asia, ratkaisun täytyi taata jatkuva saatavuus ja palvelun jatkuvuus työajalla.

Tilasimme 2 Dedikoitua Infrastruktuuri -sarjan palvelinta, jotka olivat CPU/RAM puolesta tehokkaita ja mahdollistivat meidän käyttää privaattia verkkoa synkronointiin. Riittävä muisti tarkoittaa myös että voimme skaalata asioita ylöspäin jos tulee tarvetta julkaista lisää sovelluksia.

Tiimit käyttävät työtiloja, tiedostoja ja meidän CMMS:ää tietoturvallisessa, redundantissa, korkean suorituskyvyn ympäristössä, mistäpäin Ranskaa tahtovat".Infrastruktuurin elementit
2 X Infrastruktuuripalvelin
EG– 64 Xeon E5

Sijoitettuna kahteen OVH:n palvelinkeskukseen

179,79 /kk


vRack palvelu

Sisältyy INFRASTRUKTUURI palvelimiin


VPS classic 1

2,50 /kk