Cloud Desktop: Virtuaalinen työpöytäsi

Pääset tietokoneeseesi, sen sisältöihin ja sovelluksiin miltä tahansa laitteelta.


Mikä on Cloud Desktop tai virtuaalityöpöytä?

OVH:n Cloud Desktop -ratkaisulla saat käyttöösi miltä tahansa selaimelta käytettävissä olevan koneen sekä aina saatavilla olevan työpöydän. Huomaat, että ympäristö on sisällöltään ja sovelluksiltaan täsmälleen samanlainen missä sitten olitkin.

Tärkeimmät edut

1
Tietoturva
Oletko joskus kadottanut tietokoneesi? Cloud Desktopin avulla ei tarvitse enää pelätä tietojen katoamista, vaikka koneesi sattuisi häviämään. Tietojasi ja sovelluksiasi ylläpidetään OVH:n palvelimilla ja ne ovat siis saatavilla missä tahansa olosuhteissa.
2
Kulkee mukana
Mitä teet, jos haluat päästä koneellesi kotoa, työpaikalta tai asiakkaidesi luona? Missä sitten olitkin ja kirjauduit sitten miltä laitteelta tahansa, on käyttökokemus Cloud Desktopilla täsmälleen samanlainen. Pääset tietokoneellesi missä ja milloin vain haluat.
3
Taloudellisuus
Mitä teet, jos sinun tarvitsee varustaa 10 uutta työntekijää kuukauden aikana? Cloud Desktopilla voit luoda 10 työpistettä ja irtisanoa ne helposti muutamalla klikkauksella työntekijöiden työsopimuksen päätyttyä. Tämä mahdollistaa myös henkilökohtaisten laitteiden käytön ammattimaisella tavalla (BYOD).

Tilaa Cloud Desktop

Cloud Desktop -tutustumispaketti
satunnainen käyttö, testaus,
perussovellukset
2vCPU ?

2 prosessoriydintä

2 GB muistia
10 GB storage
Windows-lisenssi
(Windows 10 -käyttöjärjestelmä)
-


1 vuosi
Kuukausittainen
16,11
 /kk
Cloud Desktop Pro
päivittäinen käyttö,
perustason työpöytäympäristö
2vCPU ?

2 prosessoriydintä

4 GB muistia
50 GB storage
Windows-lisenssi
(Windows 10 -käyttöjärjestelmä)
-
?

Office 365 -tuotteemme ovat saatavilla ainoastaan kuukausimaksulla


16,00 /kk

6,20 /kk
1 vuosi
Kuukausittainen
23,55
 /kk
Cloud Desktop Expert
edistynyt käyttö,
vaativat ohjelmistot
4vCPU ?

4 prosessoriydintä

16 GB muistia
100 GB storage
Windows-lisenssi
(Windows 10 -käyttöjärjestelmä)
-
?

Office 365 -tuotteemme ovat saatavilla ainoastaan kuukausimaksulla


16,00 /kk

6,20 /kk

6,20 /kk
1 vuosi
Kuukausittainen
49,59
 /kk
Cloud Desktop Design
erikoistunut käyttö,
graafisen suunnittelun ohjelmistot
4vCPU ?

4 prosessoriydintä

8 GB muistia
100 GB storage
Windows-lisenssi
(Windows 10 -käyttöjärjestelmä)
GPU
?

Office 365 -tuotteemme ovat saatavilla ainoastaan kuukausimaksulla


16,00 /kk

6,20 /kk

6,20 /kk
1 vuosi
Kuukausittainen
86,79
 /kkOhjelmiston kehitys

Tarvitsetko sovelluksillesi Windows-ympäristön, tai koneen dedikoiduilla resursseilla? OVH:n Cloud Desktop -ratkaisulla sinulla on käytettävissäsi dedikoitu ja eristetty tila hankkeidesi kehittämiseen rajoituksetta.

Mobiilityöskentely

Liikutko paljon työssäsi? Pääset työpisteeseesi sekä tietoihisi kirjautumalla työpöydällesi missä sitten olitkin. Käyttökokemuksesi on täsmälleen samanlainen.

Myyntitapaamiset

Käytkö usein asiakkaidesi luona esitelemässä tuotteitasi tai sovelluksiasi? Kirjautumalla Cloud Desktop -pilvityöpöytääsi löydät kaiken tarvittavan myyntiesityksiisi riippumatta siitä mitä päätettä käytät.

Lyhytkestoiset matkat

Uusi työntekijä lyhyellä työmatkalla? Cloud Desktop -ratkaisulla hän voi hyödyntää kaikki tarvittavat sovellukset sisältävää työpistettä suoraan omasta tietokoneestaan (BYOD) tai yrityksen työpisteeltä. Matkan päätyttyä Cloud Desktop -ratkaisun voi irtisanoa yhdellä klikkauksella.

Esiasennetut sovellukset

Hyödynnä Windows-ympäristöä uusimmilla sovelluksilla: Windows-lisenssi, LibreOffice, Adobe Acrobat Reader… Voit käyttää niitä miltä tahansa selaimelta, millä tahansa käyttöjärjestelmällä olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Skaalautuva ratkaisu taatuilla resursseilla.

Jokainen Cloud Desktop on taattuja resursseja tarjoava dedikoitu virtuaalikone silauksella VMware Horizon 7 -virtualisointia. Tietojesi varastointi, varmuuskopiointi, ohjelmistojen päivitys ja niiden perustana olevan infrastruktuurin huolto on kaikki taattu kuukausitilauksella, joka ei vaadi sitoutumista.

Cloud Desktop: etätyöpöytä tilauksesta

OVH:n Cloud Desktop -ratkaisuilla, saat käyttöösi pilvipalveluun virtualisoidun työpöydän. Tämä tarkoittaa, että työpöytäsi ja tietosi ovat aina saatavilla. Luo muutamalla klikkauksella oma virtuaalityöpöytäsi ja mene työpisteeseesi VMware Horizon View® -asiakasohjelman avulla.

Saatavuus ja suoritusteho

Työpöytäsi virtualisoinnin avulla voit ylläpitää paljon resursseja vieviä sovelluksia pilvessä ja päästä käyttämään niitä miltä alustalta tahansa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia optimaalisesta suoritustehosta millä tahansa laitteella. Tämä on suuri etu silloin kun työn puolesta on liikkuttava paljon.

Virutaalityöpöydät VMwaren teknologialla

OVH:n tarjoamien työpöytien virtualisaatioteknologia perustuu VMwaren ratkaisuihin perustuvaan infrastruktuuriin. Luotettavat ja kehittyneet sovellukset varmistavat Cloud Desktop -tuotteen vakauden ja suoritustehon. VMware Horizon View® -asiakasohjelmalla pääset virtuaalityöpöytääsi missä sitten olitkin, älypuhelimella, tabletilla tai yksinkertaisesti toiselta työpisteeltä.


Mene vielä pidemmälle, tutustu Cloud Desktop Infrastructure -tuotteeseen

Ota virtuaalisia työpöytiä työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön.

Lue lisää